Jeśli forumowicz sekator posła nazywa bydlakiem i administrator Kuba to akceptuje
Posłowie ugrupowania którego lider nazwał mojego prezydenta chamem, ministra sprawiedliwości (którego szanuję , mimo że jest z PO) ciotą i arcybiskupa chamem są dla mnie dokładnie tym, czym napisałem. Zrobili chlew z polskiej polityki, przy którym Samoobrona to byl Wersal. I zrobili to przy aprobacie takich przepełnionych jadem, nienawiścią i frustracją ludzi jak ty. Młodych rozumiem, mają prawo się frustrować w tym kraju. Ale ty jesteś żałosny.....i doprawdy żałuję że jesteś takim tchórzem bo chciałbym ci to powiedzieć prosto w twarz, ale do tego żeby wyjść ze swojej bezpiecznej nory, musiałbyś być choć trochę mężczyzną.
Co można powiedzieć o"prawdziwym mężczyznie"który posiadając kilka fakultetów nie potrafi formułować własnych myśli tylko posługuje się nieustannie linkami albo myślami innych -patrz cytatologia uprawiana.Co można pomyśleć o "prawdziwych mężczyznach "z PiSu,którzy cynicznie
grają katastrofą smoleńską,wykorzystując niewiedzę swojego "ciemnego luda,który wg Kurskiego wszystko kupi.Co można pomyśleć o "prawdziwych mężczyznach"z PiSu,którzy każdego kto ma inne zdanie niż oni obarczają jadem nienawiści,frustracją itp.Można o nich pomyśleć,że do miana "prawdziwego mężczyzny "jeszcze nie dorośli nawet jak się szczycą kilkoma fakultetami.