Notice: Undefined index: tapatalk_body_hook in /home/klient.dhosting.pl/wipmedia2/forum/Sources/Load.php(2501) : eval()'d code on line 199
  • Strona główna
  • Szukaj
    •  
  • Zaloguj się
    • Nazwa użytkownika: Hasło:
      Czy dotarł do Ciebie email aktywacyjny?

Autor Wątek: [Police] ZCH Police  (Przeczytany 13141176 razy)

Offline Rafał ZZ

• Nowicjusz
  • *
Odp: [Police] ZCH Police
« Odpowiedź #21165 dnia: Maja 08, 2026, 21:09:56 »
Też myślę że będzie, co bardzo cieszy, bo wreszcie pracownicy dostaną to co im się należy.
Super jeszcze by było jakby zarząd docenił pracowników i wypłacił nagrodę z okazji Dnia Chemika.

Tak, czwarty kwartał w przyszłym roku, zawsze tak było.

Offline Mlodyapatatowy

• Gaduła
« Odpowiedź #21166 dnia: Maja 08, 2026, 21:31:50 »
Też myślę że będzie, co bardzo cieszy, bo wreszcie pracownicy dostaną to co im się należy.
Super jeszcze by było jakby zarząd docenił pracowników i wypłacił nagrodę z okazji Dnia Chemika.

Tak, czwarty kwartał w przyszłym roku, zawsze tak było.
Kolejny z Zarządu odchodzi z Polic..
Wynik za pierwszy kwartał 2026 uważam , że dużo od niego zależy.
Od trzeciego kwartału zejdą z Nas całkowicie Polimery.

Offline L_Anon

• Stały bywalec
« Odpowiedź #21167 dnia: Maja 11, 2026, 11:51:43 »
Rasowy o czy ty pier..lisz, bo do tej pory byłam spokojna, ale już zaczynasz mnie wku...ać , jak chyba większość na tym forum. Kto kogo rozegrał ? Negocjacje trwają, jako jedyni coś załatwili w tym roku, a ty dalej swoje. Jakie 1000 zł. ? Widziałeś, masz dowody, po co te bzdury wygadujesz. Ja nie zaglądam nikomu w portfel , niech każdy zarabia najwięcej jak może i jak wszystko pójdzie dobrze to od lipca wielu zadowolonych, ale ty mądralo znowu napiszesz że tyle czasu negocjowali i tylko to załatwili, pewnie po 2000 dostali i podpisali. Weź się rozpędź i jeb..j w ścianę, ile można tego słuchać. Ja nie mówię o jedności związków tylko pracowników, a ty tylko mącisz, na szczęście mało kto cię słucha. Wcale bym się nie zdziwiła że Fasola to ty, bo poziom podobny. Myślałam ,że coś w tej głowie masz , ale ty nie klapki na oczach i ciągle to samo. Przecież dobrze wiesz, że żeby nie związki to już dawno byłoby po ZUSP-ie, 5 bop, itd., ale nie dalej te brednie powielasz. Pewnie wywalili cię z zakładu, teraz siedzisz przed kompem, jesz gile i moczysz się w łóżko, a zgrywasz tu bohatera. Jesteś trollem tego forum, a ludzie nie muszą kochać związkowców, ale powinni wspierać swoje związki chociażby po to żeby zarząd to widział. Już nie wspomnę o tym, że związki to nie tylko negocjacje płacowe, to wiele innych negocjacji, komisji, obron pracowników. Nawet sobie tego nie wyobrażasz tęp..u . Nie chce mi się już z tobą gadać, bo to poniżej poziomu gów.a.
PS. tylko tam teraz nie płacz lalusiu.

Jak w taki sposób kulturalnie przebiegają negocjacje nie dziwie się że załoga dostaje ochłapy
« Ostatnia zmiana: Maja 11, 2026, 11:53:47 wysłana przez L_Anon »

Offline polo

• Gaduła

Offline Samsonowicz

• Gaduła
« Odpowiedź #21169 dnia: Dzisiaj o 04:42:37 »
Jedni warci drugich

Offline Rasowy_Aparatowy

• VIP
« Odpowiedź #21170 dnia: Dzisiaj o 08:10:53 »
Jedni warci drugich
Nie. Za PiSu były chociaż wyniki i ludzie żyli godnie. Teraz nic się nie opłaca, wszystko bankrutuje i każą nam zbierać śmieci. Zrobili z nas dziadów, nie pierwszy raz. Uśmiechamy się brygada, hej!
Mi sie lepiej zyje i sie usmiecham. No, ale mi sie chce pracowac xD

Offline Samsonowicz

• Gaduła
« Odpowiedź #21171 dnia: Dzisiaj o 11:27:04 »
Rasowy nie napisalem ze mi sie nie chce pracowac , tylko ze jedna wladza podobna do drugiej. Czytaj ze zrozumieniem , niby taki inteligent....

Offline Rasowy_Aparatowy

• VIP
« Odpowiedź #21172 dnia: Dzisiaj o 12:41:45 »
Rasowy nie napisalem ze mi sie nie chce pracowac , tylko ze jedna wladza podobna do drugiej. Czytaj ze zrozumieniem , niby taki inteligent....
Ale to ty czytaj ze zrozumieniem ćwierćinteligencie, bo nie pisałem do ciebie tylko do Jana z nerka, jako odpowiedź do tego, że za PiSu według niego było lepiej

Offline Samsonowicz

• Gaduła
« Odpowiedź #21173 dnia: Dzisiaj o 13:08:43 »
Rasowy...... No gamon

Offline Rasowy_Aparatowy

• VIP
« Odpowiedź #21174 dnia: Dzisiaj o 13:36:20 »
Rasowy...... No gamon
No za sprytny to nie jesteś, fakt.

Offline Mlodyapatatowy

• Gaduła
« Odpowiedź #21175 dnia: Dzisiaj o 15:36:11 »
Jak tam ZZ wycofanie z wartościowania coraz bliżej , a może już nastąpiło tylko jak teraz załogę poinformować.

Offline Rafał ZZ

• Nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #21176 dnia: Dzisiaj o 19:03:28 »
Jak tam ZZ wycofanie z wartościowania coraz bliżej , a może już nastąpiło tylko jak teraz załogę poinformować.

Dzień dobry
MłodyAparatowy skąd to info, negocjacje trwają, termin do końca maja, chyba że wiesz coś więcej ?

Offline Rasowy_Aparatowy

• VIP
« Odpowiedź #21177 dnia: Dzisiaj o 19:09:31 »

Dzień dobry
MłodyAparatowy skąd to info, negocjacje trwają, termin do końca maja, chyba że wiesz coś więcej ?
Ja wiem cos wiecej

Offline Rafał ZZ

• Nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #21178 dnia: Dzisiaj o 19:44:15 »

Dzień dobry
Ja wiem cos wiecej
Wierzę :)

Offline Rasowy_Aparatowy

• VIP
« Odpowiedź #21179 dnia: Dzisiaj o 20:03:45 »
np. to, że w piątek spotkanie, a porozumienia jak nie było tak nie ma i wiele wskazuje na to, że nie będzie ;)

Propozycja zarządu lekko półśmieszna, plus jest taki, że wyjątkowo związki stoją twardo przy swoim, stąd przedłużający się termin negocjacji.

Minus natomiast jest taki, że zarząd straszy, że albo ochłapy, albo nic.

Zbliża się moment prawdy troche dla związków, a troche dla załogi - powalczycie o swoje, czy będziecie siedzieć jak te sarny przy drodze?