Notice: Undefined index: tapatalk_body_hook in /home/klient.dhosting.pl/wipmedia2/forum/Sources/Load.php(2501) : eval()'d code on line 199
  • Strona główna
  • Szukaj
    •  
  • Zaloguj się
    • Nazwa użytkownika: Hasło:
      Czy dotarł do Ciebie email aktywacyjny?

Autor Wątek: [Police] ZCH Police  (Przeczytany 12206489 razy)

Offline Arkona

• Wielka Gaduła
Odp: [Police] ZCH Police
« Odpowiedź #20865 dnia: Marca 08, 2026, 14:40:57 »
Często słyszę tekst "jakby nie było ZZ to zarząd by robił z nami co mu się podoba" a teraz co z nami robi?

Do roboty! Bo jak ktoś wyżej napisał, stracimy godność do reszty.
Strzeż się ludzi, którzy powiększają swój majątek dzięki słowom. Szczególnie strzeż się prawodawców i duchownych, którzy przeczą Prawu Natury.

Offline Mlodyapatatowy

• Gaduła
« Odpowiedź #20866 dnia: Marca 08, 2026, 14:43:34 »
Często słyszę tekst "jakby nie było ZZ to zarząd by robił z nami co mu się podoba" a teraz co z nami robi?

Do roboty! Bo jak ktoś wyżej napisał, stracimy godność do reszty.
Andrzejki Związkowe udane to swój sukces mają.

Offline Rasowy_Aparatowy

• VIP
« Odpowiedź #20867 dnia: Marca 08, 2026, 16:05:12 »
A niech zamkna. Pani ma tyle pieniedzy ze pani wyzyje. Pani jest osoba ktora najmniej powinna sie bac. Jezeli chodzi o poduszke finansowa

Post Merge: [time]Marca 07, 2026, 22:47:19 [/time]
Do Anna malo sie nachapalas. Wiele wiecej jak robole. Ty sie boisz o zatrudnienie. I tak polecisz jak umyslowy jako ostatnia. A to potrwa conajmniej pare lat. Takze sorki ale nie wierze ze sie boisz. I nie wierze w twoj altruizm.

Post Merge: [time]Marca 07, 2026, 23:02:15 [/time]
A tak wogole prawicowcy to za podwyzki surowcow w tym gazu podziekujcie trumpowi
Ale gamon obrzydliwy co ludziom do kieszni zaglada. Bys sie debilu uczyl to moze tez bys mial zamiast frustracje wylewac na forum, ale jak sie wolalo kamieniami w szkole rzucac i ladowac harnasie to tak sie konczy XD

Post Merge: Marca 08, 2026, 16:08:13
ja tez rozmawiałem ostatnio ze związkami to mnie wyśmiali jak wspomniałem strajk co to ma znaczyć ? może jakiś baron związkowy tutaj anonimowo się wypowie w czym problem ? zakład ma przed sobą jeszcze maksymalnie 10 lat funkcjonowania z roku na rok jest coraz gorzej a wy się boicie strajkować albo pikietować ?
Jak juz wspominalem - baron zwiazkowy jest zajety upychaniem syna na lepszych wydzialach i ma was w dupie xD AB go tak bronila bronila, a niestety prawda sie obronila z czasem ;)
« Ostatnia zmiana: Marca 08, 2026, 16:08:13 wysłana przez Rasowy_Aparatowy »

Offline Mlodyapatatowy

• Gaduła
« Odpowiedź #20868 dnia: Marca 08, 2026, 19:59:31 »
Kolejne pytanie gdzie teraz są Członkowie RN ? A może oni walczą o Nas na spotkaniach z Zarządem ? Niedługo Walne w Policach.

Offline Martin

• Rozpisuje się
« Odpowiedź #20869 dnia: Marca 08, 2026, 21:43:27 »
Kolejne pytanie gdzie teraz są Członkowie RN ? A może oni walczą o Nas na spotkaniach z Zarządem ? Niedługo Walne w Policach.
a co Ci nowy w RN mogą zrobić ? ten młody z mocznika to jest dobry znajomy poprzedniego członka w RN nią namaszczony dostał kandydature  i wygrał. gówno zrobi 5k co miesiąc przytulone i elo

Offline Temerczyk

• Rozpisuje się
« Odpowiedź #20870 dnia: Dzisiaj o 07:22:17 »
Nie do końca to prawda. Poprzednia członkini z ramienia kochanych mzprcc Police miała ,,zła prase,, przez upchnięcie po plecach i lipnym konkursie oraz zagorzałym bronieniu go, poprzedniego kierownika mocznika na nowego kierownika oczyszczalni, gdzie gościu wytrzymał ledwo 3 miesiące z okładem. Oczywiście gościu dostał spadochron na specjalistę na Ec dzięki znajomością wiadomo z kim

Offline Rasowy_Aparatowy

• VIP
« Odpowiedź #20871 dnia: Dzisiaj o 08:35:54 »
Nie do końca to prawda. Poprzednia członkini z ramienia kochanych mzprcc Police miała ,,zła prase,, przez upchnięcie po plecach i lipnym konkursie oraz zagorzałym bronieniu go, poprzedniego kierownika mocznika na nowego kierownika oczyszczalni, gdzie gościu wytrzymał ledwo 3 miesiące z okładem. Oczywiście gościu dostał spadochron na specjalistę na Ec dzięki znajomością wiadomo z kim
Nie no, przeciez niemozliwe zeby zwiazki i IW upychali swoich ludzi na lepszych stolkach, prawda?

Gdyby tylko wczesniej ktos o tym mowil...xD

Offline Arkona

• Wielka Gaduła
« Odpowiedź #20872 dnia: Dzisiaj o 09:12:23 »
Dlatego czas wszystko rozliczy, każdy kto ma coś  na sumieniu będzie prędzej czy później "rozliczony" oczywiście z tym rozliczeniem mam na myśli to, że czas pokaże kto jakim był naprawdę człowiekiem, czy rzeczywiście był taki dobry czy tylko grał swoją postać dla zysku. Tutaj nic się nie ukryje i jeszcze nie jedno wyjdzie.
Strzeż się ludzi, którzy powiększają swój majątek dzięki słowom. Szczególnie strzeż się prawodawców i duchownych, którzy przeczą Prawu Natury.

Offline AB

• Bywalec
  • **
« Odpowiedź #20873 dnia: Dzisiaj o 10:24:27 »
Rzygać się chce jak się to wszystko czyta. Zakład w rozsypce, kupa rodzin może zostać bez środków do życia , a wy dalej swoje , kogo gdzie upchnoł baron związkowy albo Iwona, młody chłopak jeszcze nie został powołany ale wy już wiecie że nic nie zrobi bo mzzprc go poparło. Andrzejki , bal i nie wiem co jeszcze, a tam ludzie jeżdżą za swoje pieniądze i nikt ich nie zmusza więc nie wiem o co chodzi. Związki napisały pismo ostrzegawcze i teraz powinniśmy się jednoczyć , a nie znowu poróżniać. Nie wiem jak to się skończy ale myślę że to będzie dla nas wszystkich duży sprawdzian !!!

Offline Rasowy_Aparatowy

• VIP
« Odpowiedź #20874 dnia: Dzisiaj o 11:16:57 »
Rzygać się chce jak się to wszystko czyta. Zakład w rozsypce, kupa rodzin może zostać bez środków do życia , a wy dalej swoje , kogo gdzie upchnoł baron związkowy albo Iwona, młody chłopak jeszcze nie został powołany ale wy już wiecie że nic nie zrobi bo mzzprc go poparło. Andrzejki , bal i nie wiem co jeszcze, a tam ludzie jeżdżą za swoje pieniądze i nikt ich nie zmusza więc nie wiem o co chodzi. Związki napisały pismo ostrzegawcze i teraz powinniśmy się jednoczyć , a nie znowu poróżniać. Nie wiem jak to się skończy ale myślę że to będzie dla nas wszystkich duży sprawdzian !!!
Zgadzam sie z czescia wypowiedzi. Mianowicie: "Rzygać się chce jak się to wszystko czyta. Zakład w rozsypce, kupa rodzin może zostać bez środków do życia"

Tylko dalej dopisalbym "a pieprzona banda nieudacznikow zwiazkowych siedzi i nic nie robi oprocz upychania swoich na stolkach"

Gdzie jest Porębski w takiej sytuacji?

Jego związkowy kolega Wręga robi pikiety, zmusza zarzad Puław do rozmow itd. a upasiony baron policki siedzi i nawet z nikim nie rozmawia xD 

Offline syberianhusky

• Rozpisuje się
« Odpowiedź #20875 dnia: Dzisiaj o 14:18:48 »
Tak jak nie ma  odpowiedzialnych za PDH tak nie będzie i tutaj.
Zarząd się zmieni, ktoś przytuli odprawę, ktoś po znajomości zmieni wydział lub dostanie kasę.

Czas stąd spie#d@l@ć bo jedynie co tutaj można osiągnąć to kurs na taśmociągi i stracony czas bez przyszłości.
Bajo

Offline kanapowiec

• Rozpisuje się
« Odpowiedź #20876 dnia: Dzisiaj o 14:39:53 »
Mnie jedno zastanawia. Jak już Orlen będzie za płotem. Jaka będzie dysproporcja w kulturze pracy? Jeśli chodzi o zarobki, związki zawodowe, zarządzanie.
Jak by nie patrzeć chyba nie ma żadnego miasta w Polsce gdzie dwa giganty będą teraz obok siebie.

Patrząc optymistycznie to za 5 lat w Policach mieszkańcy będą chodzić po chodnikach wyłożonych granitem czy tam innym drogim kamieniem.
Bo mieć dwóch gigantów od których pobiera się podatek. Nic tylko zazdrościć.

Offline polo

• Gaduła
« Odpowiedź #20877 dnia: Dzisiaj o 16:53:44 »

Rzygac sie tobie chce? a niedawono okrzyknołeś porozumienie wielkim sukcesem :)  ej ej ej podwojne standarty ?

Offline Temerczyk

• Rozpisuje się
« Odpowiedź #20878 dnia: Dzisiaj o 17:35:31 »
Z tym Orlenem to bym się nie rozpędzał. Miliard jest na dzień dobry to włożenia by to łaskawie uruchomić a podatek gruntowy? Nasza gmina i jej włodarze, których tylko moim zdaniem podziwiać zaplanowali wpływu z polimerów a oni 6 miechów już im nie płacą przez co budżet już się rozlazł i kończą się pieniądze na projekty typu wykop geotermalny. Pani CEO przyjechała, na radzie miejskiej pobajerowala, a ludzie uciekają. Restrukturyzacja...

Offline Arkona

• Wielka Gaduła
« Odpowiedź #20879 dnia: Dzisiaj o 17:41:53 »
Tak jak nie ma  odpowiedzialnych za PDH tak nie będzie i tutaj.
Zarząd się zmieni, ktoś przytuli odprawę, ktoś po znajomości zmieni wydział lub dostanie kasę.

Czas stąd spie#d@l@ć bo jedynie co tutaj można osiągnąć to kurs na taśmociągi i stracony czas bez przyszłości.
Bajo

Akurat kurs na taśmociągi może Ci się przydać w przyszłości np. w porcie ;) czego nie można powiedzieć o wielu innych papierach, które poza tym zakładem są tyle warte co szara srajtaśma.