23 czerwca, na ten sam dzień planowane jest również posiedzenie Rady Nadzorczej.
Post Merge: Czerwca 15, 2016, 18:53:39
Może dopowiem kilka zdań z ostatniego spotkania. Rozmawialiśmy nt nagrody rocznej oraz na temat wycifania się Zarządu z wprowadzonego na początku roku systemu 2bop na logistyce ( było też na bieli ale już tam zostało wycofane). Jestem w delegacji, więc nie mam jak napisać biuletynu informacyjnego. Więc tak: Na początku spotkania pan Prezes powiedział nam, że jubileusz miał już miejsce w zeszłym roku. Po tym my jako organizacje związkowe opisaliśmy to co miało wówczas miejsce czyli to, że po pierwsze wnioskowaliśmy o dodatkowe zasilenie dla pracowników z tyt. jubileuszu. Opisaliśmy dokładnie to, co wtedy miało miejsce ( nie będę tu opisywała bo już opisywałam na bieżąco). Prezes po wysłuchaniu nas powiedział, że w takim razie nie miał pełnego oglądu sprawy i przedyskutuje z Zarządem ten temat. Kolejny temat to czas pracy 2bop na logistyce. Po licznych interwencjach pracowników wnioskowaliśmy o odejście od 2bop. W odpowiedzi na to, pracodawca zaproponował nam dotrudnienie kilku osób do 5bop oraz zamianę 2bop na 3 bop czyli 3 ranki, 3 popołudniówki i 3 dni wolego przy dodatku 600 zł.