Żeby cię uświadomić to twoi pisowcy wielu z nich było członkami PZPR i za komuny się wykształcili , więc zastanów się ci piszesz, no koniec nie będę się wdawał z tobą w dyskusje bo nie ma sensu, dlaczego ja już przeżyłem w swoim życiu takich zapatrzonych w jedną słuszna partie i ich przywódców, i mam nadzieję że twoja partia skończy jak ta za moich dawnych lat, tylko abyśmy nie musieli znowu wyjść na ulice i przegonić te tałatajstwo, a spoko rozliczenie nastąpi to jest pewne
Szanuję wszystkich bez względu na poglądy i wyznanie. Nie mam szacunku tylko dla morderców, złodziei, kłamców, oszustów, krętaczy, łapówkarzy, zdrajców ojczyzny i narodu.
Nie posiadam też "swojej partii", i do żadnej nie należę, więc daruj sobie przytyki o "jednej słusznej partii". A twoje buńczuczne słowa: "... twoja partia skończy jak ta za moich dawnych lat..."
są oderwane od rzeczywistości, bo tacy jak ty pozwolili, by przywódcy tamtej partii żyli w luksusach do swych ostatnich dni nie ponosząc za swe zbrodnie żadnej odpowiedzialności, bo jak nazwał ich twój guru byli to "ludzie honoru".
Pisowców nazywasz "tałatajstwem", a jak nazwiesz ich poprzedników? Umawiających się ze wspólnikami na cmentarzach i pod śmietnikami.
A pana Petru, który po przeprowadzeniu rozdzielczości majątkowej z żoną zostawił sobie "marne" oszczędności: 1 milion złotych, 160 tysięcy euro, 160 tysięcy dolarów, 3 mieszkania w Warszawie i "stare" (2014) Volvo.?
Post Merge: [time]Grudzień 18, 2015, 21:29:45 [/time]
i cenzurę czas zacząć.
http://polska.newsweek.pl/zakaz-lotow-dronami-nad-warszawa,artykuly,375996,1.html#fp=nw
Nie bój nic. TVN ma śmigłowiec, a jak zabraknie na paliwo to zrobią relację z 30 piętra Pekinu.
Post Merge: [time]Grudzień 20, 2015, 14:06:48 [/time]
Każdy kolejny post zaśmiecający temat obrazkami będzie w całości usuwany.~Ważniak