Swierzak rozumiem Twoją fascynacje motoryzacją, pewnie śmigasz motorowerem i jesteś z tego dumny. Pamiętaj Wikipedia jest i pewnie będzie więc ciesze się, że ją czytasz bo zawszę będziesz służył fachową wiedzą.
Pozdrawiam i życzę udanego wyszukiwania szczegółów w internecie.
Rozumiem, że według Ciebie silnik diesla wolnossący, jest napędzany innym paliwem niż silnik Common Rail. Spokojnie zdjęcie silnika przedstawiłem Ci bo chodziło mi o pojemność a nie rodzaj zasilania silnika.
Ale rozumiem Twoją irytację, Ty jesteś fachowiec z Wikipedii i znasz wszystkie definicję, i nimi się kieruj w życiu. Życzę powodzenia.
A co do Twojej wiedzy to widzę miałem racje, sam piszesz, że czerpiesz ją z różnych źródeł rozumiem, że po za Wikipedii jest to Google i inne wyszukiwarki, jak również fora motoryzacyjne. A może jesteś mechanikiem to podaj namiary chętnie skorzystam z porad fachowca, może powiesz mi coś nowego na temat mojego samochodu (o ile znajdziesz coś w internecie).
A może masz ambicje aby zostać moderatorem tego działu, tylko nadmiar wiedzy Ci na to nie pozwala, bo Ty masz zawsze rację a inni się mylą?