Notice: Undefined index: tapatalk_body_hook in /home/klient.dhosting.pl/wipmedia2/forum/Sources/Load.php(2501) : eval()'d code on line 199
  • Strona główna
  • Szukaj
    •  
  • Zaloguj się
    • Nazwa użytkownika: Hasło:
      Czy dotarł do Ciebie email aktywacyjny?

Autor Wątek: [Police] ZCH Police  (Przeczytany 11898893 razy)

Offline Jan z nerką

• VIP
Odp: [Police] ZCH Police
« Odpowiedź #20550 dnia: Dzisiaj o 10:24:04 »
A czy pensje tych związkowców zależą od ilości składek płaconych przez członków, czy kto im płaci?

Offline zaksiu

• Rozpisuje się
« Odpowiedź #20551 dnia: Dzisiaj o 11:26:17 »
O boże, a ci dalej swoje    czepili się jednego związku i męczą bułę. Przecież was już chyba nikt nie słucha    Taką niby macie wiedzę o zakładzie, a wciąż tylko jeden przewodniczący na tapecie ( domyślam się dlaczego ), normalnie jakby jeden związek był w zakładzie. Cały czas temat przeniesienia syna na wodę, a czy któreś z was zaciągnął informacji jak ten chłopak tam się spisuje, a może jest super kolegą, szybko się uczy i wszyscy są zadowoleni że się do nich przeniósł, ale nie trzeba przynajmniej raz dziennie przypomnieć o jego przeniesieniu. Andrzejki, karnawał oraz wiele innych spraw które organizują związki, z tego co wiem dopóki będzie zainteresowanie i chętni to będą dalej organizowane i nie trzeba wszystkich postrzegać według siebie, że się obrzygają, albo będą wywoływać bójki.
 Dokładnie zdajecie sobie sprawę z tego że związki są potrzebne na zakładzie, a takie napieprzanie w nie , to trochę umacnianie zarządu.  Doskonale też zdajecie sobie sprawę , że jesteśmy spółką giełdową i nie o wszystkim można informować publicznie przed podpisaniem dokumentów, ale macie to w "D" i dalej siejecie zamęt.
To co wiem i mogę staram się przekazywać, choć wasze działania strasznie zniechęcają i nie dziwię się w sumie, że już prawie nikt poza wami nie udziela się na tym forum.
;):):):):):)

Offline syberianhusky

• Rozpisuje się
« Odpowiedź #20552 dnia: Dzisiaj o 12:06:30 »
Gdzie zgłosić śliski chodniki przy drodze nr  1 ??????
Wczoraj idąc na nockę trzeba było iść po trawie i śniegu, na chodniku sam lód.
Wyje***e na pracowników, autobus odjeżdża za późno żeby zdążyć na biel dojść.
Aaaa już wybory się skończyły, no tak 🥴

Offline AB

• Nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #20553 dnia: Dzisiaj o 12:21:40 »
Kolego Syberianhasky na każde zgłoszenie w sprawie autobusów wiem że związki interweniują u pana Muskały, ponieważ on się tym zajmuje. Zachęcam jednak wszystkich pracowników do odwiedzenia pana Muskały, to w końcu członek zarządu wybrany przez pracowników, więc może wreszcie niech coś zrobi dla pracowników. W sprawie śliskich chodników najlepiej zadzwonić do biura związku , na pewno coś zrobią, a poza tym zachęcam do większego korzystania z Wydziałowych , jak i Zakładowego Inspektora Pracy oni mają większe kompetencje niż BHP i powinni interweniować . Najlepiej zgłaszać im to mailowo , wtedy nie wrzucą tego pod dywan i  muszą odpowiedzieć. Pozdrawiam.

PS. MłodyAparatowy też liczę że to w piątek się zakończy i związki będą mogły przekazać coś konkretnego. Choć jak wiadomo wszystkim się nie dogodzi.

Offline Rasowy_Aparatowy

• VIP
« Odpowiedź #20554 dnia: Dzisiaj o 12:42:52 »
O boże, a ci dalej swoje  ;D  czepili się jednego związku i męczą bułę. Przecież was już chyba nikt nie słucha  8)  Taką niby macie wiedzę o zakładzie, a wciąż tylko jeden przewodniczący na tapecie ( domyślam się dlaczego ), normalnie jakby jeden związek był w zakładzie. Cały czas temat przeniesienia syna na wodę, a czy któreś z was zaciągnął informacji jak ten chłopak tam się spisuje, a może jest super kolegą, szybko się uczy i wszyscy są zadowoleni że się do nich przeniósł, ale nie trzeba przynajmniej raz dziennie przypomnieć o jego przeniesieniu. Andrzejki, karnawał oraz wiele innych spraw które organizują związki, z tego co wiem dopóki będzie zainteresowanie i chętni to będą dalej organizowane i nie trzeba wszystkich postrzegać według siebie, że się obrzygają, albo będą wywoływać bójki.
 Dokładnie zdajecie sobie sprawę z tego że związki są potrzebne na zakładzie, a takie napieprzanie w nie , to trochę umacnianie zarządu.  Doskonale też zdajecie sobie sprawę , że jesteśmy spółką giełdową i nie o wszystkim można informować publicznie przed podpisaniem dokumentów, ale macie to w "D" i dalej siejecie zamęt.
To co wiem i mogę staram się przekazywać, choć wasze działania strasznie zniechęcają i nie dziwię się w sumie, że już prawie nikt poza wami nie udziela się na tym forum.
Ciekaw jestem twoich domysłów dlaczego czepiamy się akurat tego związku - odpowiesz?

Po pierwsze - chlop narzekal od pierwszego dnia, ze mu tam ciezko. Na wodzie, [ciach!] xD. Po drugie - tak, "zaciagnalem informacji", bo go znam xD. Po trzecie musisz zrozumiec - tak naprawde nikt nie ma pretensji do mlodego, poszedl - pracuje i tyle. Pretensje sa o tryb w jakim tam poszedl, bo odpowiedz prosze jak to jest - nie ma przeniesien miedzywydzialowych (zawsze powinna byc rekrutacja wewnetrzna, na intranecie itd. - nic takiego nie bylo na wodę), a przeniesli dwie osoby. Akurat syna zwiazkowca i partnera zyciowego IW.

Ja mam to w dupie, bo ja swoje przeniesienia zalatwialem juz dawno i normalna oficjalna droga, ale znam ludzi ktorzy zostali doslownie zajechani zdrowotnie przez prace w zakladach, a odmowiono im przeniesienia na inny wydzial :).

Co do obrzygiwania sie i bojek - odpowiedz prosze - czy tak nie bylo na wielu imprezach zwiazkowych? Czy niektore panie (;)) nie zasypialy z twarza w salatce itd.? :D

I tak - naparzanie w zwiazki umacnia pozycje zarzadu - tu sie zgadzam. Ale gdyby zwiazki wziely sie za swoja zasrana robote za ktora dostaja gruba kase (do tego wroce dzisiaj popoludniu, bo teraz nie mam czasu) to nikt by w nie nie naparzał. Nikt (oprocz mnie ;)) nie robi tego hobbystycznie, tylko dlatego ze ma zal o to, ze zwiazki siedza na dupach i nic nie robia oprocz zalatwiania swoim stanowisk.

I prosiłbym Panią AB o merytoryczna odpowiedz na postawione przeze mnie pytania, bo na poprzednie sie jak zwykle nie doczekałem.

Ah, a popoludniu wroce jeszcze z kwestia zarobkow zwiazkowcow, takze ogarniamy popcorn, zapinamy pasy i jedziemy :D

Post Merge: Dzisiaj o 12:45:53
O boże, a ci dalej swoje  ;D  czepili się jednego związku i męczą bułę. Przecież was już chyba nikt nie słucha  8)  Taką niby macie wiedzę o zakładzie, a wciąż tylko jeden przewodniczący na tapecie ( domyślam się dlaczego ), normalnie jakby jeden związek był w zakładzie. Cały czas temat przeniesienia syna na wodę, a czy któreś z was zaciągnął informacji jak ten chłopak tam się spisuje, a może jest super kolegą, szybko się uczy i wszyscy są zadowoleni że się do nich przeniósł, ale nie trzeba przynajmniej raz dziennie przypomnieć o jego przeniesieniu. Andrzejki, karnawał oraz wiele innych spraw które organizują związki, z tego co wiem dopóki będzie zainteresowanie i chętni to będą dalej organizowane i nie trzeba wszystkich postrzegać według siebie, że się obrzygają, albo będą wywoływać bójki.
Aha jeszcze wazna kwestia - "nie o wszystkim mozna informowac publicznie przed podpisaniem dokumentow bo jestesmy spolka gieldowa" - ale jak wam (wszystkim) Tarocińska to tłumaczyła to z nia jechaliscie, ze nic nie chce powiedziec xDDD klauny
« Ostatnia zmiana: Dzisiaj o 12:45:53 wysłana przez Rasowy_Aparatowy »