Ale jakie poróżnić między sobą? Jeżeli chcesz coś "ugrać" i wywalczyć to musisz się przygotować merytorycznie do dyskusji. A większość z was domaga się od Pani Ani informacji, za podanie których może pójść siedzieć albo dostać taka karę, że przez całe swoje życie tyle nie zarobiła w tej firmie. Nie pamiętacie już jak Wardacki ja potraktował bodajże rok czy dwa lata temu? Jak chcecie coś ugrać to działajcie zgodnie z obowiązującym prawem. Nie mówiąc już o tym, że większość ludzi na tym forum wypowiada się nie mając żadnej podstawowej wiedzy na temat o którym mowa. Ja też nie jestem zadowolony z tego co się dzieje w GAP i GAPS, też nie jestem zadowolony ze swojej osobistej sytuacji zawodowej i tego jak mnie traktuje firma, ale jak chcecie być traktowani poważnie to zdobądźcie jakąś wiedzę na temat który was interesuje. Bo "DAJCIE NAM TYLE CO ZAKLADOM BO ROBIMY RAZEM". My też nie mamy tyle samo co np Puławy czy Tarnów. I nie, nie mówię że jesteście dobrze czy równo traktowani, bo nie jesteście, ale wypadałoby dowiedzieć się dlaczego tak jest.