Na miłość boską ludzie dajcie juz spokój z tym byłym zarządem...wszyscy juz wiemy ile warci byli i jak dobrze się bawili za szmal z kart...ile można wałkować ten temat ,a prezes to niech zacznie w końcu rozmawiać o sprawach ważnych dla pracowników czyli podwyżki bo o tych kartach to juz wiemy chyba wystarczająco
ZARAZ ZARAZ - CO TO ZNACZY DAJCIE SPOKÓJ TYM KARTOM? Ma być wszystko rozliczone i podsumowane co do złotówki.
A CZY CZŁONEK RADY NADZORCZEJ MOŹE TU POD PSEUDONIMEM WYPOWIADAĆ SIĘ NA TYM FORUM? Zapytam prawnika.
Za szefa Jałosińskiego byly podwyźki i "13".
Zobaczymy jak będzie teraz.
Czy TO PRAWDA, ŹE PAN RAFAŁ KUŹMICZONEK MOŻE PONOWNIE STARTOWAĆ W WYBORACH I BYĆ WYBRANY PRZEZ ZAŁOGĘ.
Teraz gdy rządzi Pan doktor - jest lepiej - między innymi zwykli pracownicy mogą w ramach rekrutacji wewnętrznej zmienić stanowisko pracy, są jawnie ukazane wakaty w intranecie, dlaczego tak nie bylo za PO.
Dla obecnego zarządu naprawdę liczą się pracownicy liniowi.
Oby jeszcze zniesiono system oceniania np GOTOWOŚĆ DO ZMIAN. Czy ktoś mi wytłumaczy jak moja przełoźona mnie oceni pod względem GOTOWOŚCI DO ZMIAN. Dla mnie to ponižający element systemu oceniania.
Dlaczego moja premia kwartalna zależy m in od OPERACYJNYCH KOSZTÓW STAŁYCH? Czyli kosztów niezaleźnych od produkcji.