Notice: Undefined index: tapatalk_body_hook in /home/klient.dhosting.pl/wipmedia2/forum/Sources/Load.php(2501) : eval()'d code on line 199
  • Strona główna
  • Szukaj
    •  
  • Zaloguj się
    • Nazwa użytkownika: Hasło:
      Czy dotarł do Ciebie email aktywacyjny?

Autor Wątek: [Police] ZCH Police  (Przeczytany 11378269 razy)

Offline Mlodyapatatowy

• Gaduła
Odp: [Police] ZCH Police
« Odpowiedź #20265 dnia: Dzisiaj o 18:51:29 »
To jest właśnie to.

Dzięki tak skutecznemu działaniu o którym wspomina Pan Skolnia wyżej i pełnemu zaangażowaniu ze strony przedstawicieli załogi oraz związków we wspomniane działania efekty mówia same za siebie i to wszystko wywalczyć nie było łatwo!
Połowa pracowników nie zarabia najniższej zakładowej o stawce 4666zł , w tym ja po 10 latach pracy, nie zwolniła się 1/3 pracowników na zakładzie oraz możemy pracować bezpiecznie! To wszystko dzięki tajemniczym działaniom naszych przedstawicieli o których nie można mówić publicznie i nie trzeba, bo najważniejsze, że mamy super efekty tych działań i musimy sie cieszyć.
Co by nie gadać to Tarocinska jako jedyna się tu udziela i jest prawie zawsze jak jest wezwana do odpowiedzi, forum czy czat też założyła, a od pozostałych członków zarządu/rady nadzorczej to można ewentualnie wypowiedzenie dostać xD w Puławach "wybrańcy" regularnie się spowiadają z tego co robią, są do tego wręcz przymuszani przez związki...
Fakt dawno nie wiem czy ktoś coś zgubił

Offline SexyAparatowy

• Bywalec
  • **
Odp: [Police] ZCH Police
« Odpowiedź #20266 dnia: Dzisiaj o 19:11:29 »
To prawda. Wielki plus dla Pani Anny, że pozostaje z nami w kontakcie w cywilizowany sposób, i widać, że takimi kanałami co się komunikujemy forum, whatsapp jest potrzeba na to. Tłumaczenie panów, że ich drzwi są otwarte i można przyjść pogadać… Do kierownika też swojego moge iść pogadać i powiedzieć co mi się nie podoba i wiadomo co to bedzie za rozmowa 😅