Notice: Undefined index: tapatalk_body_hook in /home/klient.dhosting.pl/wipmedia2/forum/Sources/Load.php(2501) : eval()'d code on line 199
  • Strona główna
  • Szukaj
    •  
  • Zaloguj się
    • Nazwa użytkownika: Hasło:
      Czy dotarł do Ciebie email aktywacyjny?

Autor Wątek: [Police] ZCH Police  (Przeczytany 14401683 razy)

Offline FasolaJas

• Nowicjusz
  • *
Odp: [Police] ZCH Police
« Odpowiedź #21750 dnia: Dzisiaj o 02:26:28 »
Przecież od dawna wiadomo że przedstawiciel załogi w zarządzie po wyborach staje się nagle przedstawicielem zarządu wobec załogi a nie odwrotnie. Jedynie bojkot przyszłych wyborów i brak reprezentanta wydaje mi się odpowiedni bo i tak nie ma na nic wpływu. No chyba żeby trzepać hajs za podpisywanie pism przeciwko załodze. Hipokryzja level hard. Z jabłek soczystych został jedynie zgniły jabol 😅

Offline Arkona

• Wielka Gaduła
« Odpowiedź #21751 dnia: Dzisiaj o 07:02:08 »
Dlatego ostatnie moje głosowanie w tym zakładzie było ostatnim. I nie będę już słuchał "doradców" którzy będą biadolić "idź, bo wtedy dopiero będą robić co chcą" i tak robią co chcą...
Strzeż się ludzi, którzy powiększają swój majątek dzięki słowom. Szczególnie strzeż się prawodawców i duchownych, którzy przeczą Prawu Natury.

Offline SexyAparatowy

• Bywalec
  • **
« Odpowiedź #21752 dnia: Dzisiaj o 10:18:18 »
Ja juz na ostatnim nie byłem jak wygral ten Pan Muskała. Po tym jak zawiodłem sie na Pani T stwierdzilem, ze nie bede sie przyczynial do tego teatru.

Online Rasowy_Aparatowy

• Weteran
« Odpowiedź #21753 dnia: Dzisiaj o 10:50:27 »
Dzień dobry, ja tylko chciałem napisać "a nie mówiłem?" Odnośnie wstrzymanego wartościowania.

A związki dalej zajmują się domyslaniem kim jest Rasowy_Aparatowy, zamiast zacząć słuchać mądrzejszych od siebie xD

Post Merge: [time]Sierpnia 06, 2026, 10:50:55 [/time]
Pycha kroczy przed upadkiem cwaniaczki związkowe

Post Merge: Dzisiaj o 10:55:13
Słowa-klucze przypomnieć, czy pamiętacie?

Wypowiedzenie ZUZP
Negocjacje w złej wierze.

Ciekawe co związki teraz zrobią, oby nie trzeba było gaci prac znowu...xDDD
« Ostatnia zmiana: Dzisiaj o 10:55:13 wysłana przez Rasowy_Aparatowy »

Offline An_na

• Weteran
« Odpowiedź #21754 dnia: Dzisiaj o 11:11:17 »
Ja juz na ostatnim nie byłem jak wygral ten Pan Muskała. Po tym jak zawiodłem sie na Pani T stwierdzilem, ze nie bede sie przyczynial do tego teatru.
Rozczarowanie to dopiero nadciąga, mój drogi.

Online Rasowy_Aparatowy

• Weteran
« Odpowiedź #21755 dnia: Dzisiaj o 11:48:13 »
Taki wierszyk (czy bardziej zabawa) mi się przypomniał z dzieciństwa. Jestem dosyć stary więc przepraszam jeśli coś lekko przekręcę:

- Związki związki do domu
- boimy się
- czego?
- zarządu złego

Jak ktoś pamięta wspomniana zabawę, to przypominam tylko, że Związki złapane przez zarząd zły stają się jego pomocnikami.

A może to było o gąskach i wilku? Nie pamiętam już

Online Prezes

• Stały bywalec
« Odpowiedź #21756 dnia: Dzisiaj o 12:01:35 »
Ja dla załogi mam taką propozycję. Jak jutro na odcinkach okaże się że wartościowania nie ma to nie pozostaje nam nic innego jak wypierdolić na L4 i nie dwie osoby tylko dosłownie całe brygady każdy wydział w tej firmie na L4 niech to w pizdu stanie wszytymi na tydzień to wtedy może dotrze do zarządu że ludzie mają już [ciach!] dość tego jak są traktowani. Mi już skoczyli ciśnienie na 180 a jutro jak nie zobaczę na kwitku że mam większą stawkę to mi skoczy na 200 i nie wiem czy nie zejdę na zawał. Inaczej jak L4 i doprowadzenie do tego że nie będą mieli kin robić i będą musieli stanąć całym zakładem to wted może w końcu zaczną nas traktować poważnie.

Offline Arkona

• Wielka Gaduła
« Odpowiedź #21757 dnia: Dzisiaj o 12:07:15 »
Zarząd obwinia ZZ za to, że wyskoczyli z podwyżkami, dlatego się wstrzymali z wypłatą wartościowań. Ciekawa zagrywka Zarządu, teraz może być tak, że skoro chcecie podwyżek dla wszystkich, to nie będzie pieniędzy na wartościowania. Wybierajcie, w pakiecie możemy dorzucić 4bop xd.
Strzeż się ludzi, którzy powiększają swój majątek dzięki słowom. Szczególnie strzeż się prawodawców i duchownych, którzy przeczą Prawu Natury.

Online Rasowy_Aparatowy

• Weteran
« Odpowiedź #21758 dnia: Dzisiaj o 12:17:57 »
Ja dla załogi mam taką propozycję. Jak jutro na odcinkach okaże się że wartościowania nie ma to nie pozostaje nam nic innego jak wypierdolić na L4 i nie dwie osoby tylko dosłownie całe brygady każdy wydział w tej firmie na L4 niech to w pizdu stanie wszytymi na tydzień to wtedy może dotrze do zarządu że ludzie mają już [ciach!] dość tego jak są traktowani. Mi już skoczyli ciśnienie na 180 a jutro jak nie zobaczę na kwitku że mam większą stawkę to mi skoczy na 200 i nie wiem czy nie zejdę na zawał. Inaczej jak L4 i doprowadzenie do tego że nie będą mieli kin robić i będą musieli stanąć całym zakładem to wted może w końcu zaczną nas traktować poważnie.
Ale przeciez juz ci napisal zarzad oficjalnie, ze nie bedzie xD po co ci kwitek?