Dlaczego nie ma prywatnych inwestorów w "infrastrukturę turystyczną"w Trzebieży? - odpowiedz jest prosta - na tym nie można zarobić w tym "cudownym" miejscu.
W sumie i z Tobą KOOWALSKI i z Wojtkiem bym się zgodził.
Ale jest jedno ale...
Nasza okolica nie jest atrakcyjna turystycznie i raczej nie znalazłby się inwestor z branży turystycznej, który pod naszymi kominami chciałby inwestować pieniądze i próbować na tym zarobić.
Wiec alternatywy chyba były 2. Albo zostajemy "czarną dziurą" turystyczną, albo organizujemy coś we własnym zakresie.
Gdyby nie było inwestycji w Trzebieży to zapewne teraz czytalibyśmy głosy narzekania, że w naszej okolicy nic się nie dzieje.
Nieprawdaż?
Ojtam. Wolny wstęp na Chemika to nie, ale darmowy przewóz do hali w Szczecinie na mecze już jest. Mam nadzieję, że radny kandydat Grzegorz Ufniarz napisze, ile SPPK za to kasuje od klubu (3 autobusy) - bez prób wciskania kitu, że to tajemnica handlowa
A ja byłem niedawno na meczu Chemika i był za darmo.
Co do darmowych autobusów, to Wykidajło- ja bym jeszcze dołożył pytanie do G. Ufniarza- ile nasi zmarli zrzucać się muszą na darmowe autobusy, które będą kursować na cmentarz przy okazji niedługiego święta, bo to też jest afera, jak jasna cholera.