Notice: Undefined index: tapatalk_body_hook in /home/klient.dhosting.pl/wipmedia2/forum/Sources/Load.php(2501) : eval()'d code on line 199
  • Strona główna
  • Szukaj
    •  
  • Zaloguj się
    • Nazwa użytkownika: Hasło:
      Czy dotarł do Ciebie email aktywacyjny?

Autor Wątek: MARSZ NIEPODLEGŁOŚCI w Szczecinie 11.11.11  (Przeczytany 63150 razy)

sekator

• Gość
MARSZ NIEPODLEGŁOŚCI w Szczecinie 11.11.11
« Odpowiedź #60 dnia: Listopada 10, 2011, 10:08:55 »
,,I stało się. Do rozbicia tegorocznego Marszu Niepodległości w Warszawie szykują się niemieccy lewacy i anarchiści. Niemieccy bojówkarze. Do stolicy Polski obróconej w perzynę, dom po domu, do miasta, które miało być wymazane z mapy Europy, któremu Niemcy wymordowali ok. 800 tys. mieszkańców, w tym ok. pół miliona Polskich Żydów, przyjeżdżają rodacy tamtych faszystowskich nadludzi. Przyjeżdżają w szczytnym zamiarze. Żeby jak twierdzą oni sami i kompletnie otumaniona nasza młodzież, która ich zaprasza bronić nas Polaków przed polskim faszyzmem. Po prostu obłęd. Niewyobrażalna obraza polskiej i europejskiej pamięci.

I milczą polski Prezydent, Rząd, Sejm, Senat. Milczą polscy polityczni przywódcy i europosłowie. Milczy polski i niemiecki Kościół. Milczą szacowne ogólnokrajowe instytucje i autorytety. Na palcach można by policzyć publiczne osobistości, które zamierzają wziąć udział, wesprzeć Marsz Niepodległości, któremu grożą ataki niemieckich bojówkarzy. Tylko policja przygotowuje się do osłony i rozdzielenia manifestantów. Czy sprosta zadaniu?"

http://wolniisolidarni.nowyekran.pl/post/36936,zaproszenie-na-marsz-niepodleglosci

DarekMirror

• Gość
« Odpowiedź #61 dnia: Listopada 10, 2011, 10:39:46 »
Cytat: "b.b."
Gdzie znajdę informację o organizatorach, trasie i czasie przemarszu?

http://narodowyszczecin.pl/
Szczegółowe informacje o marszu można uzyskać pod tym numerem: 692 39 79 74

Offline Wykidajło

• Weteran
    • http://www.naszepolice.pl
« Odpowiedź #62 dnia: Listopada 10, 2011, 11:11:57 »
Cytat: "sekator"
I milczą polski Prezydent, Rząd, Sejm, Senat. Milczą polscy polityczni przywódcy i europosłowie. Milczy polski i niemiecki Kościół. Milczą szacowne ogólnokrajowe instytucje i autorytety. Na palcach można by policzyć publiczne osobistości, które zamierzają wziąć udział, wesprzeć Marsz Niepodległości, któremu grożą ataki niemieckich bojówkarzy.

Biedne te nasze ogolone na łyso sierotki w glanach...  :rotfl:

Widzę, że Twierdza Toruń nasila akcję propagandową  :lol2:
Kłamstwo obiegnie świat nim prawda założy buty.

b.b.

• Gość
« Odpowiedź #63 dnia: Listopada 10, 2011, 11:13:22 »
Kurczę na tej stronce nie mogę doszukać się żadnych istotnych informacji.

Mam ochotę się przejść ale chciałbym znać podstawowe informacje typu: czy przemarsz został zgłoszony i ma pozwolenie, ile będzie trwał i jaka trasa. To jakaś tajemnica na dzień przed?

Offline Wykidajło

• Weteran
« Odpowiedź #64 dnia: Listopada 10, 2011, 11:16:55 »

Mam ochotę się przejść ale chciałbym znać podstawowe informacje typu: czy przemarsz został zgłoszony i ma pozwolenie, ile będzie trwał i jaka trasa. To jakaś tajemnica na dzień przed?

Tak. Wróg nie śpi. Chodzi o to, żeby trasy przemarszu za wcześnie nie poznali ci, którzy chcą go rozbić. Ci bojówkarze mogliby niechcący ominąć naszych Patriotów.

b.b.

• Gość
« Odpowiedź #65 dnia: Listopada 10, 2011, 11:28:15 »
Cytat: "Wykidajło"

Tak. Wróg nie śpi. Chodzi o to, żeby trasy przemarszu za wcześnie nie poznali ci, którzy chcą go rozbić. Ci bojówkarze mogliby niechcący ominąć naszych Patriotów.

To u nas też to będą blokować? :-/ Mam nadzieję, że nie, bo nie mam zamiaru brać udziału w żadnej zadymie. sam pomysł pochodów 11.11 bardzo mi się podoba. Po co dorabiać do tego zbędną ideologię... Jest święto państwowe, jest ciekawy sposób żeby wyartykułować swoje przywiązanie do kraju więc po co robić z tego sprawę polityczną.

Offline Wykidajło

• Weteran
« Odpowiedź #66 dnia: Listopada 10, 2011, 11:36:38 »
Cytat: "Wykidajło"

To u nas też to będą blokować? :-/

Nie sądzę. Kto i po co miałby to robić?
sam pomysł pochodów 11.11 bardzo mi się podoba. Po co dorabiać do tego zbędną ideologię... Jest święto państwowe, jest ciekawy sposób żeby wyartykułować swoje przywiązanie do kraju więc po co robić z tego sprawę polityczną.

O to zapytaj tych, którzy dorabiają: DarkaMirrora, sekatora, millenę, Dr.Kafara... Mnie nie pytaj, ja głosowałem za przystąpieniem do Unii Europejskiej i dziś zagłosowałbym tak samo.

zsn41

• Gość
« Odpowiedź #67 dnia: Listopada 10, 2011, 15:49:33 »

Marsz jest legalny ( zgłoszony ) Trasa spod pl. Orła Białego pod Popiersie Piłsudskiego ulicami możliwymi dla marszu. O ile dobrze pamiętam ... -> koło Kaskady -> PL Grunwaldzki -> ...
Trwać będzie od umówionej godziny, aż do przejścia do obchodów miejskich.
O ile się nie pogubiłem.

Offline pejo154

• Rozpisuje się
« Odpowiedź #68 dnia: Listopada 11, 2011, 18:26:54 »
A jednak zadymy... (myślę o Warszawie). Pogłębia się "schiza" narodowa. We wcześniejszych wpisach (bodajże w zaproszeniu na marsz) była przypomniana historia rozbiorów, z powody zdrady i głupoty ówczesnych polityków. W tej chwili świadomie, z dumnie podniesionym czołem (a czasami kamieniem), z poczuciem niesamowitej pewności w słuszność swoich poglądów część polaków "manifestuje" swoje umiłowanie ojczyzny. "Manifa" ta skierowana jest wyraźnie do drugiej części Polaków, według nich zdrajców, sb-eków itp, itd. Według mnie to taka chęć "podziału" Polski - na prawdziwych i nieprawdziwych polaków -  taka mała analogia do rozbiorów. Tylko to jest na własne życzenie.
Takie karmienie się nienawiścią jest dla mnie niezrozumiałe, choć już kiedyś, ktoś nawoływał swój naród mniej więcej takimi słowami: "... więc musimy kochani nienawidzić, nienawidzić i jeszcze raz nienawidzić...". Zgadnijcie kto..?
I spełniają się chyba słowa Kochanowskiego: "... nową przypowieść Polak sobie kupi, że i przed szkodą i po szkodzie głupi."

Offline DEtonator

• Stara Gwardia
  • Senatorze, Stanisławie, Staszku...
« Odpowiedź #69 dnia: Listopada 11, 2011, 18:53:31 »
Ciekawe, jak tam Sekator... :) On też miał jechać do Wa-wy, mam nadzieję, że zabrał podręcznego bejsbola i gaz obronno-zaczepny. :)

sekator

• Gość
« Odpowiedź #70 dnia: Listopada 11, 2011, 21:05:52 »
Cytat: "speedbax"
Ciekawe, jak tam Sekator...  On też miał jechać do Wa-wy, mam nadzieję, że zabrał podręcznego bejsbola i gaz obronno-zaczepny.  

Niestety z przyczyn osobistych nie mogłem jechać do Warszawy (byłem w Szczecinie). A szkoda, bo niemieccy bandyci którym naprawiasz samochody bili polskich patriotów i uczestników grup rekonstrukcyjnych, (linki poniżej)

http://dziennikarze.nowyekran.pl/post/37195,lewica-i-policja-bije-ludzi

http://tylkownowymekranie.nowyekran.pl/post/37193,lewackie-bojowki-z-niemiec-w-warszawie

Sam niedawno prosiłeś mnie na privie abym Cię nie demaskował, ale widzę że jesteś mentalnym szczeniakiem i uparcie szukasz zwady, świadomie mnie prowokując.

Offline DEtonator

• Stara Gwardia
« Odpowiedź #71 dnia: Listopada 11, 2011, 21:08:57 »
A szkoda, bo niemieccy bandyci którym naprawiasz samochody

Błąd, nie naprawiam samochodów niemieckim bandytom, zajmuję się badaniami i rozwojem, a korzystają z tego wsyscy, Polacy też.

am niedawno prosiłeś mnie na privie abym Cię nie demaskował, ale widzę że jesteś mentalnym szczeniakiem i uparcie szukasz zwady, świadomie mnie prowokując.

I po co to wyciągasz na wierzch? Szantaż? Nikogo nie prowokuję, to było raczej z sympatii, jednak się myliłem, jeśli chodzi o Twoje poczucie humoru. Niestety. A mentalnego szczeniaka, to sobie w rodzinie poszukaj.

sekator

• Gość
« Odpowiedź #72 dnia: Listopada 11, 2011, 21:22:47 »
Cytat: "speedbax"
zabrał podręcznego bejsbola i gaz obronno-zaczepny.  

Jestem polskim patriotą, a nie niemieckim lewacko-faszystowskim gnojem który przyjeżdża do sąsiedniego kraju aby bić ludzi cieszących się z rocznicy odzyskania niepodległości. Więc wypraszam sobie takie teksty pod moim adresem, jak ten powyżej cytowany. Jeżeli uważasz mnie za bandytę, to jesteś totalnym dupkiem i szkoda mi z Tobą gadać.

Offline DEtonator

• Stara Gwardia
« Odpowiedź #73 dnia: Listopada 11, 2011, 21:26:21 »
Jestem polskim patriotą

I bardzo dobrze, ja też, dlatego trzeba Niemców lać, jak się za bardzo panoszą, jednak jak widze nie zrozumiałeś tego, co miałem na myśli.

Jeżeli uważasz mnie za bandytę, to jesteś totalnym dupkiem i szkoda mi z Tobą gadać.

Masz problem z opanowaniem emocji, dodatkowo źle interpretujesz moje intencje. Nie musisz ze mną gadać. Teraz mi to lotto.

sekator

• Gość
« Odpowiedź #74 dnia: Listopada 11, 2011, 21:34:10 »
,,Było kilkanaście minut przed godziną 12. Idąc z żoną na uroczystości obchodów Święta Niepodległości na Plac Piłsudskiego wstąpiłem do jednej z kawiarni na ulicy Nowy Świat. Spotkałem tam mojego przyjaciela wraz z grupą kibiców z Gdyni, on ich tu odebrał. Było to pięć osób. Byli normalnie ubrani. Jedyny charakterystycznym elementem był szalik w kolorach biało-czerwonych na szyi jednego z nich.

Jeden z tam obecnych leżał na ziemi, cały obłożony lodem, poraniony, we krwi. Miał wstrząs mózgu, nie mógł iść o własnych siłach, odprowadziliśmy go z żoną do karetki.

Przyjaciel opowiedział mi przebieg wydarzeń. Szli sobie spokojnie ulicą. Nagle wypadło skądś pięciu zamaskowanych osobników z jakimiś czarnymi pałami w rękach. Mieli emblemanty tzw. antify. Wszystko działo się błyskawicznie. Napastnicy, mówiący miedzy sobą po niemiecku, krzyczący coś do Polaków w tym języku, zaczęli ich bić. Walić pałkami, kopać, rzucać na ziemię. Na pewno byli to Niemcy.

Każdy oberwał, ale jeden szczególnie mocno. Ma rozbitą głowę, cały posiniaczony, oka w ogóle nie było widać zza krwi i ran. Teraz jest w szpitalu na Lindleya.

Z tego co mi opowiadano, a była to relacja bezpośrednia, napastnicy natychmiast potem uciekli, pochowali się  w kawiarni Nowy Świat należącej do "Krytyki politycznej". Tam była ich baza, tam mieli azyl.

Z tego co wiem takich napadów organizowanych przez grupy niemieckie było więcej. Z około 150 osób już zatrzymanych przez policję, około 100 to Niemcy"

http://wpolityce.pl/wydarzenia/17916-ujawniamy-wstrzasajaca-relacja-swiadka-nagle-wypadlo-pieciu-zamaskowanych-z-palami-mowili-po-niemiecku-zaczeli-bic

Dobrze, że polska policja aresztowała tych niemieckich wszarzy. Inaczej żaden nie powinien wyjechać z naszego kraju o własnych siłach.