Ja dla załogi mam taką propozycję. Jak jutro na odcinkach okaże się że wartościowania nie ma to nie pozostaje nam nic innego jak wypierdolić na L4 i nie dwie osoby tylko dosłownie całe brygady każdy wydział w tej firmie na L4 niech to w pizdu stanie wszytymi na tydzień to wtedy może dotrze do zarządu że ludzie mają już [ciach!] dość tego jak są traktowani. Mi już skoczyli ciśnienie na 180 a jutro jak nie zobaczę na kwitku że mam większą stawkę to mi skoczy na 200 i nie wiem czy nie zejdę na zawał. Inaczej jak L4 i doprowadzenie do tego że nie będą mieli kin robić i będą musieli stanąć całym zakładem to wted może w końcu zaczną nas traktować poważnie.
Ale przeciez juz ci napisal zarzad oficjalnie, ze nie bedzie xD po co ci kwitek?
Post Merge: [time]Sierpnia 06, 2026, 12:18:21 [/time]
Zarząd obwinia ZZ za to, że wyskoczyli z podwyżkami, dlatego się wstrzymali z wypłatą wartościowań. Ciekawa zagrywka Zarządu, teraz może być tak, że skoro chcecie podwyżek dla wszystkich, to nie będzie pieniędzy na wartościowania. Wybierajcie, w pakiecie możemy dorzucić 4bop xd.
Cholera, gdyby tylko ktos to przewidzial...
Albo gdyby tylko ktos to powiedzial zwiazkom z miesiac temu...://
Ja dla załogi mam taką propozycję. Jak jutro na odcinkach okaże się że wartościowania nie ma to nie pozostaje nam nic innego jak wypierdolić na L4 i nie dwie osoby tylko dosłownie całe brygady każdy wydział w tej firmie na L4 niech to w pizdu stanie wszytymi na tydzień to wtedy może dotrze do zarządu że ludzie mają już [ciach!] dość tego jak są traktowani. Mi już skoczyli ciśnienie na 180 a jutro jak nie zobaczę na kwitku że mam większą stawkę to mi skoczy na 200 i nie wiem czy nie zejdę na zawał. Inaczej jak L4 i doprowadzenie do tego że nie będą mieli kin robić i będą musieli stanąć całym zakładem to wted może w końcu zaczną nas traktować poważnie.
Ale przeciez juz ci napisal zarzad oficjalnie, ze nie bedzie xD po co ci kwitek?
To ta oficjalka mnie ominęła.
No cóż w takim razie załoga oficjalnie niech idzie na L4 albo oficjalnie wszyscy bierzemy na żądanie albo siłę wyższą. Skoro zarząd tak chcę się bawić to możemy się bawić.
Jest na intranecie i na grupie zakladowej. Popros kogos z dostepem to ci przesle.
Post Merge: Dzisiaj o 12:32:47
I Wy myślicie, że Pani Prezes się tym przejmie, że pójdziecie na L4 i zakład stanie. xD
Stanie to stanie, ona zrezygnuje albo ją odwołają i pójdzie gdzie indziej "pracować".
Nie zrezygnuje.
Wy wszyscy nadal uwazacie, ze to glupia baba i kompletnie nie doceniacie tej kobiety.
To jest manager z prawdziwego zdarzenia, czy wam sie to podoba czy nie i czy ja lubicie czy nie. Ona dostala zadanie do wykonania i to zadanie wykona, choćby ch. na ch. stał.
To jest typowy cyborg-zadaniowiec, konsekwentnie realizuje zaplanowane dzialania, a glupie zwiazki lykaja kazda jej "pulapke" i sa przeswiadczeni o tym, ze wygrywaja xD
Pamietacie jak kilka tygodni temu odtrabili sukces w zwiazku z wartosciowaniem? Jak tam ten sukces?
No, ale Rasowy_Aparatowy jest zly i gupi, bo mowi jak jest, a to niedobra o tym mowic

A Królak realizuje, realizuje, realizuje...
No, ale pralnia w Policach mowi, ze bedzie ostro!!! XD