pan czy pani jestem za następny wszedł napisał jeden post i na tym pewnie się zakończy, a dlaczego albo jest pracownikiem straży albo członkiem rodziny,,, a teraz odpowiem na to co napisałeś, a dlaczego a bo no kłamiesz jak najęty, wszystko co napisałeś jest kłamstwem wiarołomnym,,, starz miejska uraczyć na osiedlu to ze świecą, pokazują się od święta tak jak dziś bo pan komendant kazał bo było spotkanie z ludźmi, i zbiera się podpisy o referendum w temacie ich rozwiązania,,, o kłamstwem jest ze już od 6 rano stoi tam grono podchmielonych smakoszy bełtów ja tam jakoś nie widzę a widok na ten sklepik mam idealny, a nieraz widzę pracowników zmianowych po noce jak idą na jedno piwko po pracy (sam tez chodzę i bełtów nie pije),,, co do wyprawiania jakoś nie widziałem aby pijaczyska jakieś ekscesy wyprawiali, oczywiście zdarzają się sporadyczne ale to nie jest uzależnione od pory roku ani od tego ze jest tam sklep monopolowy, takie ekscesy zdarzają się w wielu miejscach polic i nie tylko polic,,, a to ze tylko straż tam tylko interweniuj tez kłamstwo, nigdy ich nie widziałem a widziałem właśnie policje,,, a to ze zaczepiaj dzieci ze szkoły to już przesada i poniosła pana/panią fantazja nigdy nie widziałem takiego zajścia, a co do kilkakrotnych patroli w ciągu dnia no to albo p/p często odwiedzasz ten sklepik i masz już zwidy, nawet dziś po reprymendzie komendanta przeszli się po przyjaźni i po 15 minutach odjechali, i tyle ich widziano,,, sklepik nie traci klienteli bo ma stała i wielu jest zadowolona ze jest tu taki sklepik, a na pewno żurki tam nie kupują bo złom sprzedaj koło deptak, i tam mają sklepiki gdzie alkohol maj tańszy,,, reasumując jesteś pan kłamca i jak widać frustrat, no i chyba zładujesz pan ze p. Krystianowi udało się w biznesie i trafił z asortymentem,,,