niby jest za sprzątanie, za chwilę broni tych co nie sprzątają
Jestem za sprzątaniem,nie bronię tych co nie sprzątają,tylko tłumaczę ich zachowanie,tłumaczę dlaczego tego niektórzy nie robią.To są dwie różne rzeczy-czytaj ze zrozumieniem.
Nie raz pisała, że to bezpańskie psy czy koty są sprawcami tego gnoju na trawnikach i chodnikach, co dla mnie to wręcz śmieszne.
Nie pisałam,że to wyłącznie ich wina.Znowu-czytaj ze zrozumieniem!
Masz rację Tatankas, macie wspólną cechę z tymi menelami, wy syficie i oni też.
Nie obrażaj mnie na forum,bo ja ciebie nie obrażam,ja nie syfię,jak to ujęłaś.Nie porównuj mnie do meneli,bo nie śmiecę,nie sram i nie robię wielu innych rzeczy jak oni,więc sobie nie życzę,byś tak pisała,gdy mnie nie znasz.Twoja odwaga cywilna jest do dupy-cwana na forum,przyjdź i powiedz mi to w twarz.Po drugie obrażanie kogoś na forum jest karalne-pamiętaj o tym.Nie będę schodzić do twojego poziomu i cię obrażać,ani nie będę pisać o tobie,bo cię nie znam-zrób to samo,albo poniesiesz konsekwencje.
No idąc tokiem myslenia tatankas tak powinno byc. Bijmy szyby w wiatach bo wandale biją, wywalajmy śmieci tam gdzie stoimy bo pijaczki tak robią, załatwiajmy sie pod sklepem. Ja to już nawet bez większego problemu mogę nasikać na chodnik pod sklepem bo nawet ściany nie osikam jak suczka tatankas więc jest wszystko ok :devil: Myjmy auta na osiedlach, wylewajmy ojej silnikowy na jezdnię, przecież kierowcy płacą podatki i to jeszcze jakie !!!
Nie śmiecę,bo inni śmiecą,sprzątam po psie,choć inni tego nie robią.Puknij się w końcu
ona, bo już takie bzdury piszesz,zmyślasz,przekręcasz moje słowa.
Chcesz,by się coś zmieniło,to zacznij działać,a nie tylko siedzisz na czterech literach przed kompem i obrażasz innych.Ja chciałam,by zwierząt było mniej bezpańskich,zapisałam się do tozu w Policach,oprócz tego jestem założycielką Szczecińskiej Nadziei Amstaffa i wolontariuszką Sos Bokserom z Warszawy.W tym tygodniu tylko udało mi się zrobić ponad 900 ogłoszeń na necie,dzięki czemu 10 psiaków bezdomnych znalazło nowe domki.W ten sposób i w inne dążę do swojego celu.
Co ty robisz,by było mniej kup na chodnikach i trawnikach????Piszesz na forum.Nie łódź się,że coś się zmieni. Ja byłbym za petycją do burmistrza.
[/b]
Jestem jak najbardziej za.Może
onanapisze petycję,dowie się o adres mailowy burmistrza i wklei petycję + mail tu na forum i wtedy wystarczy,że ktoś wejdzie,skopiuje sobie i wyśle.Mogę również powysyłać prośby o wysyłanie takich maili do innych,mogę wpisy na innych forach zrobić z prośbą o wysyłanie maili.
ona wykaż się inicjatywą,bo widzę,że ci to najbardziej przeszkadza,najgłośniej o tym krzyczysz,więc do dzieła.
ulotki może jakieś, być może nie wszyscy posiadacze psów wiedzą co i jak trzeba z kupą zrobić,
Z chęcią wezmę parę takich ulotek i wręczę kilku sąsiadom.Mnie też szlag trafia,gdy idąc na trawę sprzątnąć kupę własnego psa-wdeptuję w kupę cudzego.