Notice: Undefined index: tapatalk_body_hook in /home/klient.dhosting.pl/wipmedia2/forum/Sources/Load.php(2501) : eval()'d code on line 199
  • Strona główna
  • Szukaj
    •  
  • Zaloguj się
    • Nazwa użytkownika: Hasło:
      Czy dotarł do Ciebie email aktywacyjny?

Autor Wątek: [Police] ZCH Police  (Przeczytany 11975344 razy)

Offline AB

• Nowicjusz
  • *
Odp: [Police] ZCH Police
« Odpowiedź #20685 dnia: Stycznia 26, 2026, 13:41:54 »
Ja napisałam, że pismo doszło i nie odpowiedziały, ale na pewno sprawa została zbadana.

Młody Aparatowy pisz co chcesz , bo trochę nudno ostatnio.

Też czekam na 30.01 choć szczerze to pogoda coraz gorsza  :D

Post Merge: Stycznia 26, 2026, 13:47:01
I proszę cię RA nie manipuluj moimi wpisami i nie wmawiaj że coś napisałam skoro tak nie było. Powtarzam napisałam tylko że związki nie odpowiedziały na anonim.

Kurcze ciekawe co tam na pana A się dzisiaj dowiemy
« Ostatnia zmiana: Stycznia 26, 2026, 13:47:01 wysłana przez AB »

Offline Rasowy_Aparatowy

• VIP
« Odpowiedź #20686 dnia: Stycznia 26, 2026, 14:33:06 »
Ja napisałam, że pismo doszło i nie odpowiedziały, ale na pewno sprawa została zbadana.

Młody Aparatowy pisz co chcesz , bo trochę nudno ostatnio.

Też czekam na 30.01 choć szczerze to pogoda coraz gorsza  :D

Post Merge: [time]Stycznia 26, 2026, 13:47:01 [/time]
I proszę cię RA nie manipuluj moimi wpisami i nie wmawiaj że coś napisałam skoro tak nie było. Powtarzam napisałam tylko że związki nie odpowiedziały na anonim.

Kurcze ciekawe co tam na pana A się dzisiaj dowiemy
Czyli rozumiem, ze sprawa zostala zbadana i w zwiazku z tym ze nic sie nie wydarzylo to donos byl falszywy? Ja tylko pytam - jest taka mozliwosc, nie wiem - nie ja go pisalem i nie wiem kto go pisal wiec nie wyrokuje ze to prawda, ale mysle ze zwiazki jako adresaci tego pisma (i dzial kadr) powinny sprawe zbadac i jezeli cos sie okaze to podjac jakies dzialania.

Offline Mlodyapatatowy

• Gaduła
« Odpowiedź #20687 dnia: Stycznia 26, 2026, 15:38:31 »

Nie na Pana A tylko co dzieje się za pomocą związku
I po co manipulować wpisami , bo sama masz takie zarzuty do kogoś , a nie czytasz dokładnie
« Ostatnia zmiana: Stycznia 26, 2026, 16:05:56 wysłana przez Mlodyapatatowy »

Offline AB

• Nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #20688 dnia: Stycznia 26, 2026, 18:32:06 »
Nie manipuluje, po prostu inaczej zrozumiałam twoj wpis

Offline FasolaJas

• Nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #20689 dnia: Dzisiaj o 00:01:46 »
Czara Goryczy się przelewa, coraz więcej dochodzi słuchu że pracownicy którzy pracują 2 lata mają podobne stawki do ludzi którzy oddali tutaj 15-20 lat swojego życia. Zaczyna się jawna dyskryminacja płacowa. Proszę o odzew na PW. Uważam że możemy zacząć jako długoletni pracownicy zacząć walczyć w sądzie z jawną dyskryminacją płacową. Związki mają to w D najlepiej by nie zawracać im D. Doszło do wielkiej patologii aby była taka nierówność płacowa. Więc albo walczymy o swoje i o sprawiedliwość a jeśli zakładu nie stač na to aby docenić pracowników wieloletnich i więcej płacić nowicjuszom to może pora aby ten zakład zaorać i zrobić miejsce nowyszym i bardziej zaawansowanym firmom które mają zdrowe podejście kadrowe?.
Fakt jest jeden, to co się tutaj dzieje jest jawną dyskryminacją i wiele kancelarii prawnych weźmie ten temat, chętnych zapraszam na Priv. Pora zacząć działać na własną rękę skoro związki pozbawione "jajec" z amputowanymi Cohones to weźmy sprawy w swoje ręce a jest to do zrobienia. Zapraszam na priv przedstawię plan działania. Pora skończyć z tą zakładową patologią kółka wzajemnej adoracji.

Offline DominikDolnoślązak

• Wielka Gaduła
« Odpowiedź #20690 dnia: Dzisiaj o 00:24:22 »
Już niedługo wejdzie jawność wynagrodzenia na każdym stanowisku i wtedy dopiero się zacznie "popolupo".
Dominik Dolnoślązak

Offline Mlodyapatatowy

• Gaduła
« Odpowiedź #20691 dnia: Dzisiaj o 07:18:37 »
Czara Goryczy się przelewa, coraz więcej dochodzi słuchu że pracownicy którzy pracują 2 lata mają podobne stawki do ludzi którzy oddali tutaj 15-20 lat swojego życia. Zaczyna się jawna dyskryminacja płacowa. Proszę o odzew na PW. Uważam że możemy zacząć jako długoletni pracownicy zacząć walczyć w sądzie z jawną dyskryminacją płacową. Związki mają to w D najlepiej by nie zawracać im D. Doszło do wielkiej patologii aby była taka nierówność płacowa. Więc albo walczymy o swoje i o sprawiedliwość a jeśli zakładu nie stač na to aby docenić pracowników wieloletnich i więcej płacić nowicjuszom to może pora aby ten zakład zaorać i zrobić miejsce nowyszym i bardziej zaawansowanym firmom które mają zdrowe podejście kadrowe?.
Fakt jest jeden, to co się tutaj dzieje jest jawną dyskryminacją i wiele kancelarii prawnych weźmie ten temat, chętnych zapraszam na Priv. Pora zacząć działać na własną rękę skoro związki pozbawione "jajec" z amputowanymi Cohones to weźmy sprawy w swoje ręce a jest to do zrobienia. Zapraszam na priv przedstawię plan działania. Pora skończyć z tą zakładową patologią kółka wzajemnej adoracji.
Niedługo będziesz zarabiał więcej ,bo do 30.01 mają być dobre info jak mówi AB.

Offline Arkona

• Wielka Gaduła
« Odpowiedź #20692 dnia: Dzisiaj o 08:16:24 »
Nie będą to pozytywne informacje.
Strzeż się ludzi, którzy powiększają swój majątek dzięki słowom. Szczególnie strzeż się prawodawców i duchownych, którzy przeczą Prawu Natury.

Offline Mlodyapatatowy

• Gaduła
« Odpowiedź #20693 dnia: Dzisiaj o 08:47:00 »
"jako moderator treści mam informację że wkrótce będą konkrety."
« Ostatnia zmiana: Dzisiaj o 08:55:17 wysłana przez Mlodyapatatowy »

Online Jan z nerką

• VIP
« Odpowiedź #20694 dnia: Dzisiaj o 10:03:29 »
"Kiedy pytają mnie skąd jestem, mówię konkretnie - z całej Polski." Takich to konkretów możecie się spodziewać po ludziach tej kabaretowej władzy.

Offline Mlodyapatatowy

• Gaduła
« Odpowiedź #20695 dnia: Dzisiaj o 10:17:49 »
"Kiedy pytają mnie skąd jestem, mówię konkretnie - z całej Polski." Takich to konkretów możecie się spodziewać po ludziach tej kabaretowej władzy.
To jest cytat ze strony Zwiazkow , dlatego tu go wkleiłem.

Post Merge: Dzisiaj o 11:52:46
To jest cytat ze strony Zwiazkow , dlatego tu go wkleiłem.
A jak tam spotkanie w zw z odpisem socjalnym ?
« Ostatnia zmiana: Dzisiaj o 11:52:46 wysłana przez Mlodyapatatowy »

Offline Martin

• Rozpisuje się
« Odpowiedź #20696 dnia: Dzisiaj o 14:12:22 »
Przecież długoletni pracownicy dostaną 10 zł stażowego za każdy rok, będziecie zarabiać więcej od młodych xD

Offline kier

• Gaduła
« Odpowiedź #20697 dnia: Dzisiaj o 17:11:33 »
Przecież długoletni pracownicy dostaną 10 zł stażowego za każdy rok, będziecie zarabiać więcej od młodych xD
O to to to😉😉😉. Cieszmy się z małych rzeczy......😁😁😁