Panie Koowalski w dalszym ciągu twierdzę, że Koowalski jest mężczyzną. Świadczą o tym niektóre sprawy i fakty, które Pan przedstawia a znane są tylko nam. Zatem koniec ukrywania się. Proszę wziąć odpowiedzialność, za to co Pan mówi, robi i pisze.Publiczne obrażanie ludzi, grożenie im, że działają nie po Pana myśli – proszę zamknąć ten rodzaj „dbania” o interesy mieszkańców osiedla. Nie wiem czy śmiać się czy płakać czytając Pańską wypowiedź na temat rządzenia czyimiś pieniędzmi – oczywiście chodzi o mój wniosek dotyczący ustalenia opłaty przysłowiowego 1 grosza od metra kwadratowego powierzchni mieszkania. Nie wiem jaką powierzchnię ma Pańskie, ale przyjmijmy, że średnia wynosi 60 m kwadratowych. Ile zatem przeciętny spółdzielca rocznie wnosiłby na ten fundusz? Ogromne kwoty!!!??? 60 m x 0,1 grosz = 60 groszy miesięcznie x 12 miesięcy = 720 groszy, czyli siedem złotych i dwadzieścia groszy (7,20 zł).Spółdzielnia liczy około trzech tysięcy pięćset (3.500) członków. Zatem rocznie na fundusz wpływałoby około 25.000,00 zł – dwudziestu pięciu tysięcy zł.Na osiedlach spółdzielczych znajdują się pomieszczenia, w których kiedyś działały kluby, prowadzona była działalność dla dzieci i dorosłych. Zatem czy nie warto przywrócić ich działalność choćby po to, aby zagospodarować wolny czas zarówno części dorosłych jak i dzieci i młodzieży? Czy nie warto przeznaczyć ten fundusz na działalność kulturalną, oświatową? Jakie mogą być tego efekty: mniej dzieci i młodzieży okupujących ławki, skwery, zaczepiających mieszkańców. Pragniemy spokoju i porządku na osiedlu.Chcemy mieć poczucie bezpieczeństwa. Działajmy tak, aby nie łączyło nas tylko wspólne miejsce zamieszkania – Osiedle Dąbrówka. Chcemy być traktowani zarówno przez młodzież jak i niektórych dorosłych bez agresji, gróźb.Proszę zmienić kurs i ustawić żagiel na pozytywne działanie, bowiem z Pańskiego otoczenia „uciekają” osoby, które choćby 04.06.2014 miały okazję przyjrzeć się Pańskim „występom” przed blokiem nr 1 na ulicy Mieszka I-go.Ponadto zwracam uwagę, że już inni przed Panem wpadli na pomysł „zmiany płci” z pana na panią. Przyniosło to różne skutki – choćby pierwsze miejsce w konkursie Eurowizji. PS. Osiedlowa plotka głosi, że nie jest Pan członkiem Spółdzielni. Jeżeli to prawda – to w czyim imieniu Pan występuje, czyich interesów broni???