Teraz chyba pora na odpowiedz na moje pytanie
. No chyba ze muszę spełnić jakieś dodatkowe warunki aby udowodnić ze jestem z Polic i jestem członkiem spółdzielni, chociaż
m4ci3j nie musiał chociaż ma dziwniejszy nick od mojego. Wiec pytam po raz kolejny
1 - ile będzie kosztować każdego członka spółdzielni montaż nowych głowic 2 - ile będzie kosztować każdego członka spółdzielni wymian podzielników 3 - ile będzie kosztować każdego członka spółdzielni odczyt podzielników czyli o ile złotych wzrosną nam opłaty czynszowe
Post Merge: Września 13, 2016, 14:39:13
Co należy zrobić żeby być rozliczanym od m2 ? Wystarczy w spółdzielni zgłosić?
Od strony formalnej droga wygląda tak:
Na stronie www spółdzielni (na mój wniosek) umieszczony został wykaz wszystkich węzłów i budynków jakie do nich są przyłączone. Właściciele mieszkań z danego węzła mogą wystąpić do spółdzielni z wnioskiem podpisanym przez większość z tych budynków o przejście na rozliczanie z m. kw. W odpowiedzi na taki wniosek spółdzielnia dostarczy wszystkim właścicielom tych mieszkań do wypełnienia odpowiednie oświadczenie, i po podpisaniu go przez większość uprawnionych Zarząd przystąpi do czynności formalnych w celu zmiany systemu na wskazany w wniosku.
Sprawdziłem i jakoś nie widzę spisu węzłów i jakie budynki do nich należą, a przeszukałem wszelkie dokumenty, no chyba że coś przeoczyłem. No ale moje pytania są dalej aktualne i wielu mieszkańców chce wiedzieć jakich podwyżek się mogą spodziewać, CZEKAMY NA KONKRETY