Sekator,czy ty zrozumiesz w końcu,że dla mnie nieważne jest jakie barwy?Tak jak w Twoim PIS cenię Cymańskiego czy Pawła Kowala,to poprostu nie trawię oszołoma Brudzińskiego i Kurskiego.O wodzu nic nie powiem,bo szkoda nerwów...Diakun to dobry fachowiec i tyle,a o wieszanie psów w sensie ataków na forum na tą osobę.Po tragedii w mojej firmie osobiście przyjechał do nas porozmawiać,ot tak.Podał rękę...Taki ludzki gest...Cymańskiego wiesz za co szanuję?Wie co to praca fizyczna ,bo jak pewnie wiesz grabarzem był.To akurat pozytywna twarz PIS.To samo w PO.Cenię Gowina,nie trawię tych zaślepionych oszołomów pokroju Niesiołowskiego.Mądry, wykształcony z piękną przeszłością a jaki ultras..Jak widzisz Sekatorze,ja nie patrze ślepo i widzę wady moich faworytó.Jeśli teraz dadzą ciała po zaprzysiężeniu Komorowskiego,to stracą moje zaufanie...To samo jak nie podobało mi się powołanie na marszałka prezesa klubu koszykówkii Schetyny.Na niwie sportowej doprowadził Śląs Wrocław do wielu sukcesów,a na poziomie polityki...Trochę samokrytyki,bo nie ma ludzi nieomylnych i idealnych,tak jak nikt nie posiada monopolu na mądrość,patriotyzm.Nikt mi nie wmówi,że czy to Tusk czy Kaczyński dzałali lub działają z premedytacją na szkodę państwa...Ot taki mały wywód radykała hahahah.Sekator strzel browarka,uwierz ,że pomoże