Dziękuję każdej osobie, która zachciała podpisać listę. Niestety niektóre podpisy będę musiała zebrać ponownie, pomimo, że pracownicy podpisali się na liście czytelnie osobiście po lewej stronie to w rubryce podpis po prawej podpisywali się czasami nieczytelnie. Wg informacji którą dzisiaj uzyskałam te podpisy nie będą uwzględnione.
Nie wystąpiłam do żadnej organizacji związkowej z wnioskiem o poparcie, aby móc zgłosić swoją kandydaturę potrzebuję 250 podpisów na listach.
Proszę o poparcie mojej kandydatury, podpis nie oznacza głosowania. Głosowanie odbędzie się w dniach 17-21 listopada. Zgłoszenie kandydatur upływa na 7 dni przed wyborami.
Prosząc Was o umożliwienie mi udziału w wyborach chciałabym napisać, że codziennie będę zbierała podpisy na bramie wejściowej w godzinach od 21.30 do 22.15.
Dzisiaj o 21.30 do 22. 15 będę na bramie przy Medice.
Jutro(środa) Przy Medice.
Czwartek przy bramie głównej.
Piątek przy bramie głównej
Sobota przy Medice.
Dodatkowo podczas zmiany popołudniowej po swojej pracy jestem na wydziałach staram się odwiedzić wszystkie. Jeśli mogę Was prosić o sygnał, gdzie mogę podejść to proszę o sms na numer 500 002 070 lub wiadomość na mesenger lub whats app.
Dziękuję