JVT a ja w takim razie pytam czemu mam płacić za sprzątaczkę skoro nie śmiecę na klatce schodowej? Może powinnam zacząć zaśmiecać, bym przynajmiej wiedziała za co płacę...Jak dla mnie to twój pies może w pampersy lub do doniczek w twoim domu robić, mam to gdzieś, chcę tylko by wreszcie było czysto!! Właściciele kotów sprzątają po pupilach, właściciele świnek morskiech, kanarków sprzątaja po swoich zwierzakach, czemu wy macie być lepsi??Właścicielom kotów nikt żwirku nie fonduje, tak samo trocin właścicielom świnek...
Psiarze to normalnie jakaś uprzywilejowana grupa społeczna, od lat bezkarnie zaśmiecają i dewastują nasze tereny miejskie i jeszczę mają czelność żadać: a to wybiegi im pobudować, podatki znieść, sprzątać po ich psach i jeszcze worki na kupy fundować. Jeszcze teraz są w ciężkim szoku, bo ludzie zaczęli głośno mówić, że im kupy przeszkadzają, przecież do tej pory to było normalne i nikt się nie czepiał. Ja radzę już się psychicznie nastawiać (Jezat i jemu podobni), że nadejdzie kres tego całego syfu i będzie trzeba zacząć sprzątać po swoich pieskach. Wtedy Jezat ty będziesz miał problem życiowy- sprzanie kup. Rozumiem, że to wielki problem skoro do tej pory tego nie robisz.