No brawo, jak zwykle na najważniejsze pytania zero odpowiedzi tylko lawirowanie. Ja niestety nie mam dostępu do intranetu, ale łatwo sprawdzić kto podpisywał dokumenty za likwidacją autobusów i Ratowników Chemicznych. Czy wy myślicie że ludzie nie widzą jak sobie słodzicie z kilku kont, przecież jak tylko p.Ania coś napisze to zaraz obrońca Rasowy już odpisuje, a już chyba wszyscy wiedzą że to ta sama osoba, do tego Młody apar. czytaj przyjaciółka pani A, tylko ciekawe czy ona wie kto się podpisał pod likwidacją jej stanowiska. Wywlekanie prywatnych spraw kandydatów to już przesada i zagranie typowo polityczne, a ktoś tu zapewniał że nie angażuje się w politykę, chyba idzie Nowa Nadzieja. Grupa na WhatSapie to bardzo dobry chwyt, ciekawe czy tam wszystkich z grupy poinformowano ile nagrody rocznej dostał członek zarządu , kiedy ci którzy go wybrali nie dostali ani grosza. Ciekawe jeszcze czy koledzy z partii wiedzą że ktoś tu planuje założyć nowy związek, a jeszcze przed chwilą startował z ramienia czerwonych. MASAKRA.
A gdzie jest unikanie odpowiedzi?
Taaak, jestem tą samą osobą co p. Ania xD to może rozjasnię sytuację, bo widzę że kolega Meg03 jest nowy na forum (ciekawe, ze zarowno kolega Meg i kolega AB zalozyli tu konta wczoraj i dzisiaj, tylko po to zeby atakowac wszystkich dookola, przypadek?) - kilka lat temu, jak pani Tarocińska była jeszcze w Zarządzie, a ja pracowałem na zakładach - byłem chyba jedna z najbardziej krytykujących ją osób tu, co można bardzo latwo sprawdzic - wystarczy przejrzec moje posty ktore sa dostepne dla kazdego.
Serio ktos z was mysli, ze Tarocinska zalozyla sobie konto OSIEM LAT TEMU (tyle ma moje konto), cisnela sobie przez kilka lat zeby teraz miec gotowe drugie konto do chwalenia sie?
Wlasnie dlatego jestescie w glebokiej dupie moi drodzy, bo jestescie po prostu delikatnie mowiac niezbyt sprytni xD
Czy uwazasz, że podejrzenie oszustw przez Radnego w bezposrednim zwiazku z prowadzona przez niego funkcja to "wywlekanie prywatnych spraw"? XD
Do grupy na whatsapp nie mam dostepu bo nie jestem pracownikiem zakladow wiec sie nie wypowiem, ale znajomi sobie chwala, bo to jedyna platforma do zdobycia jakichkolwiek informacji.
Post Merge: Dzisiaj o 11:10:42
Brawo dla kolegi z Gospodarki Wodnej, pracowałem tam wiele lat i wiem co mówi. Wszyscy kierują się tym jak było kiedyś, a teraz jakoś wakaty cały czas są. Szacunek dla przewodniczącego MZZPRC, mógłby chłop wiele powiedzieć, ale nie zniża się do poziomu tych których tak ubodły odgrzewane kotlety
są na forum takie osoby które załatwiły dobrą posadkę bratu na EC, mężowi przyjaciółki w Straży Pożarnej, ale człowiek z wielką wiedzą o zakładzie czyli pAni Rasowy Aparatowy jakoś o ty zapomnieli. Oj jakiś chochlik się wdarł
Wakaty sa caly czas na calym zakladzie bo pieniadze sa nedzne, ale nadal wydzial wodny to jeden z najlzejszych wydzialow na zakladach. I serio - nikt nie mowi ze tam pracuja same nygusy albo cos, po prostu specyfika pracy tam jest taka a nie inna i jest tam lzej.
A przewodniczacy jak ma cos do powiedzenia to ja jak najbardziej zapraszam do merytorycznej dyskusji, zamiast tworzyc tu nowe konta i wysylac swoich ludzi

Odgrzewane kotlety mnie nie dotycza, ale mnie ubodly, bo po prostu pokazuja brak szacunku do ludzi, nie wazne do kogo.
Co do brata Tarocinskiej (bo wiem, ze do tego pijesz) to z tego co pamietam byl brygadzista, czy to taka wspaniala fucha? Nie wiem, choc sie domyslam. Tematu meza przyjaciolki nie znam wiec sie nie wypowiem.
Dziękuję za komplement odnośnie mojej wiedzy na temat zakładu, staram się utrzymywać dobre relacje z moimi byłymi kolegami i współpracownikami którzy mnie szanują, stąd wiem rzeczy.
Panią Tarocińską nie jestem, ale myślę że mając na uwadze PESEL mogłbym być jej synem xD