Nie masz jaj by przyznać, że robili źle.
Przecież napisałem wcześniej, że byli nadgorliwi i jak ktoś słusznie zauważył mogli jeden za drugim wolno jechać do końca pasa.
Ale to na plus, może chociaż kilka osób w kraju nauczy się jeździć i przestanie blokować mając świadomość, że w dzisiejszych czasach wszystko może pójść w internety. A raz wrzucone już nigdy nie zostanie usunięte.
W tym przypadku akurat na plus, bo źle to rozegrali, co nie tłumaczy policji z nieobecności, bo to oni powinni w takich miejscach nadzorować ruch, sam pisałeś, że w Polsce jazda na suwak nie przebiega tak jak powinna, gdyby nie było tyle cwaniactwa i chamstwa na naszych drogach to do takiej sytuacji by w ogóle nie doszło.
A co do mnie - jakieś dowody masz? Bo póki co to chyba tylko moje słowa na forum, które pokrycia w praktyce żadnego wcale nie muszą mieć. Więc jak masz coś na mnie to śmiało - wrzucaj. : )
Za swoje słowa się odpowiada, no chyba, że często klepiesz 3 po 3 i nie chcesz, by traktować Ciebie poważnie. Co do nagrywania filmów, to po tegorocznym horrorze na polskich drogach zamierzam kupić kamerkę do auta, będę nagrywał to mega buractwo jakie serwują "miszczowie prostej" w osobówkach i wysyłał odpowiednim organom. Przynajmniej nikt za walkę z cwaniactwem nie ukarze mnie mandatem.