Notice: Undefined index: tapatalk_body_hook in /home/klient.dhosting.pl/wipmedia2/forum/Sources/Load.php(2501) : eval()'d code on line 199
  • Strona główna
  • Szukaj
    •  
  • Zaloguj się
    • Nazwa użytkownika: Hasło:
      Czy dotarł do Ciebie email aktywacyjny?

Autor Wątek: [Police] ZCH Police  (Przeczytany 10222791 razy)

Offline Arkona

• Wielka Gaduła
Odp: [Police] ZCH Police
« Odpowiedź #19950 dnia: Dzisiaj o 10:35:44 »
Smutne to życie. Nasi rodzice kiedyś gdy tu pracowali to te płacę były godne człowieka, zakład szanował pracowników pod każdym względem. Juz nie wspomnę, że dostawali mieszkania, bo tak być musiało kiedyś by zachęcić ludzi do pracy. Nie dość, że pieniądze w zakładach były naprawdę dobre (mówię tu o zwykłych aparatowych) to mieszkania za darmo nie zmuszały do zaciągania kredytów. Dlatego tu się żyło jak w krainie mlekiem i miodem płynącej. A teraz co? Nic nie budują, zakłady zamykają jeden po drugim, nic się nie opłaca. A robol jest nedzarzem we własnym kraju.
Strzeż się ludzi, którzy powiększają swój majątek dzięki słowom. Szczególnie strzeż się prawodawców i duchownych, którzy przeczą Prawu Natury.

Online Rasowy_Aparatowy

• VIP
Odp: [Police] ZCH Police
« Odpowiedź #19951 dnia: Dzisiaj o 14:17:19 »
Smutne to życie. Nasi rodzice kiedyś gdy tu pracowali to te płacę były godne człowieka, zakład szanował pracowników pod każdym względem. Juz nie wspomnę, że dostawali mieszkania, bo tak być musiało kiedyś by zachęcić ludzi do pracy. Nie dość, że pieniądze w zakładach były naprawdę dobre (mówię tu o zwykłych aparatowych) to mieszkania za darmo nie zmuszały do zaciągania kredytów. Dlatego tu się żyło jak w krainie mlekiem i miodem płynącej. A teraz co? Nic nie budują, zakłady zamykają jeden po drugim, nic się nie opłaca. A robol jest nedzarzem we własnym kraju.
Inna sprawa, ze ludzie wlasnie maja takie podejscie "jest dobrze to zawsze bedzie". Kryzys w 2008 i ciecia na zakladach nic ich nie nauczyly. Dalej jak siedzieli na dupie tak siedza, zero rozwoju, doksztalcania sie itd. a teraz pretensje. Jak ja slysze na instalacji "ja sie tego nie bede uczyl bo mi za to nie placa" to juz nawet nie wiem czy sie smiac czy denerwowac