Notice: Undefined index: tapatalk_body_hook in /home/klient.dhosting.pl/wipmedia2/forum/Sources/Load.php(2501) : eval()'d code on line 199
  • Strona główna
  • Szukaj
    •  
  • Zaloguj się
    • Nazwa użytkownika: Hasło:
      Czy dotarł do Ciebie email aktywacyjny?

Autor Wątek: [Police] ZCH Police  (Przeczytany 11493744 razy)

Online Rasowy_Aparatowy

• VIP
Odp: [Police] ZCH Police
« Odpowiedź #20385 dnia: Grudnia 01, 2025, 22:45:49 »
Widzę, że to jakiś problem. Przenosząc Ich na wodę powinni być przynajmniej kierownikami, a są zwykłymi aparatowymi. Pracuję z nimi i cieszę się ,że poznałem fajnych kolegów. Chciałbym aby mit o sanatorium na Wydziale gospodarki wodnej zniknął w  strukturach ZCH POLICE.
Ale nikt nie mowi, ze to zli ludzie czy cos. Chodzi po prostu o zalatwianie czegos po znajomosci. Znam osobiscie ludzi ktorzy chcieli sie przeniesc na wode przez kilka lat ze wzgledu na uczciwy stan zdrowia i nie dalo rady.

A jaka to ciezka praca tam jest na wodzie?

Praktycznie zero kwasow/lugow w porownaniu do np. bieli. Zero zapylenia. Zero halasu.

Oczywiscie, zeby nie bylo - nikt nie mowi ze tam sie nic nie robi, ale no szanujmy sie - w porownaniu do nieczynnego juz alcatraz, npk1, bieli czy siarkowego to jest sanatorium

Offline Meg03

• Nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #20386 dnia: Dzisiaj o 07:13:12 »
No brawo, jak zwykle na najważniejsze pytania zero odpowiedzi tylko lawirowanie. Ja niestety nie mam dostępu do intranetu, ale łatwo sprawdzić kto podpisywał dokumenty za likwidacją autobusów i Ratowników Chemicznych. Czy wy myślicie że ludzie nie widzą jak sobie słodzicie z kilku kont, przecież jak tylko p.Ania coś napisze to zaraz obrońca Rasowy już odpisuje, a już chyba wszyscy wiedzą że to ta sama osoba, do tego Młody apar. czytaj przyjaciółka pani A, tylko ciekawe czy ona wie kto się podpisał pod likwidacją jej stanowiska. Wywlekanie prywatnych spraw kandydatów to już przesada i zagranie typowo polityczne, a ktoś tu zapewniał że nie angażuje się w politykę, chyba idzie Nowa Nadzieja. Grupa na WhatSapie to bardzo dobry chwyt, ciekawe czy tam wszystkich z grupy poinformowano ile nagrody rocznej dostał członek zarządu , kiedy ci którzy go wybrali nie dostali ani grosza. Ciekawe jeszcze czy koledzy z partii wiedzą że ktoś tu planuje założyć nowy związek, a jeszcze przed chwilą startował z ramienia czerwonych. MASAKRA.

Offline Anonin

• Nowicjusz
  • *
  • Aparatowy 1
« Odpowiedź #20387 dnia: Dzisiaj o 07:28:18 »
Doszły mnie słuchy że niedługo będzie napływ Ludzi z Polyolefins do ZCH Police i tak kończy się saga Polimerów ,bo większość z tych osób się pewnie zwolni . Na początek 50 osób leci  później pewnie kolejna Tura .wczoraj mieli spotkanie z Panią Prezes i oznajmiła . Więc zapchają niedobór ludzi na produkcji . Do czerwca mają zostać lub Sierpnia . To na Grubo poleciało tam . Widać jak są pisane posty ze to jedna i ta sama osoba 😁

Offline Meg03

• Nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #20388 dnia: Dzisiaj o 08:06:31 »
https://zchpolice.grupaazoty.com/upload/4/Field/2024/IR/r23/Grupa_Azoty_Police_Sprawozdanie_Zarządu_2023.xhtml
[/size]Miłej lektury, strona 97 podpowiem [/color] :)

Offline Mlodyapatatowy

• Gaduła
« Odpowiedź #20389 dnia: Dzisiaj o 08:16:51 »
No brawo, jak zwykle na najważniejsze pytania zero odpowiedzi tylko lawirowanie. Ja niestety nie mam dostępu do intranetu, ale łatwo sprawdzić kto podpisywał dokumenty za likwidacją autobusów i Ratowników Chemicznych. Czy wy myślicie że ludzie nie widzą jak sobie słodzicie z kilku kont, przecież jak tylko p.Ania coś napisze to zaraz obrońca Rasowy już odpisuje, a już chyba wszyscy wiedzą że to ta sama osoba, do tego Młody apar. czytaj przyjaciółka pani A, tylko ciekawe czy ona wie kto się podpisał pod likwidacją jej stanowiska. Wywlekanie prywatnych spraw kandydatów to już przesada i zagranie typowo polityczne, a ktoś tu zapewniał że nie angażuje się w politykę, chyba idzie Nowa Nadzieja. Grupa na WhatSapie to bardzo dobry chwyt, ciekawe czy tam wszystkich z grupy poinformowano ile nagrody rocznej dostał członek zarządu , kiedy ci którzy go wybrali nie dostali ani grosza. Ciekawe jeszcze czy koledzy z partii wiedzą że ktoś tu planuje założyć nowy związek, a jeszcze przed chwilą startował z ramienia czerwonych. MASAKRA.
Widzę zostałem wywołany do tablicy , jestem mężczyzną który pracuje na ZCh , a nie jakaś przyjaciółka Pani Jarocińskiej.
Mam prawo głosować na kogo chce i Pani Ani mogę tutaj zarzucić jakieś rzeczy , bo się znajdzie.
Zawsze możemy podpisać się tu z imienia i nazwiska , zobaczymy czy masz odwagę.

Offline AB

• Nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #20390 dnia: Dzisiaj o 09:43:59 »
Brawo dla kolegi z Gospodarki Wodnej, pracowałem tam wiele lat i wiem co mówi. Wszyscy kierują się tym jak było kiedyś, a teraz jakoś wakaty cały czas są. Szacunek dla przewodniczącego MZZPRC, mógłby chłop wiele powiedzieć, ale nie zniża się do poziomu tych których tak ubodły odgrzewane kotlety  ;)  są na forum takie osoby które załatwiły dobrą posadkę bratu na EC, mężowi przyjaciółki w Straży Pożarnej, ale człowiek z wielką wiedzą o zakładzie czyli pAni Rasowy Aparatowy jakoś o ty zapomnieli. Oj jakiś chochlik się wdarł  :) ;D :)

Online Rasowy_Aparatowy

• VIP
« Odpowiedź #20391 dnia: Dzisiaj o 11:03:56 »
A gdzie jest unikanie odpowiedzi?

Taaak, jestem tą samą osobą co p. Ania xD to może rozjasnię sytuację, bo widzę że kolega Meg03 jest nowy na forum (ciekawe, ze zarowno kolega Meg i kolega AB zalozyli tu konta wczoraj i dzisiaj, tylko po to zeby atakowac wszystkich dookola, przypadek?) - kilka lat temu, jak pani Tarocińska była jeszcze w Zarządzie, a ja pracowałem na zakładach - byłem chyba jedna z najbardziej krytykujących ją osób tu, co można bardzo latwo sprawdzic - wystarczy przejrzec moje posty ktore sa dostepne dla kazdego.

Serio ktos z was mysli, ze Tarocinska zalozyla sobie konto OSIEM LAT TEMU (tyle ma moje konto), cisnela sobie przez kilka lat zeby teraz miec gotowe drugie konto do chwalenia sie?

Wlasnie dlatego jestescie w glebokiej dupie moi drodzy, bo jestescie po prostu delikatnie mowiac niezbyt sprytni xD

Czy uwazasz, że podejrzenie oszustw przez Radnego w bezposrednim zwiazku z prowadzona przez niego funkcja to "wywlekanie prywatnych spraw"? XD

Do grupy na whatsapp nie mam dostepu bo nie jestem pracownikiem zakladow wiec sie nie wypowiem, ale znajomi sobie chwala, bo to jedyna platforma do zdobycia jakichkolwiek informacji.

Post Merge: Dzisiaj o 11:10:42
Brawo dla kolegi z Gospodarki Wodnej, pracowałem tam wiele lat i wiem co mówi. Wszyscy kierują się tym jak było kiedyś, a teraz jakoś wakaty cały czas są. Szacunek dla przewodniczącego MZZPRC, mógłby chłop wiele powiedzieć, ale nie zniża się do poziomu tych których tak ubodły odgrzewane kotlety  ;)  są na forum takie osoby które załatwiły dobrą posadkę bratu na EC, mężowi przyjaciółki w Straży Pożarnej, ale człowiek z wielką wiedzą o zakładzie czyli pAni Rasowy Aparatowy jakoś o ty zapomnieli. Oj jakiś chochlik się wdarł  :) ;D :)
Wakaty sa caly czas na calym zakladzie bo pieniadze sa nedzne, ale nadal wydzial wodny to jeden z najlzejszych wydzialow na zakladach. I serio - nikt nie mowi ze tam pracuja same nygusy albo cos, po prostu specyfika pracy tam jest taka a nie inna i jest tam lzej.

A przewodniczacy jak ma cos do powiedzenia to ja jak najbardziej zapraszam do merytorycznej dyskusji, zamiast tworzyc tu nowe konta i wysylac swoich ludzi ;)

Odgrzewane kotlety mnie nie dotycza, ale mnie ubodly, bo po prostu pokazuja brak szacunku do ludzi, nie wazne do kogo.

Co do brata Tarocinskiej (bo wiem, ze do tego pijesz) to z tego co pamietam byl brygadzista, czy to taka wspaniala fucha? Nie wiem, choc sie domyslam. Tematu meza przyjaciolki nie znam wiec sie nie wypowiem.

Dziękuję za komplement odnośnie mojej wiedzy na temat zakładu, staram się utrzymywać dobre relacje z moimi byłymi kolegami i współpracownikami którzy mnie szanują, stąd wiem rzeczy.

Panią Tarocińską nie jestem, ale myślę że mając na uwadze PESEL mogłbym być jej synem xD
« Ostatnia zmiana: Dzisiaj o 11:10:42 wysłana przez Rasowy_Aparatowy »

Offline Meg03

• Nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #20392 dnia: Dzisiaj o 11:53:57 »
Założyłam konto, bo mam dość tej obłudy. Jak widać niewygodne posty w dalszym ciągu szybko znikają. Naprawdę myślicie że ludzie nie wiedzą, pisane było na p.Anię jak konto było jego, ale zostało  przejęte (czytaj odkupione) i nagle p.Ania stała się dobra. Ludzie ogarnijcie się.
Unikanie odpowiedzi - np co do środków czystości , pracowałam w dziale który był pod członkiem zarządu i wiem jakie były pisma. Trochę honoru !!!

Offline Mlodyapatatowy

• Gaduła
« Odpowiedź #20393 dnia: Dzisiaj o 12:31:37 »
Wiadomości usuwa admin .. a nie zwykły szaraczek ;)
Środki czystości ,które miały być elementem oszczędności ? Zmiana żeli na mydła ? A raczej ich powrót to tylko i wyłącznie zasługa Pani Ani ?
Brak podwyżek ? Brak informacji co się dzieje na ZCh  to też jej wina ?

Offline maks

• Stały bywalec
« Odpowiedź #20394 dnia: Dzisiaj o 13:20:05 »
Kiedy karty doładują, no i kiedy rozmowy związków z zarządem !!!

Offline Mlodyapatatowy

• Gaduła
« Odpowiedź #20395 dnia: Dzisiaj o 14:08:56 »
Kiedy karty doładują, no i kiedy rozmowy związków z zarządem !!!
O rozmowy pytaj nowe osoby na forum ,bo są ze ZZ ;)
Doładowanie 5.12

Offline AB

• Nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #20396 dnia: Dzisiaj o 14:30:11 »
U mnie w ZZ dają kasę $$$

Offline Racuch

• Nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #20397 dnia: Dzisiaj o 14:34:13 »
Już zgłupiałem który niepiśmienny z ZZ wymyśla te kocopoły. Żyrafa z facjaty wygląda na mało rozgarniętego to fakt, ale jakoś wybrzmiewa mi tu kobieca zawiść. Czekam na dalsze wpisy tej utykającej grupy zryw ze ZZ i chętnie podpisze się z imienia i nazwiska przytaczając wiele ciekawych wątków z ich udziałem.Hu hu ha hu hu ha. btw. A w Senegalu gorąco ! Słoneczko!

Post Merge: Dzisiaj o 14:36:27
U mnie w ZZ dają kasę $$$
Oho! 😆😆😆
« Ostatnia zmiana: Dzisiaj o 14:36:27 wysłana przez Racuch »

Offline polo

• Gaduła
« Odpowiedź #20398 dnia: Dzisiaj o 14:59:22 »
Założyłam konto, bo mam dość tej obłudy. Jak widać niewygodne posty w dalszym ciągu szybko znikają. Naprawdę myślicie że ludzie nie wiedzą, pisane było na p.Anię jak konto było jego, ale zostało  przejęte (czytaj odkupione) i nagle p.Ania stała się dobra. Ludzie ogarnijcie się.
Unikanie odpowiedzi - np co do środków czystości , pracowałam w dziale który był pod członkiem zarządu i wiem jakie były pisma. Trochę honoru !!!

chyba rogaliki nie smakowały :)

Online Rasowy_Aparatowy

• VIP
« Odpowiedź #20399 dnia: Dzisiaj o 16:28:34 »
Ja majac na uwadze ta wiadomosc mam tylko goracy apel do Pani Ani - Pani Aniu, jezeli chcialaby pani kupic to konto (lub ktokolwiek innny!!) to prosze pisac na priv, na pewno sie dogadamy!!!
Nie wiem po co mialaby pani kupowac moje konto i zmieniac na nim narracje ze "zlej" na "dobra" zamiast po prostu zalozyc sobie kilka kont tak jak jakis nieudacznik zwiazkowy, ale bardzo chetnie zarobie na tym pare zlotych. Najwyzej zrobie nowe konto xD

I tak, Meg03 - troche honoru. Pali wam sie pod dupa nieudaczniki zwiazkowe z przewodniczacym na czele, ktos w koncu punktuje wasze wiesniactwo i to jak kiepskimi ludzmi jestescie to zakladacie konta (nagle teraz, pare dni przed wyborami ktore macie szanse przegrac) i rzucacie oskarzenia niczym niepoparte (jakies kupowanie kont na podrzednym forum polickim XDDDD) i inne pierdoly.

To tylko pokazuje jak wierchuszka MZZPRC jest obrzydliwa i obludna, a co za tym idzie jeszcze mniej szacunku do was jako ludzi.

Roznica miedzy wami, a Tarocinska jest taka, ze jej niektorzy moga nie lubic, uwazac ze nie zrobila tego co trzeba itd. (sam mam takie uwagi i je tu puntkowalem juz dawno, ale wtedy to jeszcze bylo moje konto a nie sprzedane xDD), ale zdecydowana wiekszosc ludzi ja szanuje, bo po prostu nie jest kiepskim zawistnym czlowiekiem - was nie szanuje juz prawie nikt ;)

Post Merge: Dzisiaj o 16:31:09
Jak tak czytam jeszcze ten post to nasuwa sie takie pytanie...czy to nie pani pisala ostatni paszkwil zwiazkowy zwany "zmiana" i kto zatrudnial "w dziale ktory byl pod czlonkiem zarzadu" kogos kto nie umie pisac xD
« Ostatnia zmiana: Dzisiaj o 16:31:09 wysłana przez Rasowy_Aparatowy »