Notice: Undefined index: tapatalk_body_hook in /home/klient.dhosting.pl/wipmedia2/forum/Sources/Load.php(2501) : eval()'d code on line 199
  • Strona główna
  • Szukaj
    •  
  • Zaloguj się
    • Nazwa użytkownika: Hasło:
      Czy dotarł do Ciebie email aktywacyjny?

Autor Wątek: [Police] ZCH Police  (Przeczytany 13985301 razy)

Online Rasowy_Aparatowy

• Weteran
Odp: [Police] ZCH Police
« Odpowiedź #21510 dnia: Dzisiaj o 11:09:29 »
Spokojnie, można oczywiście udać się do biura HR. Jako związkowiec zapraszam do biura, bo publicznie nie można udostępnić informacji.
Młodyaparatowy myślę że nie jest gorsza.
Publicznie nie mozna udostepnic informacji to uzyjcie jednego ze swoich troll-kont tutaj i udostepnijcie. Tak publicznie nie mozna udostepnic informacji, ze tabela juz hula i nawet ja juz ja mam xD.

Na plus na pewno to co ktos napisal w komentarzu na fejsbuku - ze zwiazki w koncu sie troche komunikuja. Co do tabeli to sobie przeanalizuje popoludniu, a w miedzyczasie zapraszam do dyskusji :D

Offline Prezes

• Stały bywalec
« Odpowiedź #21511 dnia: Dzisiaj o 11:17:51 »
Spokojnie, można oczywiście udać się do biura HR. Jako związkowiec zapraszam do biura, bo publicznie nie można udostępnić informacji.
Publicznie nie mozna udostepnic informacji to uzyjcie jednego ze swoich troll-kont tutaj i udostepnijcie. Tak publicznie nie mozna udostepnic informacji, ze tabela juz hula i nawet ja juz ja mam xD.

Na plus na pewno to co ktos napisal w komentarzu na fejsbuku - ze zwiazki w koncu sie troche komunikuja. Co do tabeli to sobie przeanalizuje popoludniu, a w miedzyczasie zapraszam do dyskusji :D
Udostępnij tabelę to będziemy dyskutować 😁

Offline Mlodyapatatowy

• Gaduła
« Odpowiedź #21512 dnia: Dzisiaj o 11:31:50 »
No tak obniżono tym "słabszym" , a podniesiono koniec tabeli kierownicy itp.
Racja

Post Merge: Dzisiaj o 11:58:24
No tak obniżono tym "słabszym" , a podniesiono koniec tabeli kierownicy itp.
Racja
Jeszcze dziś zrezygnuje z członkostwa ZZ
« Ostatnia zmiana: Dzisiaj o 11:58:24 wysłana przez Mlodyapatatowy »

Offline SexyAparatowy

• Bywalec
  • **
« Odpowiedź #21513 dnia: Dzisiaj o 12:12:12 »
5100 dla aparatowych to żenada. Wielki sukces negocjacyjny.

Offline Arkona

• Wielka Gaduła
« Odpowiedź #21514 dnia: Dzisiaj o 12:31:00 »

Więc wychodzi na to, że podwyżkę z roboli dostaną tylko Ci, którzy mają 4800 czyli duża część zakładu, a reszta pracowników nie dostanie nic. Tak jak pisałem kilka dni temu...

Tak jak @Mlodyaparatowy wspomniał, zadbali też o mistrzów, starszych i kierowników. Im się krzywda nie stanie. Brawo

Mam jeszcze jedno pytanie do ZZ... Ile podwyżki dostaną pracownicy jednozmianowi?
« Ostatnia zmiana: Dzisiaj o 12:35:24 wysłana przez Arkona »
Strzeż się ludzi, którzy powiększają swój majątek dzięki słowom. Szczególnie strzeż się prawodawców i duchownych, którzy przeczą Prawu Natury.

Offline Prezes

• Stały bywalec
« Odpowiedź #21515 dnia: Dzisiaj o 13:07:37 »

Więc wychodzi na to, że podwyżkę z roboli dostaną tylko Ci, którzy mają 4800 czyli duża część zakładu, a reszta pracowników nie dostanie nic. Tak jak pisałem kilka dni temu...

Tak jak @Mlodyaparatowy wspomniał, zadbali też o mistrzów, starszych i kierowników. Im się krzywda nie stanie. Brawo

Mam jeszcze jedno pytanie do ZZ... Ile podwyżki dostaną pracownicy jednozmianowi?
Widełki na apararowrgo są od 5100 do 8200 starszy aparatowy od 6100do 9500 Obstawiam,że aparatowym jednak nie dadzą tej najniższej kwoty tylko minimum 5500 im dadzą. Co do starszych to na bank będą wyrównać in do 6100 jeżeli ktoś ma 5600 czy nawet 4800 bo takich znam a znają stanowiska to oni wskoczą na 6100 i bardzo w sumie dobrze bo to wstyd żeby takie małe pieniądze mieli mówię o tych co mają 4800,a ci starsi którzy mają więcej jak 6100 to się okaże że nie dostaną nic albo dostaną 200 300 zł Chociaż uważam że jeżeli jest gościu który na 6300 i jest starszym aparatowun i zna właściwie wszystkie stanowiska po swojej stronie wytwórni to powinni mu dać 7000 albo nawet i więcej bo pewnie nie jeden starszy aparatowy się znajdzie który ma stawkę większą jak 7000 tys
« Ostatnia zmiana: Dzisiaj o 13:15:55 wysłana przez Prezes »

Offline Arkona

• Wielka Gaduła
« Odpowiedź #21516 dnia: Dzisiaj o 13:15:56 »
Obyś miał rację i żeby nie było tak, że te minimum wszystkim będą sypać...
Strzeż się ludzi, którzy powiększają swój majątek dzięki słowom. Szczególnie strzeż się prawodawców i duchownych, którzy przeczą Prawu Natury.

Offline Mlodyapatatowy

• Gaduła
« Odpowiedź #21517 dnia: Dzisiaj o 13:48:28 »
Szanuje za optymizm

Online Rasowy_Aparatowy

• Weteran
« Odpowiedź #21518 dnia: Dzisiaj o 14:17:33 »
Ciekawe kto/co bedzie decydowalo czy "znasz stanowisko", bo np. na bieli nic xD Na niektorych wydzialach sa egzaminy stanowiskowe, ale nie wszedzie

Offline peter

• Gaduła
« Odpowiedź #21519 dnia: Dzisiaj o 14:22:12 »
Nie tak źle, według tabeli 600 podwyżki. Jak to wszystko stoi lepszy rydz niż nic.

Offline Prezes

• Stały bywalec
« Odpowiedź #21520 dnia: Dzisiaj o 14:39:41 »
Ciekawe kto/co bedzie decydowalo czy "znasz stanowisko", bo np. na bieli nic xD Na niektorych wydzialach sa egzaminy stanowiskowe, ale nie wszedzie
Sorry ale kto ma cię egzaminować na bieli i z czego jak niektórzy mistrzowie i kierownicy nie mają pojęcia jak konkretny węzeł funkcjonuje,albo mają pojęcie teoretyczne. Nawet mistrz zmiany nie jest alfa i omega bo to nie jest tak że każdy mistrz na bieli zna przykładowo całą część czarną na którą składa się 13 stanowisk. Nie każdy mistrz robił za młodego na wszystkich stanowiskach podczas swojej kariery bycia aparatowym. Jedni znają lepiej jedną część inni drugą. Tam nie jeden aparatowy wie jak się zachować lepiej w danej sytuacji od nie jednego mistrza czy brygadzisty nawe. Tak więc co to za durne pomysły o jakiś egzaminach. Ta produkcja to ram idzie czasami dzięki temu że ci właśnie aparatowi znają tak specyfikację tych stanowisk,że wiedzą co z czym lepiej zadziałać jak wyczytasz z instrukcji, albo zrobisz tak jak technolog zalecił.

Offline Samsonowicz

• Gaduła
« Odpowiedź #21521 dnia: Dzisiaj o 15:06:04 »
Dokladnie. Przeciez tak jest na kazdym wydziale

Offline AdamMiauczyński

• Nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #21522 dnia: Dzisiaj o 15:30:57 »
od kiedy te nowe stawki beda obowiazywac? przyszlego roku?

Online Rasowy_Aparatowy

• Weteran
« Odpowiedź #21523 dnia: Dzisiaj o 16:33:03 »
Tabela juz smiga na grupie zakladowej, tutaj wrzucac cos na to forum to dramat, albo juz jestem za stary na ta technologie xD

Post Merge: Dzisiaj o 16:33:16
od 1 lipca, czyli pojutrze.

Offline Mlodyapatatowy

• Gaduła
« Odpowiedź #21524 dnia: Dzisiaj o 16:38:39 »
Z wypłata w sierpniu , aneks w lipcu.