Jak jesteś taki odważny to dlaczego się ukrywasz pod nickiem???
]Błąd. Ty się ukrywasz - ja tylko używam nicka zamiast imienia i nazwiska, z kilku praktycznych powodów. Moje personalia są tu znane, a każdy, kto ich nie zna, może je poznać. Wystarczy poprosić, nie trzeba w to angażować prokuratury. Inna rzecz, że nie uważam tego za dowód jakiejś wielkiej odwagi.
Chylę czoła przed takim wielkim bohaterstwem.Z tych samych powodów co ty używam nicka ale bohatera nie będę zgrywał.
Ponieważ jestem wrogiem bolszewickiego rozdawnictwa interesują mnie losy tak beztrosko trwonionych pieniędzy publicznych.W blaszakach w przeważającej większości mieszkali
ludzie ,którzy niedawno stali się mieszkańcami Polic.A starym mieszkańcom Polic/dzieci ludzi osiadłych w Policach w latach 70 i 80 gmina pokazala wała,bo mieszkali u rodziców i w związku z tym muszą sobie mieszkanie kupić.Tymczasem gmina naciskana przez J.Kardziejonka i s-kę buduje mieszkania komunalne ludziom, których większość powinna
tak jak dorosłe dzieci długoletnich mieszkańców Polic, kupić sobie mieszkania.Jak by tego było mało,policka PO domaga się zwiększenia bonifikaty przy wykupie mieszkań komunalnych do 95%.Prędzej czy pózniej to samo będzie dotyczyło mieszkan aktualnie budowanych.Czy w takim razie budowanie mieszkań komunalnych/nie mylić z socjalnymi/
nie jest działaniem przeciw interesom mieszkańców gminy?
??Czy ludzie kupujący mieszkania za drogie kredyty nie mają prawa czuć się upokorzeni?Czy właściciele mieszkań
spółdzielczych nie mają prawa czuć się upokorzeni??Po co w takim razie PO forsowała budowę mieszkań komunalnych dla ludzi,którzy mieli dach nad głową??Czy po to,żeby je za chwilę sprzedać z 95 % bonifikatą?