Notice: Undefined index: tapatalk_body_hook in /home/klient.dhosting.pl/wipmedia2/forum/Sources/Load.php(2501) : eval()'d code on line 199
  • Strona główna
  • Szukaj
    •  
  • Zaloguj się
    • Nazwa użytkownika: Hasło:
      Czy dotarł do Ciebie email aktywacyjny?

Autor Wątek: MARSZ NIEPODLEGŁOŚCI w Szczecinie 11.11.11  (Przeczytany 63152 razy)

Offline TrzebieżCITY

• VIP
MARSZ NIEPODLEGŁOŚCI w Szczecinie 11.11.11
« Odpowiedź #75 dnia: Listopada 11, 2011, 22:07:36 »
Pięknie uczczono święto niepodległości nie ma co :crazy:  PATRIOCI sami :crazy: Bandy oszołomów i tyle... Widać skrajny debilizm i niedorozwój umysłowy... PATRIOCI z zasłoniętymi mordami w szalikach i z flagą... Tylko lać nic więcej... Mój dziadek, który walczył w II wojnie światowej w grobie się przewraca... ŻENADA i przykre... :<
Oddaj cząstkę siebie innym...To nie boli,a może uratować komuś życie...DKMS przeciwko białaczce... Paweł, żeby było prościej...

sekator

• Gość
« Odpowiedź #76 dnia: Listopada 11, 2011, 22:15:07 »
Cytat: "TrzebieżCITY"
Mój dziadek, który walczył w II wojnie światowej w grobie się przewraca

Przewraca się w grobie, wcale się nie dziwię. Gdyby wiedział, że w ,,wolnej" Polsce będzie katowany człowiek za to że idzie ulicą  z polską flagą pewnie nigdy by w to nie uwierzył.
Za taką Polskę Twój dziadek walczył ?

Offline TrzebieżCITY

• VIP
« Odpowiedź #77 dnia: Listopada 11, 2011, 22:17:33 »
Egzamin z patriotyzmu oblany z kretesem NIESTETY :<
Oddaj cząstkę siebie innym...To nie boli,a może uratować komuś życie...DKMS przeciwko białaczce... Paweł, żeby było prościej...

sekator

• Gość
« Odpowiedź #78 dnia: Listopada 11, 2011, 22:20:48 »
,,Szliśmy na spotkanie wszystkich grup rekonstrukcyjnych przed paradą historyczną. Wcześniej wskazano nam miejsce w okolicach Starego Miasta. Trasa miała prowadzić od kościoła Wizytek na Krakowskim Przedmieściu przez Nowy Świat do Muzeum Wojska Polskiego. Jechaliśmy autokarem z Wojskowej Akademii Technicznej. Nie było możliwości dojechania na Plac Teatralny więc poszliśmy na piechotę przez Nowy Świat. Gdy szliśmy, idąc w zwartym szyku, w kolumnie, mijaliśmy grupę około 20 lewaków z Niemiec.

Gdy ich mijaliśmy jeden z nich napluł na kolegę, który szedł w polskim mundurze z okresu napoleońskiego, z roku 1812. Celowo zaczął pluć na mundur! W tym momencie kolega odpowiedział, żeby się uspokoili. Oni coś zaczęli do nas krzyczeć po niemiecku. Doszło do szarpaniny. Wyzywali nas po niemiecku.
Pojawiła się policja, poprosiła nas o rozejście się. Posłuchaliśmy, dla dobra sprawy
."

http://wpolityce.pl/wydarzenia/17931-kolejna-szokujaca-informacja-niemieccy-lewacy-zaatakowali-grupe-rekonstrukcyjna-w-polskich-mundurach-plul-na-mundur

Offline parian

• Weteran
    • http://www.malex.net.pl
« Odpowiedź #79 dnia: Listopada 11, 2011, 22:52:18 »
Cytat: "sekator"

http://dziennikarze.nowyekran.pl/post/37195,lewica-i-policja-bije-ludzi

Przykład nietrafiony:
Ekipa No 1 włada biegle j. polskim.
Ekipa No 2, składająca się z łysych, barczystych, ale jednocześnie grzecznych chłopców ucieka przed policją. Może zostawili w domu włączone żelazko?

Pamiętaj, że niemieccy anarchiści (zresztą nie tylko niemieccy) jeżdżą wszędzie tam, gdzie możliwa jest większa rozróba. Nie można się spodziewać po szukającej adrenaliny gówniarzerii, że uszanuje czyjeś święto narodowe, a tym bardziej w związku z tym mieć pretensje do całego narodu.
A wprdl od policji powinien dostać każdy jeden gamoń, który chociażby spróbował zasłonić twarz.

Offline grzegorz.ufniarz

• Weteran
    • http://www.grzegorzufniarz.pl
« Odpowiedź #80 dnia: Listopada 11, 2011, 22:52:59 »
Mozna na tym forum zacytowac setki opowieści uczestników zdarzeń. Ale i tak nie da się stwierdzić, że zadyme zrobili Niemcy albo zadyme zrobili uczestnicy marszu.
Kłopot jest w czym innym.
Obydwie grupy, rózniące się w poglądach łączy wzajemn niechęć granicząca z nienawiścią. Nie potrafia sobie powiedzieć - ok, wy myslicie tak, my inaczej, tak to już jest, wazne że jestesmy rodakami i budujemy wspólnie swój kraj i niech TO będzie nasz cel.
Nie ma dialogu, jest wzajemne wykrzykiwanie. Obie grupy sa dla siebie "pedałami" lub "faszystami" a nie krajanami. Celem jest burzyć przeciwników zamiast wspólnie coś budować.
Ja nie mam ochoty uczestniczyć w takim cyrku. Dlatego uczciłem dzisiejsze święto setny raz czytając mój ulubiony fragment biografii Piłsudskiego.
Dla mnie mlodzi ludzie z obydwu dzisiejszych parad są patriotami jeśli tylko odpowiedzialnie pracują, dbają o swoje rodziny i domy, znają historię i opowiadają o niej swoim dzieciom, szanuja ludzi. Zaś ci, dla których(pomimo narodowych barw na ubraniach) sensem jest tylko rozróba, nienawiść i pogarda dla innych patriotami nie są.

Pozdrawiam
Grzegorz Ufniarz

Offline DEtonator

• Stara Gwardia
  • Senatorze, Stanisławie, Staszku...
« Odpowiedź #81 dnia: Listopada 11, 2011, 23:09:10 »
Cytat: "grzegorz.ufniarz"
Dlatego uczciłem dzisiejsze święto setny raz

A jednak, wampiry są pośród nas... ;)

Cytat: "parian"
Przykład nietrafiony:

Pamiętaj, że niemieccy anarchiści (zresztą nie tylko niemieccy) jeżdżą wszędzie tam, gdzie możliwa jest większa rozróba.

Przyznam, że ze szczerą i obiektywną radością czytam podobne wypowiedzi. Otóż to, do Polski zjechał się niemiecki margines, który w Niemczech jest równie mocno, o ile nie mocniej, tępiony. Przykre jest to, że w Polakach nie było na tyle jedności, by odpalić tych śmieci na butach z powrotem do domu. Jeszcze bardziej dobijające jest to, że ich wybryki stają się "argumentami" do dalszej budowy prymitywnej nienawiści wobec pozostałych Niemców. Żenada, obciach, średniowiecze.

Offline parian

• Weteran
    • http://www.malex.net.pl
« Odpowiedź #82 dnia: Listopada 11, 2011, 23:56:51 »
Cytat: "speedbax"
Przykre jest to, że w Polakach nie było na tyle jedności, by odpalić tych śmieci na butach z powrotem do domu.

W końcu Polacy ich zaprosili, a że jesteśmy gościnnym narodem...
ps. W Polsat News obok siebie siedzą Bosak (b. szef Młodzieży Wszechpolskiej) i Biedroń (naczelny gej RP). I nawet za bardzo się nie żrą.
Normalnie cuda Panie...

Offline DEtonator

• Stara Gwardia
  • Senatorze, Stanisławie, Staszku...
« Odpowiedź #83 dnia: Listopada 12, 2011, 00:02:07 »
W końcu Polacy ich zaprosili, a że jesteśmy gościnnym narodem...
ps. W Polsat News obok siebie siedzą Bosak (b. szef Młodzieży Wszechpolskiej) i Biedroń (naczelny gej RP). I nawet za bardzo się nie żrą.
Normalnie cuda Panie...

Łomatko! Jednym słowem, nie cuda, a burdel Panie.... :)

sekator

• Gość
« Odpowiedź #84 dnia: Listopada 12, 2011, 00:34:07 »
,,Chcę wyrazić ogromny żal, ból, że w tym szczególnym dniu doszło do zjawisk, które stoją w jaskrawej sprzeczności ze świętowaniem polskiej niepodległości - oświadczył prezydent Bronisław Komorowski. Ocenił, że "narodowym wstydem" jest zaproszenie na obchody Święta Niepodległości obcokrajowców "niezainteresowanych świętowaniem polskiej niepodległości" i dążących do organizowania burd i awantur."
 http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114883,10631664,Prezydent__chce_wyrazic_ogromny_zal_i_bol.html

W Szczecinie nie było lewackich blokad i niemieckich bandziorów, dzięki czemu wszystko odbyło się spokojnie:

Darek, dzięki za film, czekamy na część drugą.

DarekMirror

• Gość
« Odpowiedź #85 dnia: Listopada 12, 2011, 04:46:15 »
Cytat: "sekator"
Darek, dzięki za film, czekamy na część drugą.

Z wielką uprzejmością Sławku zamieszczam,NIECH POWRÓCI NAM POLSKA NIEPODLEGŁA!!!

Offline Wykidajło

• Weteran
    • http://www.naszepolice.pl
« Odpowiedź #86 dnia: Listopada 12, 2011, 08:55:50 »
Nie można się spodziewać po szukającej adrenaliny gówniarzerii, że uszanuje czyjeś święto narodowe, a tym bardziej w związku z tym mieć pretensje do całego narodu.

Zrozum ich, oni są w szoku. Dowiedzieli się, że łomot można nie tylko spuścić Żydom, pedałom i lewakom, ale również od nich dostać. Wymagasz, aby któryś się przyznał, że kij, który go trafił w czerep, trzymała polska lesbijka? ;)

A ja w TVP widziałem relacje nie tylko z warszawskich zadym, ale również z innych miast. Ludzie tańczyli, śpiewali (nie stojąc na baczność), strzelały fajerwerki... Nareszcie :)
Kłamstwo obiegnie świat nim prawda założy buty.

Offline KrP

• Stara Gwardia
« Odpowiedź #87 dnia: Listopada 12, 2011, 10:56:55 »
Cytat: "Dr.Kafar"
Z kolei w Szczecinie nuda - straszna nuda ;/

Nuda jak nuda, ale tak jak pisałem na SB - teksty pokroju "sierpem i młotem bić czerwoną hołotę" or sth nie czynią z ludzi tam maszerujących patriotów troszczących się o niepodległość. Dla mnie to żenua totalna, a potem się dziwią, że agresja jest skoro sami agresywnymi tekstami rzucają.

Tak jak pisałem, poszedłem zobaczyć na własne oczy jak jest, było trochę rodzin, było trochę dresiwa, jakichś specjalnie agresywnych nastrojów (prócz tych haseł) nie było więc na pewno zdecydowanie lepiej niż w Warszawie. Ale za rok na pewno nie pójdę. Wolę oficjalne, kulturalne obchody, wolę sobie w ogródku fajerwerki odpalić niż identyfikować się z takimi hasłami.

Wielcy patrioci, którzy "kto ty jesteś, Polak mały" nie umieją dokończyć.

Z drugiej strony jak widzę takie filmy: klik to się nie dziwię, że ludzie przeciwko policji występują.
"Problem z cytatami w internecie jest taki, że każdy od razu automatycznie wierzy w ich prawdziwość" - Abraham Lincoln

Offline _garde_

• Gaduła
« Odpowiedź #88 dnia: Listopada 12, 2011, 11:25:39 »
Cytat: "grzegorz.ufniarz"
Dlatego uczciłem dzisiejsze święto setny raz czytając mój ulubiony fragment biografii Piłsudskiego.

Cytat: "speedbax"
grzegorz.ufniarz napisał/a:   
Dlatego uczciłem dzisiejsze święto setny raz   

A jednak, wampiry są pośród nas... ;)

hehehe - i tak to brak przecinka w odpowiednim miejscu - pozwala na  manipulacje fragmentami  wypowiedzi wyrwanymi z kontekstu :rotfl:
garde

Offline KrP

• Stara Gwardia
« Odpowiedź #89 dnia: Listopada 12, 2011, 11:35:33 »
Ja na przyszły rok widzę tylko jedyne słuszne rozwiązanie. Skoro ŻADNA ze stron (tak tak, niech się patrioci nie burzą bo święci nie są) nie umie grzecznie maszerować to władze Warszawy nie powinny wydawać zgodny na żaden przemarsz. Proste.
"Problem z cytatami w internecie jest taki, że każdy od razu automatycznie wierzy w ich prawdziwość" - Abraham Lincoln