IMIĘ: Dudek
RASA: europejska
WIELKOŚĆ: odpowiednia do wieku
UMASZCZENIE: jak na zdjęciu
STAN ZDROWIA: bardzo dobry
KASTRACJA/STERYLIZACJA: tak
UPODOBANIA I NAWYKI:
Gdybym mógł opowiedzieć Wam moją historię, zacząłbym od swojej długiej wędrówki. Kiedyś miałem dom. Po długich podróżach znalazłem się na ulicy, gdzie zaopiekowali się mną dobrzy ludzie. Teraz mieszkam w domu tymczasowym i szukam kochającej rodziny. Jestem bardzo przytulnym kotkiem. Uwielbiam głakanie i obecność człowieka, potrafię zasnąć u niego na kolanach mrucząć z rozkoszy. Mieszkam w pokoju z trzema kotkami, jeśli nie wchodzą mi w drogę akceptuję je. Lubię wyzwania, dlatego im wyżej wejdę tym jestem szczęśliwszy. Wzorowo korzystam z kuwety i nie jestem wybredny w kwestii jedzenia. Mógłbym powiedzieć, że z zamiłowania jestem kucharzem, ponieważ uwielbiam wtrącać się w przygotowywanie posiłków przez moich opiekunów.
OFERTA TOWARZYSTWA OPIEKI NAD ZWIERZĘTAMI KOŁO W POLICACHKontakt: 888 816 8431. IMIĘ: Piorun
2. PŁEĆ: pies
3. RASA: mieszaniec
4. WIELKOŚĆ: będzie średni
5. UMASZCZENIE: jak na zdjęciu
6. WIEK: ok. 5 m-cy
7. STAN ZDROWIA: dobry – zaszczepiony
8. KASTRACJA/STERYLIZACJA: nie
9. UPODOBANIA I NAWYKI:
Piorun to 5 m-czy śliczny szczeniak. Jest bardzo mądry i lubi się uczyć. Jak przystało na szczeniaka wszystko go interesuje, jest ciekawy świata. Jest bardzo towarzyski i przytulaśny. Szukamy dla niego odpowiedzialnych opiekunów. Spragniony jest ciepła i miłości człowieka. Będzie świetnym kompanem do spacerów. Niewiele mu potrzeba, ot miłości ze strony człowieka, miseczkę jedzenia i ciepły kąt. W zamian odda całe swoje serce, przyjaźń i wierność.
Piorun czeka na swój szczęśliwy domek pełen kochających ludzi.
Zastrzegamy sobie prawo do kontroli przed i po-adopcyjnej.
Oferta Toz Police 514 032 196 <- Kliknij aby powiększyć
<- Kliknij aby powiększyć