który wg Nowaka nie był represjonowany po II wojnie światowej bo uszanowano jego żydowskie pochodzenie.
Rajmunda Kaczyńskiego - ojca blizniaków,z tzw żydokomuną
Może zamiast doszukiwać się faszysty w Kaczyńskim ( którego wypowiedzi nawet nie byliście w stanie zrozumieć ) poszukacie faszystów wśród waszych współwyznawców na forum ?
Jak zdejmiesz pisowskie klapy to sam dostrzeżesz,że w Kaczyńskim nie trzeba się doszukiwać faszysty.On moim zdaniem nim jest.To on ignoruje Państwo Polskie i jego instytucje.To on i jego hunwejbini(określenie zaakceptowane przez administrację)w myśl zasady nikt nam nie wmówi,że białe jest białe",nieustannie odwracają kota ogonem wykorzystując niewiedzę"ciemnego luda".To on i jego hunwejbini nieustannie obrażają przedstawicieli demokratycznie wybranych władz.To on wykopał głęboki rów między Polakami.To on podzielił Polskę na prawdziwych Polaków i polakopodobnych.To on wobec niemożliwości(której sam jest powodem)wygrania wyborów usiłuje wyprowadzic ludzi na ulicę.Wyprowadzić nie po to,żeby wygrać wybory i naprawiać państwo ze spuścizny po PRLu,ale dla zemsty.Dlatego wykorzystuje wszystkie dostępne metody socjotechniki i studiuje informacje o "wynalazkach Adolfa"(nieprzypadkowo w piątek w sejmie mu się wymsknęło o Hitlerze)żeby dokonać przewrotu.Nawiązaniem do tamtych czasów są przeciez słynne marsze z pochodniami w trakcie miesięcznic smoleńskich.Ale oczywiście ty tego nie widzisz,bo jarosławpolskęzbaw zabronił.
Jeśli chodzi o wiedzę na temat drzewa genealogicznego Kaczyńskich znajdziesz ją w raporcie byłego posła Nowaka,wiedzę której do tej pory nikt nie zakwestionował.Dodam tylko,że jego poszukiwania swiadectw chrztu blizniaków skończyły się fiaskiem.
Ps.jeśli zaś chodzi o poszukiwanie faszystów po drugiej stronie rowu jarosławapolskęzbaw,to kandydatem ja już jestem.Potwierdzenie znajdziesz w temacie"dyskusja na temat raportu MAK" Z dn. 21.04.2012 G.16:23. W tym poście Kuba stwierdził:"zachowujesz sie jak faszysta,bo atakujesz wszystkich wkoło".Niestety na moje pytanie o definicję takich czynów do dzisiaj odpowiedzi nie otrzymałem.Uznałem posługujac sie chrzescijańskim miłosierdziem,ze się przejęzyczył.Ale ty możesz pójść dalej i w związku z jego wypowiedzią zażądać usunięcia gościa który zachowuje się jak faszysta z forum,bo skierowanie do komisji etyki poselskiej może być czasochłonne.