Notice: Undefined index: tapatalk_body_hook in /home/klient.dhosting.pl/wipmedia2/forum/Sources/Load.php(2501) : eval()'d code on line 199
  • Strona główna
  • Szukaj
    •  
  • Zaloguj się
    • Nazwa użytkownika: Hasło:
      Czy dotarł do Ciebie email aktywacyjny?

Autor Wątek: [Police] Dziś nocny dyżur ma apteka w... Przecławiu  (Przeczytany 67496 razy)

chopin

• Gość
[Police] Dziś nocny dyżur ma apteka w... Przecławiu
« Odpowiedź #45 dnia: Listopada 10, 2010, 21:10:23 »
Gorzej jak o północy w tej "blisko" przychodni aptece zabraknie leku...upsss...wtedy pozostaje Szczecin...i robi się daleko. :jupi:

chopin

• Gość
« Odpowiedź #46 dnia: Listopada 10, 2010, 21:11:37 »
No dobra ... może trochę złosliwy jestem... ale nie muszę chwalić ze wszystkimi... :devil:

chopin

• Gość
« Odpowiedź #47 dnia: Listopada 10, 2010, 21:13:27 »
A do pana Dobosza to ja w zasadzie nic nie mam...odpieram słowa wszech...tatankas.Choć jak to sie mówi - swój swojego zawsze znajdzie... :money:

Offline Kuba

• Administrator
  • Weteran
« Odpowiedź #48 dnia: Listopada 10, 2010, 21:14:24 »
chopin - używaj opcji edycji postu! masz na to godzinę od napisania danej wiadomości.
Jeśli jesteś nowym użytkownikiem, zapoznaj się z REGULAMINEM FORUM.

Zachęcam do obserwowania mojego bloga -
Chmielnik Jakubowy

chopin

• Gość
« Odpowiedź #49 dnia: Listopada 10, 2010, 21:19:09 »
Tak jest !!!  :faja:  lubię żarty

Offline tatankas

• Moderator
  • VIP
    • http://www.toz.police.pl/
« Odpowiedź #50 dnia: Listopada 10, 2010, 22:35:49 »
Cytat: "chopin"
Choć jak to sie mówi - swój swojego zawsze znajdzie...

Chopin do czego pijesz,nie znam pana Dobosza,nie mam nic z nim wspólnego,po prostu mieszkam blisko i mam trójkę dzieci i męża,więc z apteki korzystam częściej od ciebie na pewno.Lepiej pomyśl zanim coś napiszesz jeszcze.
Chcesz być kimś???
Najpierw bądź człowiekiem!!!

chopin

• Gość
« Odpowiedź #51 dnia: Listopada 10, 2010, 22:41:04 »
Moja droga tatankas...to nie o Tobie,kochana więc spokojnie...ja pomyślę zanim napiszę,a Ty pomyśl zanim wyciągniesz wnioski...swój swojego...dotyczy panów właścicieli obiektu i apteki...niestety mogą sobie podac ręce... :fish:

chopin

• Gość
« Odpowiedź #52 dnia: Listopada 15, 2010, 19:37:10 »
a jak się odnajdzie nasza droga "tania" apteka,gdy ceny leków się zmienią? Ciekawe na czym będzie "oszczędzać" wykorzystując naiwność klientów swoich...

Offline tatankas

• Moderator
  • VIP
« Odpowiedź #53 dnia: Listopada 16, 2010, 01:14:57 »
Czy nikt jeszcze nie zauważył,że pan chopin napisał dopiero 12 postów i to te 12 tylko w tym temacie,chyba coś nie halo!!!Dlaczego próbuje zniechęcić do tej apteki,nie wypowiada się w innych tematach,coś tu brzydko pachnie.
Chcesz być kimś???

chopin

• Gość
« Odpowiedź #54 dnia: Listopada 16, 2010, 08:53:06 »
Bo piesków nie lubię...a raczej bliższe są mi sprawy ludzi niż zwierzaków i ich zwariowanych właścicieli,którzy sąsiada zmieszaliby z błotem i zadźgali nożem,a swojego pieska noszą na rękach.Jak dla mnie to chory temat i chorzy ludzie.Z miłosierdziem nie ma to nic wspólnego...,niestety...Tak się porobiło w naszym społeczeństwie,że człowiek się nie liczy...A inne tematy??? Bić pianę o nic?? W polityce mój głos i tak się nie liczy droga tatankas...dziurawe drogi...łatam je na własną rękę,bo nikogo to nie obchodzi...ścieżka rowerowa...nie mam czasu jeździć na rowerze,bo zarabiam na podatki...wystarczy??? a nie muszę wszystkich lubieć...widocznie w tym temacie jest pewna niesprawiedliwośc i gruuuube oszustwo...z moich,podatnika pieniędzy ktoś taki się bogaci...oburza mnie to i dlatego podnoszę głos...szkoda,że tak późno NFZ i MZ zorientowali się w procederze...tylko znowu dzieje się nie tak jak powinno...to mój 13 post...pozdrawiam tych którzy sympatyzują z apteką Centrum Zdrowia...mam prawo...demokracja jest...a Ty droga tatankas to chyba mnie nie lubisz...i za co pytam, :ble: za co...

Offline Storczyk

• Wielka Gaduła
« Odpowiedź #55 dnia: Listopada 16, 2010, 09:01:05 »
Bo piesków nie lubię...
Nieszczęśliwy człowiek chyba ktoś go skrzywdził.
.Jak dla mnie to chory temat i chorzy ludzie
Oj to dużo w Polsce tych chorych ludzi .Ty sam siebie chyba nie lubisz :faja:

chopin

• Gość
« Odpowiedź #56 dnia: Listopada 16, 2010, 09:27:16 »
a Storczyk lubi wdepnąc w pieskie G.... na chodniku??? tacy właściciele piesków mnie właśnie skrzywdzili,bo pies w zasadzie niczemu nie winien... Jeśli całe uczucia przelewa sie na zwierzaka,nieważne jakiego,a człowieka ma się za nic..to dla mnie to jest chore... pomysl nad tym Storczyku,tatankas i paru innych...

Offline stokrotka84

• Gaduła
« Odpowiedź #57 dnia: Listopada 16, 2010, 10:39:53 »
Chopin, przestań robić z siebie "pajaca", nic nowego do tematu nie wnosisz tylko nabijasz sobie posty... Ehh dziwne są twoje wypowiedzi, ciężko je ogarnąć... Proponuję, odpuść sobie tą dyskusję, a jeśli chodzi o Dobosza - jeśli coś do niego masz, to pogadaj z nim prv, a nie wyklewasz swój jad na forum. Jeszcze jedno, edytuj swoje posty drogi kolego, bo to co aktualnie robisz, jest niesamowicie denerwujące. Podejrzewam, że Kuba nie lubi jak olewa się jego apele...
Dla mnie osobiście ta apteka jest najlepsza...niskie ceny, nikt mi nie wciska przeterminowanych leków, obsługa na najwyższym poziomie, zawsze coś doradzą, podpowiedzą, dadzą zamienniki. W aptece jest tak jak być powinno.

Offline tatankas

• Moderator
  • VIP
« Odpowiedź #58 dnia: Listopada 16, 2010, 11:01:08 »
stokrotka84, zgadzam się z tobą w 100% co do apteki.

Na zarzuty chopina napiszę tylko,że ja oceniam ludzi na podstawie:Jak traktują zwierzaki!!!Jeżeli ktoś jest dobry dla zwierząt to ma dobre serce i tym bardziej pomoże potrzebującemu człowiekowi.Sprawdza się to od 20 lat moich obserwacji(nie życia,było dłuższe  :devil:  ).

A w odchody mojego psa mógłbyś wchodzić jedynie wtedy,gdybyś jako zboczek latał w krzakach po lesie  :rotfl:
Chcesz być kimś???

Offline MAGcam

• Stały bywalec
« Odpowiedź #59 dnia: Listopada 16, 2010, 14:22:15 »
bliższe są mi sprawy ludzi niż zwierzaków i ich zwariowanych właścicieli,którzy sąsiada zmieszaliby z błotem i zadźgali nożem,a swojego pieska noszą na rękach.Jak dla mnie to chory temat i chorzy ludzie.

Mając psa jestem "chory" i zabiłbym sąsiada?...nożem?
qrcze przegiąłeś chłopie...
Nabijając sobie posty pisz tekst przemyślany a nie insynuuj czegoś co nie ma racji bytu.
Co do apteki odpowiem ci króciutko;
dobrze zaopatrzonej i tak taniej drugiej z miłą obsługą w Policach nie znajdziesz.
Masz jakieś ale do właściciela hotelu-to twoja sprawa.Po Grzyba to upubliczniasz?
Dla mnie osobiście pajacujesz-tylko jaki jest tego sens? :crazy:
 :?:  :!: