Sekator ile razy pisałeś obraźliwe słowa na temat ludzi głosujących na PO?Tobie wolno nieustannie obrażać i lżyć ,ale jak ktoś stanie okoniem to już radykał...Zastanów się sam co Ty mówisz...Ani razu nie obraziłem Ciebie,nie wyzwałem itp..Oczywiście POpartańcy i jełopy to takie normalne tak?To nie jest radykalizm,ale jak kogoś wkur...za przeproszeniem takie pieprzenie to już be...NIgdy nie zagłosuję na PIS również przez niedoszłego burmistrza i byłego szefa straży miejskiej w Policach...Każdy wie o kim mowa...Mam swoje powody i nigdy w życiu!!!
[ Dodano: 2010-07-31, 21:07 ]
Speed chłopie,patrząc na innych trzeba i spojrzeć i na własne podwórko...Ja nie mówię ze PO jest super idealne bo NIE jest,ale to co zastała PO przejmując ster władzy to pozostałości po pozostałych rządach...Sukces zawsze ma wielu ojców,a porażka jest sierotą...Ciekawi mnie co teraz będzie jak zaprzysiężą Komorowskiego..Albo z tarczą albo na tarczy..Wyborcy rozliczą!!!Nie jestem śl;epo zapatrzony w PO jak sekator w PIS...Dla mnie musi być dobrze i normalnie bez awanturnictwa i ciągłego szukania haków..