Notice: Undefined index: tapatalk_body_hook in /home/klient.dhosting.pl/wipmedia2/forum/Sources/Load.php(2501) : eval()'d code on line 199
  • Strona główna
  • Szukaj
    •  
  • Zaloguj się
    • Nazwa użytkownika: Hasło:
      Czy dotarł do Ciebie email aktywacyjny?

Autor Wątek: [Police] Dziś nocny dyżur ma apteka w... Przecławiu  (Przeczytany 67497 razy)

chopin

• Gość
[Police] Dziś nocny dyżur ma apteka w... Przecławiu
« Odpowiedź #60 dnia: Listopada 17, 2010, 23:21:39 »
Czy za nabijanie postów są jakieś nagrody???  
1. dlaczego odmienność jest tak niemile widziana?
2.po lesie latają moja droga nie tylko zboczki,sportowcy również
3.może moje wypowiedzi są zbyt inteligentne i dlatego niektórzy nie łapia o co w nich chodzi?
4.panie stokrotka84 i storczyk to mają w sobie tyle jadu,że niejedna rosiczka by im pozazdrościła,bo to też kwiatek choć odmienny.
5.niedługo "tania" apteka nie bedzie już tania,poczekamy co nam zaoferuje.
6.a apteka nie jest p.D.,więc proszę nie wmawiać mi,że mam coś do tego czlowieka
7.lubię sobie z Wami porozmawiać drodzy Policzanie :devil:

Skowronek

• Gość
« Odpowiedź #61 dnia: Listopada 18, 2010, 08:45:14 »
Wątek o dyżurnych aptekach zamienił się w kłótnię o aptekę otwartą całą dobę. Co za różnica czyja ona jest i czy jest najtańsza. Najważniejsze, że pacjenci mają pewność, o każdej godzinie dnia i nocy pojadą w ciemno i na pewno będzie otwarta. Nie każdy ma samochód i może pół Polic zjeździć w poszukiwaniu otwartej apteki. Myślę, że ta apteka niejednemu już niemal życie uratowała. Nie ma o co bić pianę. Trzeba się cieszyć, że ktoś miał pomysł, zrealizował go i dzięki temu nam pacjentom jest ciut łatwiej.

Offline tatankas

• Moderator
  • VIP
    • http://www.toz.police.pl/
« Odpowiedź #62 dnia: Listopada 18, 2010, 16:02:51 »
Cytat: "chopin"
2.po lesie latają moja droga nie tylko zboczki,sportowcy również

czytaj ze zrozumieniem,napisałam:"w lesie w krzakach",sportowcy zazwyczaj wybierają ścieżki.

Cytat: "Skowronek"
Wątek o dyżurnych aptekach zamienił się w kłótnię o aptekę otwartą całą dobę. Co za różnica czyja ona jest i czy jest najtańsza. Najważniejsze, że pacjenci mają pewność, o każdej godzinie dnia i nocy pojadą w ciemno i na pewno będzie otwarta. Nie każdy ma samochód i może pół Polic zjeździć w poszukiwaniu otwartej apteki. Myślę, że ta apteka niejednemu już niemal życie uratowała. Nie ma o co bić pianę. Trzeba się cieszyć, że ktoś miał pomysł, zrealizował go i dzięki temu nam pacjentom jest ciut łatwiej.

Tak,ja też już to napisałam kilka postów temu,zgadzam się z tobą w zupełności,niestety pan chopin wciąż nie rozumie,choć kilka osób mu tłumaczyło.Do tego on uważa,że to my jesteśmy mniej inteligentni,ale to jemu kilka osób próbuje jedną rzecz wytłumaczyć.To ta apteka jest otwarta całą dobę i na tą aptekę w Doboszu mogę liczyć w razie czego,więc co się dziwisz,że ją chwalę.Inne apteki mnie klienta "olały" rezygnując z dyżurów ,więc dlaczego miałabym korzystać z ich usług.
Chcesz być kimś???
Najpierw bądź człowiekiem!!!

Offline Storczyk

• Wielka Gaduła
« Odpowiedź #63 dnia: Listopada 18, 2010, 18:54:58 »
Cytat: "tatankas"
.Inne apteki mnie klienta "olały" rezygnując z dyżurów ,więc dlaczego miałabym korzystać z ich usług
Popieram.Ja też często potrzebuje leki w dni wolne od pracy ,nie uśmiecha mi się jeździć do     Szczecina.

chopin

• Gość
« Odpowiedź #64 dnia: Listopada 18, 2010, 19:59:09 »
Z tego co wiem swego czasu niektóre apteki pracowały dłużej w soboty,w tej chwili do 20.00 nadal w sobotę pracuje ta na bankowej.Odwiedzałas ją kiedyś,gdy potrzebowałaś leku w sobotę późnym popołudniem...drogi storczyku.Jakoś nie rezygnują i pracują dalej w takich samych godzinach. Może to pacjenci "olali" apteki,które im przez lata służyły? Supermarkety też są lepsze niż sklepik osiedlowy,prawda?

Offline stokrotka84

• Gaduła
« Odpowiedź #65 dnia: Listopada 18, 2010, 20:17:35 »
Chopin, ja ci bardzo ładnie proszę, wyluzuj, pójdz do najlepiej nocnej apteki po melisę i odpuść sobie. Najechałeś na Doboszowską aptekę, jakby ci zrobili coś złego. daj spokój już tej dyskusji - najlepiej wycofaj się i przestań nabijać posty :D
Pozdrawiam
PS. Jad bądz , to ja dopiero mogę wylać ;)

chopin

• Gość
« Odpowiedź #66 dnia: Listopada 18, 2010, 20:31:50 »
wylewaj stokrotko...proszę :jupi:

Offline Storczyk

• Wielka Gaduła
« Odpowiedź #67 dnia: Listopada 18, 2010, 21:20:47 »
Cytat: "chopin"
potrzebowałaś leku w sobotę późnym popołudniem...drogi storczyku.
A próbowałaś kiedyś jak potrzebujesz kupić lek w nocy z soboty na niedziele???????A może jak Twoje dziecko  ma39 stopni gorączki to szukasz apteki ,w szczecinie????

chopin

• Gość
« Odpowiedź #68 dnia: Listopada 18, 2010, 22:00:20 »
Owszem,jadę na Orlen albo do sklepu całodobowego...przecież tam też sprzedają leki. :lol2:

chopin

• Gość
« Odpowiedź #69 dnia: Listopada 18, 2010, 22:38:36 »
Tak z innej beczki...może miłe panie mi pomogą.Gdzie dostanę dobre kosmetyki dla pań wrażliwych.Jakiś większy wybór,bo Vichy uczula jak diabli.Chcę zrobić prezent mojej kobietce,a nie bardzo mam rozeznanie.Poleccicie mi gdzie się udać? Bo ja akurat na tym ABSOLUTNIE się nie znam i nie mam czasu latać "po krzakach" i szukać.Dzięki już teraz.

Offline jasia

• Wielka Gaduła
« Odpowiedź #70 dnia: Listopada 18, 2010, 23:37:31 »
Cholerka , Chopin... masz tupet...
pozdrawiam jasia

chopin

• Gość
« Odpowiedź #71 dnia: Listopada 19, 2010, 12:24:45 »
Ale o co chodzi????

Offline stokrotka84

• Gaduła
« Odpowiedź #72 dnia: Listopada 19, 2010, 22:34:51 »
Zgodzę się z Jasią....chopin ma tupet
Radzę ci uważać z tekstami, nie życze sobie w takim stylu.....

chopin

• Gość
« Odpowiedź #73 dnia: Listopada 20, 2010, 10:19:40 »
Teraz to ja już nic nie rozumiem!!!! Jest tu ktoś kto mi przetłumaczy pretensje obu pań !!! Ja tylko proszę o pomoc...co Wam się ie podoba? Wrazliwa to skóra,co jeszcze????? POMOCY !!!!!!!!!!!!!!!!!

Offline Wykidajło

• Weteran
    • http://www.naszepolice.pl
« Odpowiedź #74 dnia: Listopada 20, 2010, 10:22:46 »
Cytat: "Skowronek"
Wątek o dyżurnych aptekach zamienił się w kłótnię o aptekę otwartą całą dobę. Co za różnica czyja ona jest i czy jest najtańsza. Najważniejsze, że pacjenci mają pewność, o każdej godzinie dnia i nocy pojadą w ciemno i na pewno będzie otwarta.

I to jest właśnie to, czego aptekarze nie wzięli pod uwagę próbując z dobrego biznesu zrobić sobie jeszcze lepszy: że całodobowa apteka zabierze im nie tylko nocnych klientów, ale również porannych i wieczornych. A w dalszej perspektywie również sporą część tych ze środka dnia - bo po co mam pamiętać, gdzie jeszcze są apteki, skoro wiem, gdzie jest ta jedna, w której byłem w nocy?
Cytuj (zaznaczone)
Trzeba się cieszyć, że ktoś miał pomysł, zrealizował go i dzięki temu nam pacjentom jest ciut łatwiej.

Powinniśmy też chyba podziękować innym aptekarzom, że stworzyli mu okazję ;)
Kłamstwo obiegnie świat nim prawda założy buty.