Korwin-Mikke ma dobre poglądy ale nie wszystkie.
no to śmiało, jakie wg Ciebie ma poglądy. Wymień te, które wg Ciebie są tymi dobrymi. Np. że kobiety nie powinny miec prawa głosu?
Pomogę trochę Mariuszowi.
Oto rewelacje JKM
Socjaliści powinni być rozstrzelani.
Powinien się narodzić w naszym kraju nowy Pinochet.
Prawo głosu powinno być odebrane społeczeństwu.Tak naprawdę takie prawo powinna mieć tylko jedna osoba.Król.
PS.czy uważasz,że pierwsze zdanie powinno również dotyczyć Kłamczyńskiego?
Miałem się do Ciebie nie odzywać, bo zazwyczaj nie zniżam sie do poziomu szczekania. Ale nie mogę się powstrzymać, żeby nie skomentować twojego gapiostwa. "Mariusz1989" poparł Korwina w pierwszej turze. Poprosiłem chłopaka, żeby uzasadnił to poparcie. Ty chcesz pomóc Mariuszowi wypisując "nie najlepsze" poglądy Korwina. Jeśli takie coś nazywasz pomocą, to lepiej omijać Cię bez względu czy niesiesz pomoc, czy idziesz dokopać, bo w pierwszym i w drugim przypadku nikt na tym skorzystać nie może.
Jesteś cienias i tyle. Nie czytasz ze zrozumieniem. Jak ktoś ma inne zdanie niż ty, to zmieszasz go z błotem, same inwektywy i powtarzanie za palikotami i innymi cudakami oklepanych już dawno tanich hasełek. Szarpiesz za nogawkę co najwyżej. Więcej nie dasz rady. Każdy Cię tu kładzie na argumenty, albo daje se spokój ze zwykłego zmęczenia gadaniem z Tobą. Więc nie wtrącaj się więcej jak poważnie rozmawiamy, nawet różniąc się bardzo i mając inne poglądy. Z Mariuszem rozmawiam nie z tobą!
Teraz sobie poużywaj na mój temat, znaną już nam twoją metodą. Albo najlepiej wróć się do wcześniejszych swoich postów, zrób kopiuj/wklej, to nie będziesz musiał pisać od początku swoich dupereli, bo co byś nie napisał, to i tak nic nowego tu nie wniesiesz.