Notice: Undefined index: tapatalk_body_hook in /home/klient.dhosting.pl/wipmedia2/forum/Sources/Load.php(2501) : eval()'d code on line 199
  • Strona główna
  • Szukaj
    •  
  • Zaloguj się
    • Nazwa użytkownika: Hasło:
      Czy dotarł do Ciebie email aktywacyjny?

Autor Wątek: [Police] ZCH Police  (Przeczytany 11902593 razy)

Offline AB

• Nowicjusz
  • *
Odp: [Police] ZCH Police
« Odpowiedź #20565 dnia: Dzisiaj o 09:16:01 »
Nie znam takiej sytuacji, aby osoba oddelegowana brała dodatek zmianowy, może w innym związku.
O stroju pisałem/pisałam w formie żartu, ale jak cię uraziłem/ uraziłam  :D  to przepraszam.
Co do premii to kończę rozmowę , bo chyba mamy inny pogląd i nie ma co się spierać.
Też bym chciał/chciała żeby związki czasem były twardsze, ale co zrobić. W sumie prawie we wszystkich związkach szykują się zmiany, więc może  8)

Trzymajmy kciuki za jutro !!!  Pozdrawiam.

Offline Rasowy_Aparatowy

• VIP
Odp: [Police] ZCH Police
« Odpowiedź #20566 dnia: Dzisiaj o 09:39:23 »
Nie znam takiej sytuacji, aby osoba oddelegowana brała dodatek zmianowy, może w innym związku.
O stroju pisałem/pisałam w formie żartu, ale jak cię uraziłem/ uraziłam  :D  to przepraszam.
Co do premii to kończę rozmowę , bo chyba mamy inny pogląd i nie ma co się spierać.
Też bym chciał/chciała żeby związki czasem były twardsze, ale co zrobić. W sumie prawie we wszystkich związkach szykują się zmiany, więc może  8)

Trzymajmy kciuki za jutro !!!  Pozdrawiam.
Z jednej strony zmiany moga dac cos dobrego, z drugiej strony zanim dojdzie do tych zmian to beda rozpaczliwe proby ugrania czego sie da na sam koniec, a ponadto odchodzacy zwiazkowcy nie beda chcieli walczyc z zarzadem, wiec nie spodziewalbym sie cudow z negocjacji.

Również trzymam kciuki, osobiscie gowno mnie to obchodzi, ale jak wspomnialem - jest tam jeszcze pare osob ktore lubie i szanuje. Poza tym jak wy bedziecie wiecej zarabiac to ja tez bede mial mocniejsza pozycje negocjacyjna :D