Doskonale wiem o czym piszę, nie wiem czemu zmienia mi pisownię, ale pewnie zaraz mi wytłumaczysz. Doskonale widzę też wiesz co stoi a co leży na zakładzie, brawo. Możesz się na mnie wyżywać, bo widzę że musisz mieć jakąś ofiarę, wisi mi to. Nie zniechęcisz mnie, nie sprowokujesz i dalej będę tutaj starał się ludzi informować o sprawach pracowniczych w miarę możliwości. Pozdrawiam 👋
No to nieźle, popłakaleś, zrobiłes z siebie ofiare, a ze mnie ciemiężyciela, ale merytorycznie się odniesiesz?
Czy jak zwykle nie odpowiesz na moje pytanie, na pytanie FasolaJasia i inne pytania?
Ja wiem, ze wy lubicie z siebie robic biedne pokrzywdzone ofiary, biedne zwiazki meczone przez zarzad i pracownikow i jeszcze jakis Rasowy_Aparatowy w was nawala i co on w ogole od was chce gnojek jeden jak tu nawet nie pracuje - wiem jakie rozmowy chodza w waszych kregach

.
Ale wiem tez, ze wiele osob przyznaje mi racje i widzi, ze was merytorycznie punktuje. Oczywiscie - w swoim stylu gdzie jest troche komedii, a troche dramatu, ale jednak mysle ze merytoryka u mnie jest na dosyc wysokim poziomie - u was nie ma jej wcale (i nigdy nie bylo)
Drodzy pracownicy ZCH Police - gorąco namawiam was do udziału w pokojowym zebraniu 6 października, serio! Nawet jak uwazacie ze zwiazki to banda debili to nadal uwazam, ze nalezy sie tam stawic, w waszym interesie, bo nie ma tu biednego pokrzywdzonego zarzadu, biednych pokrzywdzonych zwiazkow czy biednego pokrzywdzonego przewodniczacego z podwyzka 1000zl, jestescie tylko wy - prawdziwie pokrzywdzeni ludzie dzieki ktorym wprost i bezposrednio ten zaklad, ten zarzad a takze te nieudaczne zwiazki zyja.
Bardzo podobal mi sie gromki smiech przy wysluchaniu przedstawiciela Zarzadu podajacego propozycje podwyzki xD
Na nastepnym spotkaniu proponuje wprost zapytac ktoregos ze zwiazkowcow pytaniem zadanym przez FasoleJasia - czy przewodniczacy zwiazkow dostali w tym roku podwyzki - jesli tak to jakie i na jakiej podstawie. Albo niech sie przyznaja albo niech publicznie sklamia, a wtedy bedziemy ich publicznie rozliczac.
Kto wie, moze nawet Rasowy_Aparatowy o ktorym zwiazkowcy tak lubia rozmawiac w swoich biurach chwyci za megafon i powie pare slow do publicznosci