Notice: Undefined index: tapatalk_body_hook in /home/klient.dhosting.pl/wipmedia2/forum/Sources/Load.php(2501) : eval()'d code on line 199
  • Strona główna
  • Szukaj
    •  
  • Zaloguj się
    • Nazwa użytkownika: Hasło:
      Czy dotarł do Ciebie email aktywacyjny?

Autor Wątek: [Police] ZCH Police  (Przeczytany 11692961 razy)

Offline AB

• Nowicjusz
  • *
Odp: [Police] ZCH Police
« Odpowiedź #20490 dnia: Dzisiaj o 10:58:16 »
Haha  :D  jak zwykle z jadem. Śmiesznie piszesz i wszyscy mamy dużo śmiechu z takiego błazna. Największe to ty masz kompetencje do pisania bzdur no chyba że ktoś ci podpowie coś ciekawego z życia zakładu. Jak taki jesteś wszystko wiedzący to powinieneś wiedzieć , że negocjacje nie mają określonej daty końca i musi dojść do jakiegoś porozumienia , aby je zakończyć . No chyba że twoja pani ci tego nie powiedziała. Mimo wszystko pozdrawiam i życzę ci Wesołych Świąt.
PS. miłego obrażania mnie  ;D ;D ;D ;D

Offline Rasowy_Aparatowy

• VIP
Odp: [Police] ZCH Police
« Odpowiedź #20491 dnia: Dzisiaj o 13:17:46 »
Haha  :D  jak zwykle z jadem. Śmiesznie piszesz i wszyscy mamy dużo śmiechu z takiego błazna. Największe to ty masz kompetencje do pisania bzdur no chyba że ktoś ci podpowie coś ciekawego z życia zakładu. Jak taki jesteś wszystko wiedzący to powinieneś wiedzieć , że negocjacje nie mają określonej daty końca i musi dojść do jakiegoś porozumienia , aby je zakończyć . No chyba że twoja pani ci tego nie powiedziała. Mimo wszystko pozdrawiam i życzę ci Wesołych Świąt.
PS. miłego obrażania mnie  ;D ;D ;D ;D
Ale z jakim jadem? Bo stwierdzam fakt, że nie macie kompetencji do negocjacji? xD

Stajecie naprzeciwko wykształconym managerom (jakiekolwiek zdanie o nich macie) i was rozwalcowuja za każdym razem od czasow Wardackiego xD

Jasne, dla was negocjacje nie mają określonego końca, ostatnio 3 lata negocjowaliscie xD Arku, nie mam "pani", ale życzę również wesołych świąt i sukcesu w negocjacjach. Mi to lotto, ale członkom waszego związku należy się wysiłek i działanie z waszej strony i jakbyś to w końcu zrozumiał to byłby szczery i uczciwy pełny sukces i wyjątkowo pisze to bez sarkazmu i ironii :)