RasowyAparatowy ty znawca negocjacji i takie słowa, to pierwsze pismo więc "prośba", zobaczymy jaka będzie odpowiedź i co będzie dalej. Z tego co wiem argumenty żeby wypłacili są.
MłodyAparatowy, oczywiście że czytam ze zrozumieniem i dlatego ci odpisałam, że negocjacje w sprawie podwyżek ( wartościowanie i tabela płac) na razie idą zgodnie z planem, bo przecież ma wejść od 01.07.2026r., a o premii przypomniałam tylko.
xD tak, jestem "znawca" negocjacji, dlatego wiem, ze nie zaczyna sie od prosby xD powiem ci wiecej - wszystkie zasady negocjacji mowia, zeby jako pierwszy nie wychodzic z oferta

No, ale co zwiazki moga o tym wiedziec, jak najwiekszy sukces jezeli chodzi o negocjacje wsrod zwiazkowcow to jak wynegocjowali 3zl rabatu na kazda flaszke na integracji.
Was to serio nie rusza, ze np. zaden zwiazkowiec nie ukonczyl chociazby durnego kursu z negocjacji? Przeciez menagerowie z Grupy ich rozwalcowuja jak dzieci za kazdym razem xD
Post Merge: Dzisiaj o 15:05:07
Mocno hiperbolizujac - chcialabys zeby cie operowal lekarz po liceum? Dlaczego zaden zwiazkowiec nie ma zadnego wyksztalcenia zwiazanego z prowadzeniem negocjacji? Dlaczego zaden nie ma zadnego wyksztalcenia zwiazanego z zarzadzaniem lub czegos pokrewnego?
Albo nie wiem - ekonomicznego, produkcyjnego itd.?