Notice: Undefined index: tapatalk_body_hook in /home/klient.dhosting.pl/wipmedia2/forum/Sources/Load.php(2501) : eval()'d code on line 199
  • Strona główna
  • Szukaj
    •  
  • Zaloguj się
    • Nazwa użytkownika: Hasło:
      Czy dotarł do Ciebie email aktywacyjny?

Autor Wątek: [Police] ZCH Police  (Przeczytany 11347493 razy)

Offline ŻETELNY

• Nowicjusz
  • *
Odp: [Police] ZCH Police
« Odpowiedź #20235 dnia: Dzisiaj o 08:37:12 »
No to niesłychane konsekwencje, zszedł szczebel niżej i pewnie zarabia tyle samo.

Offline Rasowy_Aparatowy

• VIP
« Odpowiedź #20236 dnia: Dzisiaj o 08:52:54 »
No to niesłychane konsekwencje, zszedł szczebel niżej i pewnie zarabia tyle samo.
Albo więcej, bo dodatek zmianowy xD

Takich szczegółów nie znam, ale to jest taki obrzydliwy typ, że trzymam kciuki żeby prokurator coś znalazł ;)

Offline Daniel

• Nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #20237 dnia: Dzisiaj o 09:17:03 »
Daniel- to co zostało zawieszone negocjowała komisja ze związkami zawodowymi. Zarząd otrzymał gotowy protokół uzgodnień na zarząd. Odsyłam na intranet. Jest w aktach normatywnych jej powołanie.

Post Merge: [time]Października 25, 2025, 16:21:23 [/time]

Dodam, że jak "wszedł" wniosek na zarząd o zawieszeniu częściowym zuzp zawnioskowałam, że zniany takie powinny zostać najpierw przekonsultowane z Radą pracowników, którą u nas stanowią związki zawodowe. Prezes przychylił się do mojego wniosku i tak jak napisałam wyżej został powołany zespół, strona pracodawcy i przedstawiciele związków i tam ustalano szczegóły.
Jeśli ma Pan ochotę poznać szczegóły to zapraszam do rozmowy na żywo.

Post Merge: [time]Października 25, 2025, 16:36:07 [/time]

Uważam, że związki zachowały się odpowiedzialnie i w trosce o zakłady, mając świadomość sytuacji finansowej, na stole było z tego co pamiętam więcej zapisów do zmian.

Post Merge: [time]Października 25, 2025, 16:50:47 [/time]

Z perspektywy oceniam, że zapobiegły wypowiedzeniu ZUZP w części bądź całości.

Piękna obrona naszych praw. Członek zarządu podpisuj co mu komisja przyniesie. Jak komisja przyniesie zwolnienie wszystkich pracowników  to Pani Ania podpisze. Brawo! Ma Pani mój głos :) . Negocjacje układu zbiorowego pracy to tylko kompetencja związków, raczej nie potrzebowały Pani inicjatywy aby go negocjować. W zeszłym roku co chwilę była redukcja etatów i z Pani strony nie słyszałem NIE. Jako pracownik tego zakładu oczekuje więcej od pracowniczego członka zarządu czy członka rady. Ważne aby był na zakładzie, spotykała się z nami i rozwiązywał nasze problemy. Jazda czarnym Audi po Policach i wypisywanie na forach internetowych nie daje nam wartości.

Offline Mlodyapatatowy

• Gaduła
« Odpowiedź #20238 dnia: Dzisiaj o 09:53:56 »
Daniel- to co zostało zawieszone negocjowała komisja ze związkami zawodowymi. Zarząd otrzymał gotowy protokół uzgodnień na zarząd. Odsyłam na intranet. Jest w aktach normatywnych jej powołanie.

Post Merge: [time]Października 25, 2025, 16:21:23 [/time]

Dodam, że jak "wszedł" wniosek na zarząd o zawieszeniu częściowym zuzp zawnioskowałam, że zniany takie powinny zostać najpierw przekonsultowane z Radą pracowników, którą u nas stanowią związki zawodowe. Prezes przychylił się do mojego wniosku i tak jak napisałam wyżej został powołany zespół, strona pracodawcy i przedstawiciele związków i tam ustalano szczegóły.
Jeśli ma Pan ochotę poznać szczegóły to zapraszam do rozmowy na żywo.

Post Merge: [time]Października 25, 2025, 16:36:07 [/time]

Uważam, że związki zachowały się odpowiedzialnie i w trosce o zakłady, mając świadomość sytuacji finansowej, na stole było z tego co pamiętam więcej zapisów do zmian.

Post Merge: [time]Października 25, 2025, 16:50:47 [/time]

Z perspektywy oceniam, że zapobiegły wypowiedzeniu ZUZP w części bądź całości.

Piękna obrona naszych praw. Członek zarządu podpisuj co mu komisja przyniesie. Jak komisja przyniesie zwolnienie wszystkich pracowników  to Pani Ania podpisze. Brawo! Ma Pani mój głos :) . Negocjacje układu zbiorowego pracy to tylko kompetencja związków, raczej nie potrzebowały Pani inicjatywy aby go negocjować. W zeszłym roku co chwilę była redukcja etatów i z Pani strony nie słyszałem NIE. Jako pracownik tego zakładu oczekuje więcej od pracowniczego członka zarządu czy członka rady. Ważne aby był na zakładzie, spotykała się z nami i rozwiązywał nasze problemy. Jazda czarnym Audi po Policach i wypisywanie na forach internetowych nie daje nam wartości.

To chyba piszesz do obecnych członków RN oraz członka w Zarządzie.
Jednego wyboru dokonaliśmy Pani do RN.
Może niech ta Pani powie co zrobiła ?