Sekator wiem że to dla PIS wstydliwy temat czekam dalej na twoją opinie.Bo mnie się wydaje że dla władzy niektórzy są wstanie zawrzeć pakt z diabłem
Zanim zaczniesz rozstrząsać i wyjaśniać meandry wielkiej polityki, zacznij od pracy u podstaw.
Chcesz powiedzieć, że ten haniebny układ koalicyjny (bardziej zmotywowany korzyściami materialnymi niż zakłamaną ideologią PiSu) zasługuje na miano wielkiej polityki? Coś mi się wydaje, że to nie mariusza88887 czeka praca u podstaw. Dlaczego? Dlatego, że ja go zrozumiałem a Ty, chodząca „doskonałość polityczna”, nie jesteś w stanie zrozumieć tak prostego pytania? Czy po prostu strzał mariusza88887 był zbyt celny i wprawił Cię w takie zakłopotanie, że zamiast w prosty sposób odpowiedzieć jako zagorzały miłośnik PiS-u, wolałeś wybrać to, w czym jesteś znakomity - czyli inwektywy! Bo chyba nie powiesz mi, że Twoja odpowiedź zasługuje na miano odpowiedzi merytorycznej? – czego tak często dopominasz się od innych rozmówców.
Cytat:
"Już w listopadzie ub.r. Kaczyński, mówiąc o koalicjach zawieranych przez jego partię po wyborach samorządowych, podkreślił, że obowiązuje zakaz tworzenia koalicji z Sojuszem. - Jeżeli chodzi o koalicje z innymi partiami, to tutaj zakazów nie ma - oświadczył wówczas lider PiS."
Źródło: Gazeta.pl