No trochę mnie dziwiła ta cisza ze strony zarządu i rady, no i zastanawiałem się kiedy i z czym wyskoczą, no i jest. gazetka jako tak ładnie zrobiona i ciekawe gdzie wydrukowana i ile nas to kosztowało, mam nadzieje ze nowa rada nas poinformuje i zmusi obecny zarząd i rade do zapłacenia z własnych kieszeni. Co do zawartości no to jeden pisze jak to mamy dobrze i wszystko robią abyśmy mieli tanio i żyło nam się bez stresowo, tylko nie wiem dlaczego co jakiś czas gospodarz domu wali w drzwi z pismem o podwyżkach ( no chyba ze to przekręty z jej strony) a ci których próbowano nabić w butelkę muszą się tłuc po sądach, nie wspomnę o zaworach (danffos ) które zostały zamontowane bez zgody właścicieli lokali, i to jest to jest ten super zarząd. Co do czołowego członka RN no to juz normalnie facet dorosły a zachowanie dziecka któremu zabrali łopatkę i wiaderko w piaskownicy, i proszę zauważyć ze powody jakie podaje jak mantrę, a jeszcze trochę to powie ze próbowano ich pobić. No i na koniec ściągnięty do pomocy kogo się da, a postawieni na taka osobę jak Jerzy Goślińki no to świadczy o desperacji i to wielkiej, wystarczy przeczytać co napisał i wnioski się same nasuwają, wyciąganie i obrzucanie błotem no to znany z PZPR-oskiego stylu, no ale nie ma się co dziwić bo z to jego dawna formacja.