Notice: Undefined index: tapatalk_body_hook in /home/klient.dhosting.pl/wipmedia2/forum/Sources/Load.php(2501) : eval()'d code on line 199
  • Strona główna
  • Szukaj
    •  
  • Zaloguj się
    • Nazwa użytkownika: Hasło:
      Czy dotarł do Ciebie email aktywacyjny?

Autor Wątek: [Police] ZCH Police  (Przeczytany 11353382 razy)

Offline ŻETELNY

• Nowicjusz
  • *
Odp: [Police] ZCH Police
« Odpowiedź #20235 dnia: Października 28, 2025, 08:37:12 »
No to niesłychane konsekwencje, zszedł szczebel niżej i pewnie zarabia tyle samo.

Offline Rasowy_Aparatowy

• VIP
« Odpowiedź #20236 dnia: Października 28, 2025, 08:52:54 »
No to niesłychane konsekwencje, zszedł szczebel niżej i pewnie zarabia tyle samo.
Albo więcej, bo dodatek zmianowy xD

Takich szczegółów nie znam, ale to jest taki obrzydliwy typ, że trzymam kciuki żeby prokurator coś znalazł ;)

Offline Daniel

• Nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #20237 dnia: Października 28, 2025, 09:17:03 »
Daniel- to co zostało zawieszone negocjowała komisja ze związkami zawodowymi. Zarząd otrzymał gotowy protokół uzgodnień na zarząd. Odsyłam na intranet. Jest w aktach normatywnych jej powołanie.

Post Merge: [time]Października 25, 2025, 16:21:23 [/time]

Dodam, że jak "wszedł" wniosek na zarząd o zawieszeniu częściowym zuzp zawnioskowałam, że zniany takie powinny zostać najpierw przekonsultowane z Radą pracowników, którą u nas stanowią związki zawodowe. Prezes przychylił się do mojego wniosku i tak jak napisałam wyżej został powołany zespół, strona pracodawcy i przedstawiciele związków i tam ustalano szczegóły.
Jeśli ma Pan ochotę poznać szczegóły to zapraszam do rozmowy na żywo.

Post Merge: [time]Października 25, 2025, 16:36:07 [/time]

Uważam, że związki zachowały się odpowiedzialnie i w trosce o zakłady, mając świadomość sytuacji finansowej, na stole było z tego co pamiętam więcej zapisów do zmian.

Post Merge: [time]Października 25, 2025, 16:50:47 [/time]

Z perspektywy oceniam, że zapobiegły wypowiedzeniu ZUZP w części bądź całości.

Piękna obrona naszych praw. Członek zarządu podpisuj co mu komisja przyniesie. Jak komisja przyniesie zwolnienie wszystkich pracowników  to Pani Ania podpisze. Brawo! Ma Pani mój głos :) . Negocjacje układu zbiorowego pracy to tylko kompetencja związków, raczej nie potrzebowały Pani inicjatywy aby go negocjować. W zeszłym roku co chwilę była redukcja etatów i z Pani strony nie słyszałem NIE. Jako pracownik tego zakładu oczekuje więcej od pracowniczego członka zarządu czy członka rady. Ważne aby był na zakładzie, spotykała się z nami i rozwiązywał nasze problemy. Jazda czarnym Audi po Policach i wypisywanie na forach internetowych nie daje nam wartości.

Online Mlodyapatatowy

• Gaduła
« Odpowiedź #20238 dnia: Października 28, 2025, 09:53:56 »
Daniel- to co zostało zawieszone negocjowała komisja ze związkami zawodowymi. Zarząd otrzymał gotowy protokół uzgodnień na zarząd. Odsyłam na intranet. Jest w aktach normatywnych jej powołanie.

Post Merge: [time]Października 25, 2025, 16:21:23 [/time]

Dodam, że jak "wszedł" wniosek na zarząd o zawieszeniu częściowym zuzp zawnioskowałam, że zniany takie powinny zostać najpierw przekonsultowane z Radą pracowników, którą u nas stanowią związki zawodowe. Prezes przychylił się do mojego wniosku i tak jak napisałam wyżej został powołany zespół, strona pracodawcy i przedstawiciele związków i tam ustalano szczegóły.
Jeśli ma Pan ochotę poznać szczegóły to zapraszam do rozmowy na żywo.

Post Merge: [time]Października 25, 2025, 16:36:07 [/time]

Uważam, że związki zachowały się odpowiedzialnie i w trosce o zakłady, mając świadomość sytuacji finansowej, na stole było z tego co pamiętam więcej zapisów do zmian.

Post Merge: [time]Października 25, 2025, 16:50:47 [/time]

Z perspektywy oceniam, że zapobiegły wypowiedzeniu ZUZP w części bądź całości.

Piękna obrona naszych praw. Członek zarządu podpisuj co mu komisja przyniesie. Jak komisja przyniesie zwolnienie wszystkich pracowników  to Pani Ania podpisze. Brawo! Ma Pani mój głos :) . Negocjacje układu zbiorowego pracy to tylko kompetencja związków, raczej nie potrzebowały Pani inicjatywy aby go negocjować. W zeszłym roku co chwilę była redukcja etatów i z Pani strony nie słyszałem NIE. Jako pracownik tego zakładu oczekuje więcej od pracowniczego członka zarządu czy członka rady. Ważne aby był na zakładzie, spotykała się z nami i rozwiązywał nasze problemy. Jazda czarnym Audi po Policach i wypisywanie na forach internetowych nie daje nam wartości.

To chyba piszesz do obecnych członków RN oraz członka w Zarządzie.
Jednego wyboru dokonaliśmy Pani do RN.
Może niech ta Pani powie co zrobiła ?

Offline An_na

• Weteran
« Odpowiedź #20239 dnia: Października 28, 2025, 16:16:01 »
Dziękuję każdej osobie, która zachciała podpisać listę. Niestety niektóre podpisy będę musiała zebrać ponownie, pomimo, że pracownicy podpisali się na liście czytelnie osobiście po lewej stronie to w rubryce podpis po prawej podpisywali się czasami nieczytelnie. Wg informacji którą dzisiaj uzyskałam te podpisy nie będą uwzględnione.
Nie wystąpiłam do żadnej organizacji związkowej z wnioskiem o poparcie, aby móc zgłosić swoją kandydaturę potrzebuję 250 podpisów na listach.
Proszę o poparcie mojej kandydatury, podpis nie oznacza głosowania. Głosowanie odbędzie się w dniach 17-21 listopada. Zgłoszenie kandydatur upływa na 7 dni przed wyborami.
Prosząc Was o umożliwienie mi udziału w wyborach chciałabym napisać, że codziennie będę zbierała podpisy na bramie wejściowej w godzinach od 21.30 do 22.15. 
Dzisiaj o 21.30 do 22. 15 będę na bramie przy Medice.
Jutro(środa) Przy Medice.
Czwartek przy bramie głównej.
Piątek przy bramie głównej
Sobota przy Medice.
Dodatkowo podczas zmiany popołudniowej po swojej pracy jestem na wydziałach staram się odwiedzić wszystkie. Jeśli mogę Was prosić o sygnał, gdzie mogę podejść to proszę o sms na numer 500 002 070 lub wiadomość na mesenger lub whats app.
Dziękuję

Offline Policzanin_2

• Gaduła
« Odpowiedź #20240 dnia: Października 28, 2025, 19:27:52 »
Farsa...Dobra zmiana...

Offline polo

• Gaduła
« Odpowiedź #20241 dnia: Dzisiaj o 06:59:45 »
Farsa...Dobra zmiana...

o nie bardzo głębokie przemyślenie buhahahaha