Notice: Undefined index: tapatalk_body_hook in /home/klient.dhosting.pl/wipmedia2/forum/Sources/Load.php(2501) : eval()'d code on line 199
  • Strona główna
  • Szukaj
    •  
  • Zaloguj się
    • Nazwa użytkownika: Hasło:
      Czy dotarł do Ciebie email aktywacyjny?

Autor Wątek: [Police] ZCH Police  (Przeczytany 11491673 razy)

Online Rasowy_Aparatowy

• VIP
Odp: [Police] ZCH Police
« Odpowiedź #20385 dnia: Grudnia 01, 2025, 22:45:49 »
Widzę, że to jakiś problem. Przenosząc Ich na wodę powinni być przynajmniej kierownikami, a są zwykłymi aparatowymi. Pracuję z nimi i cieszę się ,że poznałem fajnych kolegów. Chciałbym aby mit o sanatorium na Wydziale gospodarki wodnej zniknął w  strukturach ZCH POLICE.
Ale nikt nie mowi, ze to zli ludzie czy cos. Chodzi po prostu o zalatwianie czegos po znajomosci. Znam osobiscie ludzi ktorzy chcieli sie przeniesc na wode przez kilka lat ze wzgledu na uczciwy stan zdrowia i nie dalo rady.

A jaka to ciezka praca tam jest na wodzie?

Praktycznie zero kwasow/lugow w porownaniu do np. bieli. Zero zapylenia. Zero halasu.

Oczywiscie, zeby nie bylo - nikt nie mowi ze tam sie nic nie robi, ale no szanujmy sie - w porownaniu do nieczynnego juz alcatraz, npk1, bieli czy siarkowego to jest sanatorium

Offline Meg03

• Nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #20386 dnia: Dzisiaj o 07:13:12 »
No brawo, jak zwykle na najważniejsze pytania zero odpowiedzi tylko lawirowanie. Ja niestety nie mam dostępu do intranetu, ale łatwo sprawdzić kto podpisywał dokumenty za likwidacją autobusów i Ratowników Chemicznych. Czy wy myślicie że ludzie nie widzą jak sobie słodzicie z kilku kont, przecież jak tylko p.Ania coś napisze to zaraz obrońca Rasowy już odpisuje, a już chyba wszyscy wiedzą że to ta sama osoba, do tego Młody apar. czytaj przyjaciółka pani A, tylko ciekawe czy ona wie kto się podpisał pod likwidacją jej stanowiska. Wywlekanie prywatnych spraw kandydatów to już przesada i zagranie typowo polityczne, a ktoś tu zapewniał że nie angażuje się w politykę, chyba idzie Nowa Nadzieja. Grupa na WhatSapie to bardzo dobry chwyt, ciekawe czy tam wszystkich z grupy poinformowano ile nagrody rocznej dostał członek zarządu , kiedy ci którzy go wybrali nie dostali ani grosza. Ciekawe jeszcze czy koledzy z partii wiedzą że ktoś tu planuje założyć nowy związek, a jeszcze przed chwilą startował z ramienia czerwonych. MASAKRA.

Offline Anonin

• Nowicjusz
  • *
  • Aparatowy 1
« Odpowiedź #20387 dnia: Dzisiaj o 07:28:18 »
Doszły mnie słuchy że niedługo będzie napływ Ludzi z Polyolefins do ZCH Police i tak kończy się saga Polimerów ,bo większość z tych osób się pewnie zwolni . Na początek 50 osób leci  później pewnie kolejna Tura .wczoraj mieli spotkanie z Panią Prezes i oznajmiła . Więc zapchają niedobór ludzi na produkcji . Do czerwca mają zostać lub Sierpnia . To na Grubo poleciało tam . Widać jak są pisane posty ze to jedna i ta sama osoba 😁

Offline Meg03

• Nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #20388 dnia: Dzisiaj o 08:06:31 »
https://zchpolice.grupaazoty.com/upload/4/Field/2024/IR/r23/Grupa_Azoty_Police_Sprawozdanie_Zarządu_2023.xhtml
[/size]Miłej lektury, strona 97 podpowiem [/color] :)

Online Mlodyapatatowy

• Gaduła
« Odpowiedź #20389 dnia: Dzisiaj o 08:16:51 »
No brawo, jak zwykle na najważniejsze pytania zero odpowiedzi tylko lawirowanie. Ja niestety nie mam dostępu do intranetu, ale łatwo sprawdzić kto podpisywał dokumenty za likwidacją autobusów i Ratowników Chemicznych. Czy wy myślicie że ludzie nie widzą jak sobie słodzicie z kilku kont, przecież jak tylko p.Ania coś napisze to zaraz obrońca Rasowy już odpisuje, a już chyba wszyscy wiedzą że to ta sama osoba, do tego Młody apar. czytaj przyjaciółka pani A, tylko ciekawe czy ona wie kto się podpisał pod likwidacją jej stanowiska. Wywlekanie prywatnych spraw kandydatów to już przesada i zagranie typowo polityczne, a ktoś tu zapewniał że nie angażuje się w politykę, chyba idzie Nowa Nadzieja. Grupa na WhatSapie to bardzo dobry chwyt, ciekawe czy tam wszystkich z grupy poinformowano ile nagrody rocznej dostał członek zarządu , kiedy ci którzy go wybrali nie dostali ani grosza. Ciekawe jeszcze czy koledzy z partii wiedzą że ktoś tu planuje założyć nowy związek, a jeszcze przed chwilą startował z ramienia czerwonych. MASAKRA.
Widzę zostałem wywołany do tablicy , jestem mężczyzną który pracuje na ZCh , a nie jakaś przyjaciółka Pani Jarocińskiej.
Mam prawo głosować na kogo chce i Pani Ani mogę tutaj zarzucić jakieś rzeczy , bo się znajdzie.
Zawsze możemy podpisać się tu z imienia i nazwiska , zobaczymy czy masz odwagę.

Offline AB

• Nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #20390 dnia: Dzisiaj o 09:43:59 »
Brawo dla kolegi z Gospodarki Wodnej, pracowałem tam wiele lat i wiem co mówi. Wszyscy kierują się tym jak było kiedyś, a teraz jakoś wakaty cały czas są. Szacunek dla przewodniczącego MZZPRC, mógłby chłop wiele powiedzieć, ale nie zniża się do poziomu tych których tak ubodły odgrzewane kotlety  ;)  są na forum takie osoby które załatwiły dobrą posadkę bratu na EC, mężowi przyjaciółki w Straży Pożarnej, ale człowiek z wielką wiedzą o zakładzie czyli pAni Rasowy Aparatowy jakoś o ty zapomnieli. Oj jakiś chochlik się wdarł  :) ;D :)