Notice: Undefined index: tapatalk_body_hook in /home/klient.dhosting.pl/wipmedia2/forum/Sources/Load.php(2501) : eval()'d code on line 199
  • Strona główna
  • Szukaj
    •  
  • Zaloguj się
    • Nazwa użytkownika: Hasło:
      Czy dotarł do Ciebie email aktywacyjny?

Autor Wątek: [Police] ZCH Police  (Przeczytany 11847601 razy)

Online Mlodyapatatowy

• Gaduła
Odp: [Police] ZCH Police
« Odpowiedź #20520 dnia: Stycznia 08, 2026, 18:44:24 »
Mam cenną radę dla zwiazkowcow. W czasie gdy ludzie czekają na podwyżki, wy wrzucacie jakieś śmieszne informacje o balu karnawałowym? Zdajecie sobie sprawę ilu ludzi to wkur...? Ludzie ledwo wiążą koniec z końcem, ostatnia rzecz o której myślą to jakiś bal. Także darujcie sobie takie info i innego rodzaju pielgrzymki. Konkrety panowie!
Masz tam Pana/Panią AB co nie widzi w tym problemu.

Offline Rasowy_Aparatowy

• VIP
« Odpowiedź #20521 dnia: Stycznia 08, 2026, 22:33:44 »
Mam cenną radę dla zwiazkowcow. W czasie gdy ludzie czekają na podwyżki, wy wrzucacie jakieś śmieszne informacje o balu karnawałowym? Zdajecie sobie sprawę ilu ludzi to wkur...? Ludzie ledwo wiążą koniec z końcem, ostatnia rzecz o której myślą to jakiś bal. Także darujcie sobie takie info i innego rodzaju pielgrzymki. Konkrety panowie!
Masz tam Pana/Panią AB co nie widzi w tym problemu.
Wiadomo, że AB to jeden ze zwiazkowców, na dodatek piszący z dwoch kont xD Uaktywnia sie tylko jak ktos atakuje zwiazki, a tak to cisza xD

Zegar bije panstwo zwiazkowcy, nadchodzi czas proby dla was. Podwyzki, ZUZP, Polimery, sytuacja calej grupy, wypadki, braki w obsadach.

A wy robicie bal, [ciach!], karnawalowy. Bo najwazniejsze w byciu zwiazkowcem to sie nachlac za pieniadze zakladu ;)

Offline AB

• Nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #20522 dnia: Dzisiaj o 08:06:20 »
Arkona zdaję sobie sprawę że może to niektórych denerwować , ale są też ludzie którzy się dopytują o bal karnawałowy, andrzejki, czy innych wydarzeniach, wszystkie związki to robią i dlatego takie informacje są udostępniane.

Rasowy Aparatowy, tak należę do jednego ze związków jak pewnie większość pracowników. Nie uważam też że nie ma informacji ze związków jak przebiegają negocjacje, bo ja na przykład wiem. Jeżeli jest coś pewne i potwierdzone to trafia na stronę, ale doskonale wiesz, że nie wszystko można od razu udostępniać. Wystarczy podejść do biura swojej organizacji i na pewno udzielą informacji.

Pozdrawiam :) Trzymajcie kciuki za dzisiejszy dzień.

Offline Arkona

• Wielka Gaduła
« Odpowiedź #20523 dnia: Dzisiaj o 08:17:45 »
Arkona zdaję sobie sprawę że może to niektórych denerwować , ale są też ludzie którzy się dopytują o bal karnawałowy, andrzejki, czy innych wydarzeniach, wszystkie związki to robią i dlatego takie informacje są udostępniane.

Domyślam się kto się wypytuje. Ktoś kto ma wywaloną stawkę i zostało mu parę lat do emerytury. Bo ktoś kto jedzie na minimalnej nie myśli o jakiś balach. Powodzenia!
Strzeż się ludzi, którzy powiększają swój majątek dzięki słowom. Szczególnie strzeż się prawodawców i duchownych, którzy przeczą Prawu Natury.

Online Mlodyapatatowy

• Gaduła
« Odpowiedź #20524 dnia: Dzisiaj o 10:04:46 »

Rasowy Aparatowy, tak należę do jednego ze związków jak pewnie większość pracowników. Nie uważam też że nie ma informacji ze związków jak przebiegają negocjacje, bo ja na przykład wiem. Jeżeli jest coś pewne i potwierdzone to trafia na stronę, ale doskonale wiesz, że nie wszystko można od razu udostępniać. Wystarczy podejść do biura swojej organizacji i na pewno udzielą informacji.

Tak jest dziś spotkanie Zarząd-ZZ.
Tylko nie każdy członek będzie chodził do siedziby , na Facebooku przestali odpisywać.
Zawsze możesz coś tu napisać.
Dużo pracowników nie wie o ustawach itp i myślą , że wszystko można mówić/pisać.
.Na stronę są wrzucane tylko to co ZZ chcą nie są wrzucane odp na te pisma.

Offline Rasowy_Aparatowy

• VIP
« Odpowiedź #20525 dnia: Dzisiaj o 10:21:45 »

Rozumiem, ale w takim razie czemu na stronę wrzuciliscie swoje pismo w lato, a nie wrzuciliscie odpowiedzi na nie?

Online Mlodyapatatowy

• Gaduła
« Odpowiedź #20526 dnia: Dzisiaj o 12:18:53 »