ProPISowi forumowicze nadal nie potrafią wyjaśnić egzotycznej koalicji w radzie miejskiej Szczecina
Dlaczego ktoś na Forum Police ma tłumaczyć powody szczecińskich koalicji ? Podawałem już link do szczecińskiego PiSu i proponuję zapytać ,,u źródła". O ile wiem to na forum nie pisze nikt z Zarządu PiS w Szczecinie, a nawet z Zarządu Polickiego, więc nie rozumiem dlaczego mamy odpowiadać na pytania na które nie znamy odpowiedzi ? Czy dlatego, że jestem zwolennikiem PiSu i prawicy, nie mogę współpracować i przyjaźnić się z ludzmi o lewicowych poglądach ? Tak jak wszędzie, są tam koniunkturalne szuje i cwaniaki, ale jest wielu wspaniałych i mądrych ludzi, których bardzo cenię.
Tak jest w każdej partii. W PiSie też, niestety. A, że w PO jest ich wyjątkowo dużo, a ponadto partia ta szkodzi Polsce i Polakom jestem przede wszystkim przeciwnikiem tego ugrupowania i gdyby PiS wszedł w koalicję z Tuskiem, byłby to dla mnie prawdziwy problem.
pzdr sekator
nie chce mi się z wami gadać.
Tobie odpowiedziałem, bo Cię szanuję i wiem że postarasz się zrozumieć. Chyba mogę decydować o tym z kim będę sobie dyskutował na forum, a kogo mogę po prostu ,,mieć w głębokim poważaniu" ? I wcale nie chodzi tu o rodzaj zadanego pytania, ale o to kto zadaje to pytanie.
Nie, normalnie Jaro z Grzegorzem plastusiem dla władzy zrobią WSZYSTKO...
Zapewniam Cię, że Donald Tusk zrobi dla władzy dużo więcej. Bo tylko władza, pozwala jemu i jego kolegom funkcjonować w myśl ulubionej lektury :,,
Teoria klasy próżniaczej".
Jak widzę nasi lyberałowie,też nie stronią od koalicyjnych pokus z lewicą:
,,
Czyżby Grzegorz Schetyna dopuścił się wpadki i zdradził, że PO prowadzi rozmowy z SLD na temat ewentualnej koalicji? W rozmowie w Polsat News na pytanie o jego dobre kontakty z Grzegorzem Napieralskim, marszałek Sejmu odparł, że ma dobre relacje ze wszystkimi szefami partii i klubów, a następnie dodał, że to normalne, że "trzeba rozmawiać i szykować porozumienie". źródło :
http://wiadomosci.onet.pl/kraj/trzeba-rozmawiac-i-szykowac-porozumienie-wpadka-sc,1,4199652,wiadomosc.htmlNo ale wiadomo, że im wolno wszystko.