Zielińska nie ma racji twierdząc że czerwony kapturek...
Pani Zielińska, z takim poziomem wiedzy w tym zakresie, nie powinna w ogóle zabierać głosu, aby nie kompromitować się jeszcze bardziej.
Podobnie zresztą ocenić można wypowiedzi pana Szostaka.
Nie jestem również w stanie zaakceptować wypowiedzi przedstawiciela RN pana Goworka. Pan Goworek powołany został w skład RN po to, aby stanowić nadzór nad poczynaniami Zarządu oraz przeciwdziałać tworzeniu przez niekompetentną RN tak wypaczonych regulaminów. Jednym ze sposobów takiego przeciwdziałania są inicjatywy własne, czynione na rzecz uporządkowania treści owych regulaminów poprzez dostosowanie ich do obowiązującego w Polsce prawa oraz określenia w nich pragmatycznych zasad wykorzystania istniejących urządzeń i instalacji. Zaś usprawiedliwianie zła tylko dlatego, że obowiązuje, jest tu - wg mnie - całkowicie nie na miejscu!
Ja po tej audycji mogę tylko ubolewać nad tym, jak beztroscy muszą być spółdzielcy SM Chemik, by powierzać takim ludziom zarządzanie własnymi dobrami. Ubolewam pomimo, że żyjąc w tym kraju tyle lat powinienem do tego już przywyknąć. Jakoś nie potrafię!
I jeszcze tak a propos. Audycja w całości była chyba dłuższa? Publikowany tu materiał jest tylko obszernym fragmentem tej audycji o "Czerwonym kapturku".