Dobry wieczór.
Do jorka:
Za zabawę w klubie Go Go za zakladowe pieniądze były członek Zarządu powinien spłonąć w piekle. Ze wstydu.
A może wątpisz w prawdomówność Prezesa GA, który o tym mówił publicznie?
Pozdrawiam
Co do wstydu zgoda. Jednak nie dajmy się ponieść tabloidyzacji faktów . Prezes nie ujawnił kto stoi za gogo to po pierwsze primo.
Po drugie primo prezes w tym samym wywiadzie powiedział , że w związku z wydatkami na kartach (skandalicznymi rzecz jasna ) nie toczy się żadne postępowanie karne a zainteresowani zostali wezwani do uregulowania nieuzasadnionych wydatków.
Po trzecie primo , prezes podkreślał , że gość od gogo (tajemnica poliszynela jest że wiemy kto to) uregulował należność za te uciechy nawet bez wezwania (odsyłam do wywiadu ) .Jeśli tak było (jeśli uregulował rachunek bez wezwania) a w prawdomówność Prezesa GA nie śmiem wątpić, to uważam , że prezes nie powinien mowić o tym publicznie w tv.
Rozumiem, że temat nośny i przykleił się do rzeczonego kandytata na bardzo długo i źe budzi oburzenie ale" niech ten kto jest bez grzechu pierwszy rzuci kamieniem ".
Żeby byla jasnosć , uważam , że jego ewentualny start to kiepski pomysł (nie wiem ile prawdy jest w tym ,że zbiera podpisy ale to jutro się okaże),. Powinien poczekać na orzeczenie sądu w tej sprawie . Smród po zakładzie się rozszedł i nikt już nie docieka czy słusznie czy nie .
Więc jeśli ktoś wie za co został odwołany to chętnie poczytam , bo za wydatki z kart to raczej nie było .
Przedstawicielem w zarządzie był w mojej ocenie ani lepszym ani gorszym od poprzedników i taki będzie kaźdy kolejny kto trafi do zarządu z tzw.układu . Co mam na myśli pisząc układ? Przede wszystkim kandydatów wystawianych do wyborow przez związki .