Pomyliłaś się bardzo, bo ze statystykami jestem na codzień bardzo blisko, jak i również kontakt z rzeczywistością mam spory z racji takiej a nie innej pracy. Patrzysz tylko przez pryzmat znajomych i własnego województwa. To normalne. Ale spójrz jak wyludniają się inne miasta... Ludzie wyjeżdzają ze Szczecina, Poznania, Krakowa, Wrocławia itd. ale na wieś. Młodzi ludzie jednak wyjeżdzają za granicę w większości. Ja nie kewstionuję tych faktów, aczkolwiek tobie radzę spojrzeć na statystyki wszystkich województw. I sama mówiłaś o biedzie i o tym jak ubogi jest nasz region. A zapewniam Ciebie, że nasz region nie jest ubogi w stosunku do innych regionów Polski. A chyba w stosunku do innych regionów mierzy się poziom biedy... Więc to są fakty !
Mariusz czy nie zauważyłeś,że zwolennikom PiSu w tym również Millenie chodzi o powrót komunizmu, pod szczytnym kierownictwem charyzmatycznego przywódcy.Jego charyzma sprowadza się do kłamstw ,niedomówień,przeinaczeń i insynuacji.Dla niego Polska jest najważniejsza a nie Polacy.Naiwni Polacy są tylko środkiem do celu.Kiedy braciszkowie jednojajowi rządzili Polską żaden pisior nawet nie wspomniał o monopolu władzy.Dzisiaj wylewaja wraz ze swoim wodzusiem krokodyle łzy,że Polsce grozi monopol władzy.Nie pamięta wół jak cielęciem był.Elektorat PiSu to ściana wschodnia,żyjąca głównie z rolnictwa,bogobojna,bardzo podatna na manipulację.Dlatego cuda Kłamczyńskiego są adresowane głównie do nich.To było wyraznie widać po pierwszej turze kiedy pokazano
jak Polska jest podzielona.To właśnie zasługa Kaczyńskich i radia maryja.Dzisiaj cudotwórca obiecuje wszystkim prawo do szczęścia ,jednocześnie odbierając go małżeństwom które przy pomocy metody in vitro chcą mieć dzieci.Zapewnił już szczęście
najzamożniejszym obniżając podatek dochodowy z 40 na 32% zamiast obniżać deficyt budżetowy i dług publiczny.Szczęście dla niezamożnych wycenił tylko na obnżkę podatku dochodowego na poziomie 1% a dzisiaj kłamie oferując dobrobyt wszystkim.Trzeba być wyjątkowym frajerem żeby mu wierzyć.Ale mamy demokrację ,której Millena nie lubi,więc każdy ma prawo być frajerem albo naiwnym jak nauczyciele,którzy jak pokorne baranki
dali się spacyfikować przez watykańskich funkcjonariuszy,często pedofilów.