Czytam i nie wieżę. Obrzucacie się wzajemnie obelgami, co niektórzy bronią odwołanych członków RN, czy naprawdę nie widzicie jak te osoby lub ktoś przez nich podstawiony manipuluje wami(członkami SM). Jak już wcześniej pisałem sprawa części członków RN ma podłoże również polityczne. Czemu pani Marta odpowiada tylko na wygodne posty, a na pytanie o listę pracowników do zwolnienia milczy? Może wraz z panią Franciszką podadzą prozaiczne powody do zwolnienia pracowników SM.Tak jak wcześniej pisałem to nie pracownicy są decyzyjni,może dlatego tak usilnie od sierpnia próbowali przepchnąć wniosek o oddelegowanie członków RN do zarządu, choćby nawet na czas określony tak jak upiera się kryspin. Jak można oceniać kogokolwiek nie mając żadnego pojęcia o funkcjonowaniu SM. Tak jak pokazana wcześniej ulotka pana Andrzeja mówi sama za siebie że wprowadził wyborców w błąd,a może i swoich ówczesnych kolegów, bo różnica jest oczywista. Jako pracownik szeregowy może by nie miał wpływu na sprzedaż ciepła, ale jako pracownik działu zbytu już zachodzi podejrzenie że zależy mu na jak największej sprzedaży ciepła. Powiązania z Gryfem też nie są bez znaczenia,dlatego próbowano odwołać przewodniczącego RN, bo po prostu przeszkadzał w założonych celach.Myślę że jeśli myślą państwo o wymianie RN to należało by poszukać osób częściowo młodszych i posiadające chociaż zasadne wykształcenie bo owej rady przeraża.