Notice: Undefined index: tapatalk_body_hook in /home/klient.dhosting.pl/wipmedia2/forum/Sources/Load.php(2501) : eval()'d code on line 199
  • Strona główna
  • Szukaj
    •  
  • Zaloguj się
    • Nazwa użytkownika: Hasło:
      Czy dotarł do Ciebie email aktywacyjny?

Autor Wątek: [Police] ZCH Police  (Przeczytany 14810521 razy)

Offline heineken

• Gaduła
Odp: [Police] ZCH Police
« Odpowiedź #21930 dnia: Września 29, 2026, 22:43:44 »
Zobacz jak malo ludzi bylo pod biurowcem
Bo reszta ludzi była w pracy, albo w swojej drugiej pracy bo z zakładowej pensji to ciężko wyżyć.

Offline DominikDolnoślązak

• Wielka Gaduła
« Odpowiedź #21931 dnia: Dzisiaj o 11:27:49 »
https://polskieradio24.pl/pieniadze/inflacja-we-wrzesniu-wzrosla-do-40-paliwa-podrozaly-w-rok-o-361

Inflacja wrzesień - 4% wzrost rok do roku, ale paliwa o ponad jedną trzecią wzrost rdr, czyli o ponad 36%
Inflacja w stosunku do sierpnia prawie 1 %

Kto ma firmę bazującą na paliwie - ten leży.
« Ostatnia zmiana: Dzisiaj o 11:32:16 wysłana przez DominikDolnoślązak »
Dominik Dolnoślązak

Offline Rasowy_Aparatowy

• Weteran
« Odpowiedź #21932 dnia: Dzisiaj o 11:37:15 »
Pytanie odnosnie wczorajszego spotkania - czy ktokolwiek ze zwiazkow (glownie ze zmianowych) ktorzy zapraszali na to spotkanie, zeby potem pisac, ze nie zapraszaja xD, wyszedl do was?

Wiem, ze wyszedl ktos tam z kadr i powiedzial wam, ze dostaniecie 150zl brutto na leb JAK SIE SPELNI EBIDTA XDDDDDDDDDDDDDDD bardzo podobal mi sie gromki smiech po tym wystapieniu, ale:

Czy ktokolwiek ze zwiazkow w ogole do wasz wyszedl? Porozmawial? Ciagle zapraszaja do biurowca na rozmowe, to tak wlasciwie to wy byliscie pod biurowcem na rozmowe, a oni?

Offline Topolol

• Rozpisuje się
« Odpowiedź #21933 dnia: Dzisiaj o 12:05:11 »
Opieszałość związków w porównaniu z Puławami i Tarnowem obrazuje efekt tych ich podwyżek całkiem nie dawno po 1000 zł. Na głowę

Offline Rasowy_Aparatowy

• Weteran
« Odpowiedź #21934 dnia: Dzisiaj o 12:51:55 »
Opieszałość związków w porównaniu z Puławami i Tarnowem obrazuje efekt tych ich podwyżek całkiem nie dawno po 1000 zł. Na głowę
Co ciekawe temat podwyzek po 1000zl dla przewodniczacych byl tu poruszany wielokrotnie, a chyba do tej pory zaden ze zwiazkowcow nie napisal "nieprawda" xD

Offline Rafał ZZ

• Bywalec
  • **
« Odpowiedź #21935 dnia: Dzisiaj o 16:58:55 »
Witam, przedstawiciele wszystkich 5 organizacji będących w sporze zbiorowym wyszło przed budynek razem z panem dyrektorem i panem mecenasem. Sam wyszedłem rozmawiałem z ludźmi, nastroje nie są dobre bo i nie mogą być po tej propozycji. Ludzie zapominają że za tydzień również przyjdą
Opieszałość związków w stosunku do Puław czy Tarnowa ? A co oni takiego zrobili, co wywalczyli ?

Offline Mlodyapatatowy

• Wielka Gaduła
« Odpowiedź #21936 dnia: Dzisiaj o 20:24:49 »
Witam, przedstawiciele wszystkich 5 organizacji będących w sporze zbiorowym wyszło przed budynek razem z panem dyrektorem i panem mecenasem. Sam wyszedłem rozmawiałem z ludźmi, nastroje nie są dobre bo i nie mogą być po tej propozycji. Ludzie zapominają że za tydzień również przyjdą
Opieszałość związków w stosunku do Puław czy Tarnowa ? A co oni takiego zrobili, co wywalczyli ?
To ,że są jakby w kolejnym etapie... Protokół rozbieżności.
150 BRUTTO to jest gorzej niż naplucie w twarz.

Offline Rafał ZZ

• Bywalec
  • **
« Odpowiedź #21937 dnia: Dzisiaj o 20:35:21 »
Mlodyaparatowy, a może właśnie o to chodzi żeby byli krok przed nami 😉